Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
euchi
aktív tag
Nem fogom magamra venni.
És figyelembe a reakcióidat, két dolog jutott hirtelen eszembe:
Az egyik, hogy minket ateistákat nem tudsz helyesen megítélni. Beképzeltnek tartasz minket, olyanoknak, akik felsőbbrendűnek gondolják magukat.
Vagy a másik, hogy önmagadat nem tudod helyesen megítélni, és úgy érzed, hogy nekem, vagy a többi ateistának van oka téged lenézni.
Ha nem inged, ne vedd magadra...[ Szerkesztve ]
-
euchi
aktív tag
Egyébként, ami magát a kérdést illeti, több annál, mint aminek elsőre tűnik.
Mi is volt az első emberpár történetében a bűn következménye?Ter 3.17
Az embernek ezt mondta: "Mivel hallgattál az asszony szavára és ettél a fáról, jóllehet megtiltottam, hogy egyél róla, a föld átkozott lesz miattad. Fáradsággal szerzed meg rajta táplálékodat életed minden napján.
Ter 3.22
Azután így szólt az Úristen: "Lám, az ember olyan lett, mint egy közülünk, ismer jót és rosszat. De nem fogja kinyújtani kezét, hogy az élet fájáról is vegyen, egyék és örökké éljen!"A munka már önmagában is egy érték szerintem. Az élet pedig pont attól értékes, mert időben korlátok közé van szorítva, így nem engedhetjük meg magunknak azt a luxust, hogy elfecséreljük.
Talán Isten tervezte meg ezt az egész bűnbeesés történetet, hiszen azt feltételezzük, hogy ő mindent tud. De ez csak további kérdéséket vet föl...
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Eladó XBOX SERIES S 512GB Fehér // Dobozzal
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest