Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz FraFer82 #90289 üzenetére

    Mondjuk erről a képminőséget érintő hatalmas különbségről eddig egyedül te számoltál itt be. Én VTV-t még nem láttam, de kizártnak tartom, hogy annyival jobb, szebb legyen a képe a nálam levő DVB-C-s Cisco box képénél. Mert annak gyakorlatilag tökéletes a képe – már persze azon a szinten, amit az 1080i@50Hz-ből ki lehet hozni. (És persze nyilván egy jobb HD csatorna adására gondolok, nem az Izaura TV-re.) Az 55”-es Pana OLED tévém saját tunerjének a képét talán-talán, de csak nagyon talán látom egy árnyalatnyival jobbnak a Cisco box képminőségéhez képest, és nem vagyok benne biztos, hogy ez is nem csak placebo, mert jobbnak akarom látni.
    Szóval arra gondolok, hogy nálad az a Cisco box hibás volt, esetleg nem volt megfelelően beállítva, ezért találod most annyival jobbnak a VTV box képét.

    Az általad leírt hiányosságokon kívül szerintem a Dolby Digital hang hiánya és a csatornaválaszték saját kedvencekre történő szűkítési lehetőségének hiánya is elég komoly problémája jelenleg a VTV boxnak. (Ígéretekkel meg tele a padlás, ahogy a mondás tartja... ;))

    [ Szerkesztve ]

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák