Új hozzászólás Aktív témák

  • borg25

    senior tag

    LOGOUT blog

    válasz Füleske #22776 üzenetére

    Nézd, az ajtót belülről bezárta. Vajon azért, hogy a gyerekek a fürdés alatt ne menjenek ki. Elvégre minden gyerek utálja a fürdést, és ha nem zárod be az ajtót, akkor elmenekül, vagy meg akarta ölni a gyereket, vagy úgy látta, hogy démon szált a gyerekbe és zárjuk be az ajtót, mert itt ördögűzés lesz? (Kérdés költői ne válaszold meg, én se tudom a helyes választ.)
    Ha utóbbiról beszélünk, akkor is elég ad hoc módon történt az "ördög űzés" nem ismerem az ő szektájának az ide vágó utasítását, de kétlem, hogy a szekta szerint az ördögűzés hatékony módszere lenne a nyomjuk a pácienst forró vízbe legalább 5 percig. Azt is kétlem, hogy az ide vágó passzus a csináld kedved szerint ahogy akarod, forró víz, ezüst golyó is nyugodtan használható, szektavezérünk ajánlása a tömény sósav tisztító ereje.
    Innentől kezdve zavart elme.

    Bár a katolikus egyház is használ vizet, az szobahőmérségletű szentelt víz, és nem alkalmas élet kioltására. Igen, abba a vízbe is bele lehet fojtani bárkit, de az nem része a rítusnak. Tovább megyek ma mindenféle ördögűzési rítusnál szempont, hogy a páciens azt túlélje. Itt egyáltalán nem volt az. Tudható, hogy a forróvíz égési sérülést okoz, ha az a tüdődbe kerül, akkor az a tüdődet is megégeti amibe belehalhatsz. Szóval szerintem nincs az a vallás ami emberen forróvizet használna a gonosz elleni harcához.
    Egyébként, kösz, hogy vele egy szintre sorolsz és háborodott elméjűnek tekintesz azért, mert vallásos vagyok, és még az ördögűzésben is hiszek.

Új hozzászólás Aktív témák