Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice!?
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
Szorult helyzetből is képes felállni, nem írnám még azért le...
Ice!?: Benne van persze hogy nyernek de olyan oddsért én nem erőltetek egy kupát. Sőt a kínálat tényleg gyér, hétvégéig pihenek is, én nem úgy vagyok vele ha nincsenek jó meccsek márpedig akkor is kell rakni....
Amúgy amit írtál nem OFF téma, hanem ide tartozik...
-
ANDROID???
addikt
36' után talán még nem jó annyira örülni...
pl.:http://www.eredmenyek.com/merkozes/CY0tVFpc/#osszefoglalas Engem múltkor ez szívatott meg, ugyanígy örültem én is... -
pc_seft
tag
-
Speedhs
őstag
Oké, akkor a többit privátban.
Egyébként mindenkinek, aki még dec 31.-e előtt szeretné használni ezt a barát bónuszt:
5. Az ajánlónak és barátjának kifizetés előtt 3 alkalommal kell megjátszania az Ajánlja barátját bónuszokat.
6. Az ajánlónak és barátjának 90 napon belül kell igényelnie bónuszát és teljesítenie a rollover feltételeket. Amennyiben ezeket 90 napon belül nem teljesítik, a bónuszegyenlegen szereplő összegek elvesznek.
7. Az akció 2013. december 31-én, angol idő szerint 23:59-ig tart.9. A játékosoknak egyszerre csak egy aktív bónuszuk lehet. Új bónusz igénylése előtt az aktív bónuszt teljesíteni vagy törölni kell.11. Kisebb, mint 1,50 szorzós választásokat tartalmazó fogadások nem számítanak bele a rollover (megforgatási) feltételekbe, illetve az első feljogosító befizetés egyszeri megjátszásába.
12. Az ázsiai hendikep, a gólok száma (goal line) és a baseball money line (nyereményszorzó) piacokra megtett élő és mérkőzés előtti fogadások nem számítanak bele a fogadási követelményekbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DOOM - The Dark Ages
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest