Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
válasz Dottorei #4748 üzenetére
már cáfolta az optörzs.
egyébként ha az audi, mercedes, auchan, lidl, aldi, stb olthatna magának, akkor vsz. belátható időn belül be lenne oltva az összes alkalmazottjuk, láthatóan a magyar államapparátus nem képes erre megfelelő hatékonysággal.
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
daneel_hu
addikt
-
titán
válasz Dottorei #4748 üzenetére
Szerintem nincs ezzel probléma, a keresekedelmi dolgozókat/benzinkutasokat stb stb. én az első körökben már oltottam volna. Rengeteg a kontakt, ezáltal nem csak veszélyeztetettebbek, hanem fő terjesztők is lehetnek egy járványban. Például egy lidlis kasszázó több kontakton megy át, mint egy gyógyszertáros, utóbbiakat mégis előbb oltják. Vagy például a gyógytornászokat is előbb oltották, aztán van 20 kontaktja egy nap. Lehetne még sorolni mennyi kapu van a rendszerben.
Azért a cikkhez tartozik, hogy egyelőre ezt csak az auchan szeretné, véleményem szerint semmi sem lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest