Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
Igen, régen is úgy volt. MIndenféle gondot okozott.
Most két út áll előttem, a holnapi szerelő mérése után kell dönteni, erről Kábelmánia kollégával is már beszéltem picit.
Az egyik, modem be a lakás közepéig és kint ketté szedni a rendszert, koax tv-k felé és modemből egy jó minőségű, de hosszabb ethernet kábelen a routerig.
A másik a "régi módszer". 1. toldás rögtön a bejárat fölött (itt ágazna ketté az első módszernél), ez adott. Innen megy tovább a lakás közepéig a koax, majd ketté ment, egyik irány modem, másik irány TV-k felé, több osztáson keresztül.
1. KOAX lakásban- Y - KOAX RÖVID ->modem -> 30m CAT6a FTP -> router
2. KOAX lakásban - toldó - KOAX 30m -> Y -> KOAX RÖVID -> modem -> 1m akár CAT8 - van itthon - > router
Mivel korábban sok gond volt a koax-szal (múltkor még egy zajcsillapitót is dugtak a modem fenekébe), ezért gondoltam arra, hogy minél kevesebb koax-on menjen a net, miél kevesebb toldás, elágazás után.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Köszi!
Akkor be kell kábeleztetnem.
Persze az ilyen "B" megoldásokat tudom, de most kifejezetten a Box-os megoldás volt a kérdés számomra.
Persze megnézném, ha lenne Apple TV-re Vodafone TV app vagy az okostv-kre app. Talán majd a "ONE" időszakban.The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
Sword
őstag
Sziasztok,
Bocs, ha már volt a kérdés (korábbról emlékszem hasonló tartalmú disputára, csak a végeredmény nem rémlik).
Kihagyás után elszántuk magunkat, hogy visszaköttetjük a Voda kábelest (koax-os régi rendszer még, 1 gbit/xx, talán 30..), de ez nem is lényeges.
A kérdésem az lenne, hogy ha a Voda boxnak nem adok egyáltalán koaxot, csak netet, képest ugyanolyan minőségben, hosszú távon működni?
Vagy mindenképpen muszáj a koaxot is kihúzni a tv-khez?
Köszi!The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch...
-
yknarf
tag
válasz kabelmania27 #136191 üzenetére
Köszi, és Gubek-Einste -nek is!
-
Tiédetis
senior tag
Ha telekomos rendszeren szolgáltat a voda (és ha jól látom eszközön is) akkor pl. NAS amiről a torrent is megy ugyanazon beállításokkal fog működni? Elég régi már a nasom, (zyxel 326)
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Toth_Jani
őstag
válasz LouiS22 #136188 üzenetére
Nálam lejárt a hűség márciusban, és csak a TV előfizetésnél 3820 forint helyett most a lista ár 11900 szerepel, igaz a számlán még a régi árat fizettem, de mi van ha szeptembertől a fiokban lévő árat számlázzák?
Ez azért nem pár száz forint, hanem 300%.[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz Tiédetis #136185 üzenetére
Biztosan nem kell annyit fizetned, de ezt most azért is nehéz megjósolni, mert jövőre ilyenkor már bőven a One ,márkanév alatt fog futni minden és egyelőre nincs infó arról, hogy mi és hogyan lesz majd akkor.
A jelenlegi állás szerint párszáz forinttal fizetsz többet lejárt hűség esetén is. Még egyszerűbben: egyáltalán nem biztos, hogy megéri hűséget vállalni meglévő ügyfélként.Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Tiédetis
senior tag
Otthoni szolgáltatásoknál, telekom net + ttv szolgáltatásoknál (gigabit net vario) elég sok kedvezményt ad 9500 vs 18000Ft 1 évre. Mi lesz ha lejár az 1 év? Kedvezmények megszűnnek és 18k-t kell fizetni?
Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
Topikgazda
-
yknarf
tag
Jelenleg router módban van a Vodás dobozom, de beszerzés alatt áll a saját router. Teszt képpen áttettem már bridge módba, de úgy emlékszem, hogy úgy is belsős IP-t adott a gépemnek, így akkor is routol.
1. Első kérdés, gondolom akkor nem lehet teljesen modem módba tenni, hogy külső IP-t kapjon a rá kötött router?
2. Portok beirányítása hogy történik? A tűzfal nem aktív ilyenkor benne és betol mindent a routerre vagy ilyenkor is kell benne állítani port forwardot benne is és a saját routerben is? -
kezo0
addikt
Istenem, de szép történet! 😎
Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…
-
Topikgazda
-
alcca
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a fali elosztó és a vodafone-os fekete modem/router között levő koax kábel lehet rövid lesz. Most költözünk be a lakásba és máshova raknánk picit az eszközt. A kérdésem tehát, hogy ki tudom cserélni a koax kábelt vagy a vodafone-nak kell szólni, hogy hosszabb kellene? Ha ki tudom cserélni milyen kábelt kéne venni? Gigabites sávszélességre van előfizetés. -
hklk
csendes tag
Hi,
Miskolcon tapasztalt valaki más is kábelnetes internet kiesést?
-
adamos0606
tag
válasz kabelmania27 #136175 üzenetére
A saját routerbe a mediabox bekötése megoldotta (nem volt újraindítás se CB-n, se a saját routeren).
-
cocka
veterán
válasz kabelmania27 #136175 üzenetére
Vagy még inkább: médiabox áramtalanítás után sem?
Nekem már hivatkozott olyan "hálózati" hibákra, amik csak a médiabox elméjében léteztek.
Sorolok párat:
1. A kiszolgálóhoz történő kapcsolódás sikertelen vagy megszakadt a kapcsolat.
Hát ha megszakítottátok?
2. Ismeretlen lejátszási hiba
3. Hiba a hálózati konfiguráció olvasásában
Ennek alcímei:
NETWORK IPv4 2
NETWORK WIRELESS PROFIL STATE4. Időkorlát-túllépés adatelérés közben. Kérjük, ellenőrizd a routeren az internethozzáférést! [SC401]
5. A kiszolgáló hibát észlelt. Kérjük, próbáld újra később! [SC402]
6. Csatlakozási hiba. Kérjük, ellenőrizd az internetkapcsolatot! [SC014]
7. Beállítások menüben: Nem lehet csatlakozni az internetre. (nyilván úgy, hogy volt net)
8. Ez a műsor nem játszható vissza. [SV002] (miközben ott kukucskál a Felvétel lejátszása gomb)
9. Az üzembe helyezést nem lehet befejezni. Kérjük, lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal! [SA005]
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz adamos0606 #136173 üzenetére
Modem és router újraindítás után sem kap a box ip címet?
-
Feri 59
csendes tag
Űdv
Zuglóban kb dél óta nincs net, és tv,állítólag tudnak róla a hiba elhárítása folyamatban van.
Valaki tud valamit mi lehet? -
maki1976
tag
válasz adamos0606 #136170 üzenetére
igen, akkor emlkeim szerint csak a router ad netet, a cb csak a routernek továbbítja a netet egy kimeneten, minden más vezetéke kapcsolat a roiuteren kereztül csatlakozzon.
-
adamos0606
tag
válasz adamos0606 #136168 üzenetére
Amennyiben a CB modem módban van, akkor a mediaboxot át kell kötni a saját routerre? Most nincs net a mediaboxnál, továbbra is a CB-be van kötve 🤷
-
maki1976
tag
-
adamos0606
tag
válasz kabelmania27 #136166 üzenetére
Köszi, próbálkozom azokban a topikokban is 🤷
-
cocka
veterán
válasz adamos0606 #136164 üzenetére
Tudtommal az AP mód annyit tesz, hogy gyakorlatilag átkapcsol az eszköz switch módba, se DHCP se semmi, viszont wifi hálózatod lesz. Mondjuk AP módot én se használtam még soha, se access pointon, se routeren, mert nekem elér addig a wifi, ameddig kell.
Access pointot főleg kliens módban használom vagy néha range extenderben, ha wifi is kell, de általában nem szokott kelleni.
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz adamos0606 #136164 üzenetére
-
yknarf
tag
válasz kabelmania27 #136162 üzenetére
Köszi!
-
adamos0606
tag
Sziasztok!
2 szintes a ház emeletén van a CB-m. A wifi jelerősség a földszinten nem mindenhol kielégítő. Van egy Tp Link AX12 routerem, amit még nem használok. Hogy érdemes bekötni (milyen módban? AP?) , hogy a wifi jelerősség egész házban javuljon, de 1 ssid legyen használva? (földszinten is van kábel). Nem annyira értem az AP mód hogy működik? Azt lenne érdemes használni? Az nem külön ssid-t igényel?
Bocsi a láma kérdésekért... -
Tiédetis
senior tag
GPON - Telekom (új) v2
Ez pontosan mit takar?Szellem bullok, T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom
-
PeL
addikt
Én nem tudom milyen környék ez ahol lakunk, de kb minden nagyobb viharnál hazavág valamit a környéken a Vodafone hálózatban, amitől 18-36 órára megszűnik a szolgáltatás, évente legalább egyszer.
Tegnap éjjel negyed kettő körül ideért egy nagyobb zivatarlánc, hozott magával két pillanatnyi áramszünetet, valahová becsaphatott a villám mert kicsit nagyobb dörrenés is volt pont akkor, na onnantól se TV, se net egészen ma (vagyis mostanra már tegnap) estig Délelőtt 10-kor megpróbáltam hívni a 1270-et, rögtön mondta az automata, hogy tudnak a hibáról és folyamatban van a javítása, megközelítőleg 13:00-ra végeznek. Hát a délután 1-ből ~20:30 lett. Amúgy is van egy kis viharfóbiám gyerekkori rossz élmény miatt, de most meg már pláne para, mert ha vihar jön, akkor tudom hogy nagy eséllyel szétbarmol valahol valamit és se TV se net 1,5 - 2 napig. Tavaly nyár elején szintén éjjeli viharban történt meg ugyanez, annyi különbséggel hogy akkor másnapra sem tudták megcsinálni, hanem harmadnap kora délután jött vissza.
-
yknarf
tag
válasz kabelmania27 #136148 üzenetére
Köszi. Nem vagyok nagy töltögető, szal nem fut semmi. Jelenleg azt a modemet próbálom megszerezni , de az elállási ötlet az jó. Közben találtam egy progit, ami beállított időközönként (nálam 1 perc) tesztel címeket, hogy eléri e azokat. Hááát siralmas A routert az szerencsére elértem a fél óra alatt minden alkalommal, de a külső címeket cak 50% eséllyel. Az utolsó IP cím ráadásul taceroute szerint a modem utáni első átjáró, szal ha addig nem jutok el, akkor semeddig. Nem kicsit van gáz!
-
nofi
addikt
válasz kabelmania27 #136154 üzenetére
Köszönöm ismét a gyors segítséget, átrakattam most ipv4-re, kíváncsi vagyok
Xbox GT: nozsolt
-
kabelmania27
Topikgazda
Üdv!
Nálad Arris modem van ami docsis3.1-ás, rendben vannak a modemértékek, ipv6-ot az ügyfélszolgálat tudja kikapcsolni ezért hívd a 1270-es számot. Ellenőrizd, hogy a toldásnál és a modemnél lévő F csatlakozók nincsenek kilazulva, jelenleg ennél újabb modem nincs. Ha kikapcsolt ipv6-al sem javul a helyzet, ügyfélszolgálattal kapcsoltasd át a modemet modem üzemmódba, ilyenkor az első három vezetékesen csatlakoztatott eszköz kap ipcímet, amennyiben szükség van vezeték nélküli átvitelre kapcsold vissza az asus routert mert saját eszközzel jobban jársz mint a szolgáltató eszköz router funkciójával.[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
válasz kabelmania27 #136147 üzenetére
Szia!
Remélem jót másolok be:
[kép] [kép]Szerintem nincs elosztva a koax, direktben jön egészen a modemig, kint van egy kötődoboz de ott csak egy toldó van.
ipv6-ot szolgáltató tudja csak kikapcsolni?Gigabites csomagom van, anno 500-ashoz kaptuk ezt a modemet (5 éve), azóta nem volt cserélve. Ha van lehetőség újabb típust kérni akkor lehet leadfnám ezt úgyis újra kéne kötni a szerződést.
-
glaci
őstag
Azért nehogy naívan azt gondoljuk, hogy az egy másik irodában csörög ki ...
A kolléga pedig azért nem járt először sikerrel, mert a rövid számok csak belföldről működnek. (A külföldi szolgáltató rendszere nem tudja, hogy azt hová kellene végződtetni. Ha ott is lett volna ez a rövid szám, akkor pedig valami külföldi cég vette volna fel (akihez abban az országban hozzá van rendelve), nem pedig a magyar Voda.) Nem is értem miből gondolta, hogy nemzetközi formátum nélküli számot tud hívni. (Ez olyan, mint amikor külföldön is 06-70/123-45678 formátumban próbál valaki hívni a +36-70/123-45678 helyett, aztán csodálkozik, hogy (jó esetben) sikertelen a hívás vagy (rosszabb esetben) valaki külföldi idegen veszi fel.)[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz yknarf #136130 üzenetére
Nálad rendben vannak a modemértékek és a bejövő jelerősség.
Amennyiben a háttérben megy a letöltés korlátozd a feltöltési sebességet, ha nem javul akkor a letöltési sebességet. Esetleg azt tudod csinálni, hogy feljebb mész ezres netcsomagra, mert annál Arris modemet adnak ami docsis3.1-es, itt a topikba van akinek stabilabb lett a kapcsolat, ha rosszabb lesz elállási jogra hivatkozva visszakérheted a régi csomagot.[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Üdv!
Ha megírod, hogy milyenek a modem jelszint értékek meg tudjuk írni, hogy rendben vannak-e az értékek. Amennyiben leírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség. Ha nem találod a modem oldalán a modem üzemmódot kapcsoltasd ki az ipv6-ot, amennyiben úgy sem javul állítsd át modem üzemmódra ilyenkor az első három vezetékes eszköz kap ip címet, amennyiben javul a helyzet és szükséged van vezeték nélküli kapcsolatra érdemes venni gigabites routert. Modem fw frissítés óta nem lehet wlan csatornát változtatni, szolgáltatók nem garantálják a vezeték nélküli átvitelt, ezért saját routerrel jobban jársz. -
nofi
addikt
Sziasztok!
Az elmúlt pár hétben vettem észre, hogy elég sokszor szakadozik az itthoni netkapcsolatom (gigabites csomag). A vodefonos (TG3442DE MP3, azaz DOCSIS 3.0) modemet gyakorlatilag csak LAN eszközökkel használom, WIFI-t egy Xiaomi Mesh rendszer biztosít, amivel nincs is baj. A normál asztali PC-n, ami LAN-on csatlakozik észlelek 1-2 óránként 1-1 rövid megszakadást. Egyértelműen a modemnél van a probléma mert minden eszköz letérdel ilyenkor.
Írtam a Vodának, de egy sablon levelet küldtek vissza miszerint semmi problémát nem látnak, ellenőrizzem a kábeleimet (CAT6 van mindenhol, 5 éve lett kiépítve).Mit érdemes ilyenkor tenni? Van értelme újabb verziójú modemet kérni, vagy van valamilyen beállítás amit ellenőrizzek? Ripőortot próbáltam letölteni de üres doc file-t kapok...
[ Szerkesztve ]
-
Janoo_07
aktív tag
válasz kabelmania27 #136142 üzenetére
Ez már jó volt, elértem őket! Köszönöm!
-
Janoo_07
aktív tag
válasz kabelmania27 #136142 üzenetére
Ezeket még nem próbáltam, mindjárt kiderül! Köszönöm!
-
Janoo_07
aktív tag
Pár napja nem tudom elérni külföldről (Európa) a Vodafone telefonos ügyfélszolgálatát. Más is tapsztalt ilyet? Három sípszó mintha a telefonszám nem létezne.
Pórbáltam az összes telefonszámukat. 1270, +36 70 700 1270 és a 1788-at is.
-
boborján2
aktív tag
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
cocka
veterán
válasz garga01 #136128 üzenetére
Úgy, hogy a net koaxon jön, a VTV box meg nem kap koaxot, csak ethernet kábelt. Azon keresztül jön az "élő" adás is.
És igazából azt sem válogatja meg, hogy milyen netet biztosítasz neki a háttérből, szerintem még egy jobb mobilnettel is simán menne. (mondjuk egy asztali 4G modemmel)
-
yknarf
tag
-
-
mcll
senior tag
válasz cocka #136122 üzenetére
Nem ez így nem igaz. Azon területeken ahol jelen van a Voda koax-al és a Digi is optikával, az egyesülés után az optika marad meg, a koax megy a szemétbe. Ahol nincs Digi optika, csak Voda koax, ott megmarad a koax (valamikor azok is át lesznek rakva optikára de nem most az átálláskor mert ez komoly beruházás). Vannak azonban sajnos még olyan Voda területek is, ahol nagyon régi koax rendszer van, amit nem újítottak fel és csapnivaló a rendszer, ott már most átépítik optikára.
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
jovás
aktív tag
válasz cocka #136122 üzenetére
Arról van szó, hogy egyre lejjebb tolják a bitrátát. A Diginél spórolásból csinálják, hogy a legelmaradottabb rendszerekhez igazítják a sávszélt, és mivel az egyesülés után sem akarnak fejleszteni (csak folyamatosan emelik az előfizetési díjakat, jobban mint a többi szolgáltató), ezért a Voda szakembereivel csináltatják meg ezt a munkát, mert a Diginél kóklerek vannak (a Forma-1 állandóan fekete kockásodástól szenved, A másodlagos hangsávokat meg 96!!! kbps-ra korlátozzák, Sokol rádió minőség, aki emlékszik még erre).
Gondolom nem lenne őszinte a mosolyotok, ha ilyen adásminőséget kapnátok. -
cocka
veterán
Ennek értelmében a 4iG Csoport – így a Vodafone Magyarország és a DIGI – ügyfelei akár előfizetésük részeként, egyetlen televíziós platformról érhetik el és élvezhetik az RTL+ teljes kínálatát
Első gondolatom, mivel az RTL eddig is egy rakás pénzt kért a teljes kínálathoz való hozzáférését, feltehetően ez az együttműködés áremelésként fog megjelenni a vodkafon "Szolgáltatónál".
a 4iG Csoport minden ügyfele számára elérhetők lesznek
De ha megmarad a jelenlegi kisebb ill. nagyobb TV csomag felállás, akkor lényegében már csak az a kérdés, hogy vajon a kisebb csomagba is bekerül-e minden RTL-es csatorna.
egyedülálló TV előfizetési csomagokkal készül.
Igen, egyedülállóan drága.
[ Szerkesztve ]
-
cocka
veterán
Arra mondjuk rohadt kíváncsi leszek, ha átállnak a netes adásra, akkor a helyi TV-k hogyan lesznek elérhetők az előfizetők számára. Lehet emiatt meghagyják a koaxot is?
-
Begi
senior tag
Sziasztok!
Vodafone új ügyfélként próbálok szolgáltatást rendelni és elakadtam a GPON választásnál. Alapból a Telekom van kiválasztva, de lehet Telekom v2-t is választani. Van valami jelentősége a v2-nek?
Köszi! -
garga01
őstag
[link]
(kattintható formátum, hsz írásnál a link beszúrása gomb (2 gyűrű egyben)Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
-
yknarf
tag
válasz yknarf #136113 üzenetére
Ma eszembe jutott egy újabb teszt, hogy a háttérben futtattam egy pingelést és közben ment steam, discord és a játék. A pingelés 0 veszet csomaggal 1240 csomag forgalmával végig hibátlanul ment (13ms min, 72ms max, 14ms átlag), de közben a discord 4* a steam 3* is megszakadt.
-
yknarf
tag
válasz kabelmania27 #136112 üzenetére
Megtörtént, próbáltam, ugyanúgy vesznek a csomagok.
-
yknarf
tag
Több mint 2 hónapja szenvedek a netemmel. Korábban írtam ide is, akkor kaptam tanácsokat, néztétek a modem értékeket, kipróbáltam mindent, de nem jutottam előrébb. Mostanra egyértelmű lett számomra, hogy ami modemet az 500-as nethez kaptam egy rakás sz*r. CBN CH7465VF a típusa. Sikerült kicseréltetnem és a kábelt is letesztelte a szerelő, de a kábel szerinte tökéletes, a modemet viszont szidta. Azt mondja, hogy 1% körül van a csomagveszések értéke, de nálam ez azt jelnti, hogy éjjelente 1,5 óra játék alatt 3-5* kivág a játék, újracsatlakozik a steam meg a discord is megszakad össze-vissza. Jelenleg ez a csoda modem 1. portja csak 100 Mbps sebességgel hajlandó kommunikálni, az eredeti is és a ma kicserélt is. Ezzel már ő sem tudott mit kezdeni, így bejelentette hibára .
Kérdésem az lenne, hogy az előfizetési oldalamon jelenlegi modemnek azt írják, hogy "D3.0 WiFi High modem", de válthatok "D3.1 WiFi modem"-re. Az jobb? -
Moonwolf
senior tag
Sziasztok!
Egészen délutánig nem volt mobilhálózat. Nem írtak karbantartást vagy hasonlót. Tapasztalt más is ilyet? Mi lehetett az ok?
[ Szerkesztve ]
=Privát üzenetre illik válaszolni!= \...Az élet értelme nem a létezés, hanem a létezés által megtett út...\
-
cocka
veterán
válasz nicu71 #136106 üzenetére
10000-12000 kb/s volt a sávszél
Hazudnak, sose volt annyi! (legalábbis a netes adás bitrátája) Most kb. 2.5 és 7 megabit közt mozog. Általában 4 körül van átlagban.
De az a baj, hogy csak menübe kilépve mutatja, hogy mekkora egy-egy csatorna bitrátája, ha pedig a menüben vagy, akkor addig (ha jól emlékszem) nem enged átkapcsolni.
-
ledgeri
nagyúr
válasz nicu71 #136106 üzenetére
Kontextus nélkül nem sokat mond, és én eddig úgy tudtam, hogy a sávszélesség a "sávszélesség" a bitsűrűség meg az "autó szélessége rajta"/ami belefér... Most akkor a mennyi jöhetne, vagy a mennyi jön a kérdés/borzadandó? (különösen TV-nél, aminél nem mindegy, hogy az egyik változik, vagy a másik....)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nicu71
addikt
A Digi tv fórumból emeltem ki,mit szóltok?🤔
"Most utánanéztem, a vodánál eddig 10000-12000 kb/s volt a sávszél, most a legtöbbet 6000 kb/s-re levitték, párat 8000 kb/s-re, úgyhogy tényleg alakul ez a szop@tás a 4iG részéről. "
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
vampire17
addikt
Sziasztok
vodafone mobilnet xxl-t szeretnek venni, masodik SIM-nek. Egy iPhone 14-ben lenne, tehat csak eSIM kent tudnam hasznalni. A kerdesem h lehetseges igy hasznalni ezt a szolgaltatast is? Rendelesnel nem valaszthatok eSIM-et, az ugyfelszolgalatot felhivtam, de ok sem tudjak....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Robogó, kismotor
- Eredeti játékok OFF topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Horgász topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest