Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
Az enyémeknél már több mint 1,5 hónap is eltelt a 2. óta, és még itt vannak minden gond nélkül. Most egy hete a HPV és a Hepatitis B elleni oltásokat kapták meg, egyiknek ma kicsit megduzzadt a helye és megfájdult (csak nem tudom melyik oltástól, mert az oltási könyvük a tanárnál maradt), ez amolyan késői oltási reakció, pont mint a Moderna kar, ami nekem két héttel az 1. után jelentkezett, és tartott vagy egy hétig, egy szép nagy rózsaszín folt az oltás helyén A 2. után lettem egy napig lázas, rázott a hideg, ott is a karfájdalom tartott a legtovább. Nem akarok vitatkozni hogy gyerekeknél flu szint vagy sem, majd felteszem a linket amint megjelenik, de nem ugyanaz. Nem jelent olyan nagy veszélyt mint a felnőttekre ez tény, de nem flu.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest