Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Stigma.HC
senior tag
Én is félreraktam már jó másfél hónapja a játékot. Megmondom őszintén, nincs is kedvem elővenni jelenlegi formájában. Pedig én aztán tényleg optimista voltam a javításokkal kapcsolatban
-
Stigma.HC
senior tag
Nekikezdtem én is a játéknak. Rögtön Athénnal. Spárta már az elején jött katonai szövetséget kötni és gyorsan be is daráltuk a felettünk lévő harmadik görög népet. Valahogy sikerült kicsikarnom Egyiptomból is egy szövetséget (ezt miért fogadta el lövésem sincs), gyors bele is rángatott egy háborúba amit készségesen el is fogadtam, erre rögtön 9 közel-keleti állammal állok háborúban
Ami kicsit zavaró mert arra akartam terjeszkedni, de most valahogy védekeznem kell mert a közelebbiek seregei sorra jelennek meg a kapumnál.
Amúgy senki más nem hajlandó velem szövetséget kötni a környéken, még kereskedni se akarnak, leszámítva Spártát és Egyiptomot.
Lehet kapitulálok és kezdek egy új játékot -
Stigma.HC
senior tag
Ahogy elnézem jobb lett volna még egy-két hónapot tölteni a programmal mielőtt kiadják. Kíváncsi vagyok mit produkál nálam holnap.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest