Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
-
GAMEPOD
TRÓNOK HARCA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sareth
senior tag
-
aizen92
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
a három csajszi közül amúgy is az tetszett a legjobban, örülök hogy ő dobta le (először) a textilt. igazából az egész jelenet király volt (és nem csak a strip miatt), sztem most látszott igazán, hogy milyen karakterek is akarnak lenni ők. +Bronnak tényleg jó hangja volt
nálam eddig ez az évad epizódja, egyértelműen.
-
laceszgamer
addikt
Én is alapnak értettem, hogy Tyrion-al kötött házassága megy a levesbe.
Robert Arryn pedig nem feltétlen lenne szükséges Petyr tervéhez, ráadásul több okból sem lenne jó számára.
Most is dirigálhat a völgyben, mint Robert nevelőapja ( nem tudom fejből, örzőnek megválasztották-e a könyvekben ). Tehát a völgy mindenképp mellé állhat.
Sansát ezért nem muszáj hozzáadnia Roberthez, tekintettel, hogy akkor végleg lemondhat róla, ezt meg kétlem, hogy bevállalná.
-
rétisün
veterán
" Martin elárulta, hogy bár ő nem írt ilyet a történetben, de Brienne és A Véreb csatája nagyon tetszett neki, és nem sajnálja, hogy ilyen pillanatok bekerülnek a sorozatba. Ami igazán zavarja, az az, hogy rengeteg minden kimarad a szériából, mivel alig 10 óra áll a rendelkezésükre, ezért már szinte a kezdetek óta azét kardoskodik, hogy 13 epizódos legyen a Trónok harca, ám ezt valószínűleg sosem sikerül majd kivitelezni."
-
D4rkm4n
őstag
Ha fogja is valaha műttetni, az biztosan nem mostanában lesz. Egy, mert még - ahogy te is írtad - nagyon fiatal, illetve mert a napjaink ifjú sztárjainál - hála Istennek - nem divat. Egyelőre. Emma Watson sem dicsekedhet hatalmas mellekkel, mégis minden magára valamit is adó férfiú FAPfolder-ében ott figyel pár pikáns fotó róla.
-
-
D4rkm4n
őstag
Tyriont az apja, Tywin azért gyűlöli, mert a felesége belehalt a szülésbe, amikor Tyrion világra jött. Ezen felül egy olyan ember, mint Tywin Lannister, akinek a rögeszméje a család hírneve és méltósága, nem tudja feldolgozni, hogy egy "sérült", nem tökéletes fiút nemzett. Sértve érzi saját magát Tyrion által. Ugyanez elmondható természetesen Cersei-ről is, annyi különbséggel, hogy ő hatalommániás és a legnagyobb gondja az, hogy nőnek született, és így nem uralkodhat.
Gyuri27: Igen, Dorne-ban Homok, Északon Havas, Viharvég környékén Viharos (pl. Viharos Edrick). Itt megtaláljátok a fattyú vezetékneveket régiókra lebontva.
-
Sareth
senior tag
Srácok szerintem itt az ideje elrugaszkodni a hajától. Olyan amilyen, kinek tetszik kinek nem, de szerintem abban egybehangzóan megegyezhetünk hogy bizony mindannyian piszkosul
alávernénk.Már látom előre hogy most meg majd az jön hogy ááááá nem én nem
Na de vissza az eredeti témához: már csak hármat kell aludni
-
aizen92
addikt
Vagy a norn warrior a maga 1,91 méterével
Azért Sansa se kisnövésű 1,75-tel. De a norn valami "hatalmas" -
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SpedyPC - minden ami számítástechnika
- Elektromos cigaretta 🔞
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest