-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Most kaptam meg postán a második védettségi igazolványomat, pedig április 27-én lettem oltva és rá pár nappal meg is kaptam az elsőt.
Tudja valaki, hogy milyen céllal küldhettek még egyet? -
-
törölt tag
2 Sinopharmmal oltott vagyok és azon agyalok, hogy Romániában felveszem a 2 Pfizert.
Hol tudok arról tájékozódni, hogy mely oltópont van hozzám a legközelebb és ott mikor oltanak? -
törölt tag
válasz koncsik #21201 üzenetére
Mint ismert, a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának hatodik fokozatáról szóló kormányrendelet szerdán jelent meg a Magyar Közlönyben. Ez azt jelenti, hogy mától
megszűnik a kötelező maszkviselés...Ez valóban igaz, hogy mától szűnik meg a kötelező maszkviselés? Nem úgy van, hogy holnaptól?
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- CES 2025: ITX-es Cooler Master minitorony, minimalista dizájnnal
- Külpolitika
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- E-book olvasók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- PlayStation 1 / 2
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Teljesen újszerű szett! Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Air Jordan PSG Legacy 312 low trainers 45
- Mous 18 literes hátizsák