- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Elite: Dangerous
- eFootball
- Path of Exile 2
- Már nyugaton is elérhető konzolokra a Ys Memoire: The Oath in Felghana
- Befellegzett a Transformers: Reactivate című játéknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
válasz borg25 #22777 üzenetére
Nem én írtam hogy zavarodott elméjű a szülő, hanem szerinted az. Ha jól látom szerinted ő azért zavarodott elméjű mert elhitt olyan dolgokat amik nem bizonyíthatóak. Hogy ezek a dolgok az emberi testre károsak vagy nem az szerintem lényegtelen. Mi alapján nevezed egy másik ember hitét zavarodott elmének és a tiedet nem ? Én, mivel semmi hasonlóban nem hiszek nem tudok minőségi különbséget tenni a hitek között. Mivel egyik sem igazolható. Az világos hogy az emberi ego alapból szívesebben választ olyan hitet ami a túlélést és a boldogságot biztosítja. Szerintem ezért van sok Istenhívő, az ego nem képes elfogadni a léte végét, inkább a túlvilági boldogságba menekül. De attól hogy az emberi ego mit szeretne az még nem lesz valós.
Amúgy a középkori katolikus ördögűző módszereket gondolom nem kell bemutatni. Akkor azok is zavarodott elméjűek voltak ? Szerintem a vallás csak hozzáidomult a társadalmi környezethez. Ha nem fejlődött volna a társadalom a katolikusok még mindig máglyán égetnének a főtéren...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Ukrajnai háború
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest