Új hozzászólás Aktív témák

  • Anfänger

    őstag

    válasz Miklós315 #23614 üzenetére

    Mi Jézus parancsolata,amit be kell tartanunk? Mi a 2 parancsolat,amit az újszövetségben mondott?
    Ezt ha betartod,mindet betartod. Isten szelleme egyfolytában tisztogatja az embert,szeretetre formál,alázatosra de ugyanakkor határozottá,türelmessé..... sorolhatnám.
    Hasonlóvá tesz bennünket Jézushoz. Persze ez nem 2 nap alatt fog megtörténni. Kis időbe telik amíg eljutunk oda,hogy megtudjuk mi is a mi identitásunk,kik is vagyunk valójában,de van egy segítőnk,hála a mennyei Apánknak,nem egyedül kell ezt elérnünk,úgy nem is menne. Saját erőből hamar elbuknánk,és nem jutnánk el az üdvösségre soha.

    És hogy mit nevez még Isten Igének,ami felett sokan átsiklanak
    5 Mózes 30
    11 Ezek a tanítások, törvények és parancsok, amelyeket ma elétek tárok, nem megfoghatatlanok vagy érthetetlenek számotokra. Nem nehéz ezeknek engedelmeskednetek.12 Nem a mennyben vannak, ahová nem tudnátok felkapaszkodni, s azt kellene mondanotok: Ugyan ki tudna fölmenni a mennybe, hogy lehozza nekünk a törvényt, hogy teljesíthessük követeléseit?13 Nem is a tenger túlsó partján van, ahová nem tudnátok érte menni, s azt kellene mondanotok: Ugyan ki tudna átkelni a tengeren, hogy elhozza nekünk a törvényt, hogy teljesíthessük követeléseit?14 Nem! Az ige nagyon is közel van hozzátok! Ott van az a szátokban és a szívetekben hogy igazodhassatok hozzá.

    Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

Új hozzászólás Aktív témák