-
GAMEPOD.hu
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Fals jelzésről még írok, 2db g3 - pro-m van, de jelenleg beltérben vannak tesztüzemben, ház kívülről még felújítás alatt van, addig nem pakoltam ki őket, mert nincs hova. Bent megbízható, nem volt vele gondom, kint viszonylag statik részt kell vennie majd, napkelte biztos, hogy nem számít, túl lassú mozgás, illetve lehet állítani érzékenységet. Szóval sztem helyszín függő is, meg setup függő. Ez egyébként a kontrolleren múlik. Nem a kamera detektál hanem a kontroller. Stabil volt eddig minden. Kíváncsi leszek udm-pro -ra, héten úgy döntöttem mikor itt olvastam talán pont a te posztodat, hogy elég szimpi cucc, kipróbáljuk, már elvileg úton is van. Az elvileg futtatja a kontrollert, kikerülhet vpsből így az egész. Ez a g4 bullet sem tűnik rossznak amúgy.
[ Szerkesztve ]
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
Új hozzászólás Aktív témák
- Tovább pörög a DeepSeek-őrület
- E-roller topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OTP Bank topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kipróbálható a One UI 7 a Galaxy S24 FE készülékeken
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Wharfedale 5.1 hangfal szett eladó + Yamaha RX-V440 6.1 erősítő
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Üzleti Laptop 13.3" -40% i5-1335U 10Mag 16/256 FHD+ Intel Iris Xe
- HP OMEN 15-ek0007nh - i7-10750H, RTX 2070 8GB Max-Q, 16GB DDR4 RAM, 256GB M.2 SSD - WIN 11 - 1ÉV GAR
- MSI Gamer PC: i7-6700K // RTX 2060 // 16Ram // 512Gb SSD
- ASUS VIVOBOOK S14 S433EA - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest