Új hozzászólás Aktív témák
-
bronin7
csendes tag
Értem.
Akkor az érdekelne, hogy akkor az igaz hívők miért hagyják ezt?
Miért nem fognak össze (hiszen elvégre itt az Internet tehát könnyű lenne a kapcsolatfelvétel) és alakítanak egy olyan szervezetet (direkt nem írtam egyházat, szektát, felekezetet, hogy ne keverjük össze ezekkel), amely keretein belül felveszik a harcot ezekkel az ál-hívőkkel, eltévelyedett, illetve téves gondolkodású emberekkel?
Hogy együttes erővel a megfelelő útra térítsék a kereszténységet.Ez miért nem valósul meg, vagy már miért nem valósult meg?
Biztosan vagytok elegen, hogy ez megoldható legyen...
S szerintem nem várja el tőletek az Isten, hogy csak csöndben figyeljetek és tűrjétek a dolgokat, mint pl. itt a fórumon való beszélgetés is jól mutatja, hogy képesek vagytok küzdeni. Ez remek kiindulópont lehet!A százfajta egyház, szekta nem az Istenkép miatt alakult ki.
Egyszer már leírtam. A gonosz itt van a földön, és az a szándéka, hogy Istentől a felekezeteket, és híveket elfordítsa. Ezt láthatjuk, hogy nagy mértékben sikerrel teszi.
De elvileg minden egyházhoz, felekezethez, stb. tartozó ember a Bibliát olvasta, s azt vette alapul... Tudja milyen az Isten, akkor mégis hogyan lehetséges hogy ennyire félreértik a dolgokat?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2 Early Access teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest