-
GAMEPOD.hu
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domináns Hím
kezdő
válasz szabi__memo #375 üzenetére
Az Oroszországot érő szankciók részletezése teljesen offtopic itt. Az orosz termékek a korábbi évekhez képest jelentős felárral jöttek (az energiacégeik rekordbevétellel zárták a tavalyi évet), de amúgy ezt is cikkek tucatjaiban részletezte már a gazdasági szaksajtó.
Többetekkel ellentétben vállalkozó vagyok, elsősorban a saját érdekeltségeimbe fektetek. Az üzleti érdeklődésem fókuszában Ázsia áll, több és nagyobb lehetőséget látok, mint az európai, vagy az amerikai gazdaságban. Persze lehet azt is gondolni, hogy a következő időszak nagy növekedése az Európai Unióban következik be és nem Indiában, Malajziában, vagy Indonéziában, majd meglátjuk...
Éleződik egy globális méretűvé vált küzdelem két tömb között, egyik sem képes diktálni a másiknak. Nem tudom, meddig jut Kína, de az több évtizedes tendencia alapján bátran kijelenthető, hogy mint az EU, mint az USA részesedése jelentős mértékben csökken a globális gazdaságban.
Egy szimpátiát szülő nicket akartam. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- AI a játékokban és azon túl
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM