Új hozzászólás Aktív témák
-
pmatthew
tag
Hali.
Azon gondolkoztam hogy vajon lehet-e egy másik vinyót is tenni a gépembe (Toshiba A200), de mivel nem találtam választ ezért kérdezlek titeket. A vinyóval átellenben van egy üres hely [Blank], ide nem jöhet esetleg? Vagy ez mire való? Köszi !
-
pmatthew
tag
Sziasztok. Ha gáz van a géppel (garis még), akkor hova vigyem, oda ahol vettem vagy pedig a Technoreade -be ? Illetve, gondolom h ez a hibától is függ, de van rá esély hogy egyből megcsinálják?
-
pmatthew
tag
Üdv. Van egy toshiba a200- am és a képernyőn keletkezett egy ilyen: [kep] . Szerintem ez nem pixel hiba, úgy néz ki mintha valami piszok került volna oda, csak nem tudom elképzelni hogy. Látott már valaki ilyet?
-
pmatthew
tag
Miért van az hogy felteszem a Power Savert, párszor elindul a windowssal, aztán egy idő után nem? Ilyenkor ujra felteszem aztán megin jó egy ideig. Másnak is csinálja ezt?
-
pmatthew
tag
Nah megpróbáltam firmwaret frissíteni, leszedtem a típusnak megfelelőt (TSSTcorp TS-L632H), de nem engedi feltenni, azt írja h nem kompatibilis :S . Megnéztem a CDburnerXP vel is, de azzal se tud RW-t törölni. Csak daemon tools van fent, probáltam úgy is h kikapcsolom, de semmi. 5letek?
[ Szerkesztve ]
-
pmatthew
tag
Üdv. A200- 1IW m van, és a DVD írója valamiért nem tudja törölni az RW DVD ket, se folytatni a többmenetes írásokat. Mi lehet az oka? Ennek is driver kell, v mi ? help pls (nem a lemezek a rosszak, mert az asztali gépen minden ok)
[ Szerkesztve ]
-
pmatthew
tag
válasz HartgeH3-2.8 #3781 üzenetére
-
pmatthew
tag
A200- 1IW met nem bírom összehozni a TV-vel svideoval (Svideo > RCA val kötöttem össze, de nem adja a képet) Catalistban is beállítottam hogy legyen TV, meg kiterjesztett asztal meg minden. Help pls :-/
-
pmatthew
tag
válasz tasteoftaboo #3246 üzenetére
Én nemrég vettem egy A200 1IW-t, ami valamivel gyengébb procival van szerelve, és nekem teljesen jól megy natív felbontásban a Crysis, medium beállításokkal, szal valszeg hardver hiba, de lehet h a driverrel van a gond .
-
pmatthew
tag
válasz vehement69 #3078 üzenetére
Ezek engem is érdekelnének so pls
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bankkártya alakú és méretű AirTag alternatívát mutatott be a Ugreen
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX A1000 32GB DDR5 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- ROG Strix G531GT 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1650 16GB 512GB magyar vbill gar
- Új CAPTIVA Gamer Tervező Laptop 17" -50% Bivaly i5-13500H 6Mag 64GB/2TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Lenovo Ideapad 320 : I3-6006U /// 4GB DDR4 /// 128GB SSD /// Windows 10
- Új HP OMEN Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% i5-13420H 8Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz!
- 71 Eladó MSI GF65 Thin 10SDR i7 10 gen laptop FHD 500GB SSD+256GB 16GB RAM 6GB VGA Ajándék Hütő
- Eladó Lenovo L560 üzleti laptop MAGYAR , szép álllapot, ajándék táskával, egérrel! (több darab van)
- Eladom vagy Cserélem Acer Nitro 5 nootebook
- Dell D820 laptop töltővel
- HP / DELL / LENOVO / FUJITSU Notebook töltők + 1 év Garancia + Számla!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest