Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz
Treff #137925 üzenetére
apa, gyere csináld meg a tvt, mert nem tudom a jimjamre kapcsolni!
És apának sikerült megcsinálnia a TV-t?
-miért nem lehet ezeket a beállításokban választhatóvá tenni, hogy akarom-e vagy sem?
Csak tippelek: Azért, mert ha valamit választhatóvá tesznek, az több programozást igényel. Nekem is e hétre ígérték a frissítést, de hát annyira nem rajongok a témáért.
Úgy tűnik az a cél, hogy a szoftveres korlátozásokat (ami szerintük nem korlátozás, de igen, az!) hardvereszközökkel kell megoldani, mert xarnak a panaszokra. Ez megint az ügyfélnek
költség.míg a csatorna száma és logója 5-ös betűméretnek megfelelő!
Na az marha jó. Majd megpróbálom alacsonyabb felbontásra kényszeríteni, hátha úgy a feliratokat is el tudom olvasni.
Miért nem lehet a megjelenítési pozíciót is a beállításokban választhatóvá tenni?
Gondolom ugyanazért, amit írtam: mert ha valamit nem kell beleprogramozni, azzal egyszerűsödik. (na nem mintha én egyetértenék ezzel, csak a tényeket írtam)
Firefoxnál ugyanez volt a helyzet a böngészőbővítmények kapcsán. A Webextensions előtti addonokat kukázták, holott azokkal szinte teljesen testre lehetett szabni a böngészőt. Aztán biztonsági kamudumákra hivatkozva átálltak erre az új cuccra, ami miatt tizedannyira se képes (illetve nem is lehet képes!) egy jelenlegi addon, mint a régi. Mindezt a nagy büdös fejlesztés és biztonság jegyében.
Aktív témák
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest