Hirdetés
- Call of Duty: Warzone
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- PlayStation 5
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nintendo Switch
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Itt a piros, hol a piros Strasbourg is! 2-0 a Frankfurtnak!
Veletek volt már olyan elmentetek sörözni és nem emlékeztetek ittatok felest is? Mert én most listáztam a nyitott fogadásokat és lám tettem Wolverhampton-Torino GG tippet is az odavágó 2-3 után hirtelen felindulásból. Akkor ez is kell még ma. PSV nyert, Fradi fújják le és legyen még Torino gól. -
törölt tag
Nem tudtam volna tenni most poénból se az ellenkezőt. Augusztus jó volt, ki is utaltam kivételesen egy kicsit, a maradékot viszont lenulláztam és nem fizetek be új összeget. Online túl nagy kínálat van, engem az bajba visz hogy na még éjjeli dél-amerikai focival megszorzom aztán reggel a koppanás.
Most is mai kínálatból ha már ott van és ha lenne online egyenlegem biztosan felét rádobtam volna a Hamburgra, aztán égnek a Szent Palitól...Szombatonként megyek újságoshoz, ott egy kódot bemondok gyorsan megvan és papír szelvénnyel járkálok, ha megszakad a sorozat akkor egy ezressel újrakezdem. Ha mindig csak veszítenék akkor is egy ötezresből megvan a havi foci móka, többet nem szánok erre. Rendes lottózót már direkt kerülöm folyton tukmálnak (szegényeknek muszáj) lóversenyt, sorsjegyet, sorba kell állni, mindenki beszélgetni akar még fizetés után is, 18 alatti srácok hogy
vegyek nekik cigitadjam fel a szelvényüket, a ruhámra száll a kaparós darabok, rezidens öregek óbégatnak...És most ott egy Torino gól! Kiszurkoljuk ezt neked.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
én ma az overre mentem rá, de nagyon... aztán.minek, szopás lett, 3/3 bukó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
én először a Napolival, de ha rúg egyet a Valencia, vissza is van hozva
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Kimenetelre rakni rossz, mégis az vonz. Tabellákat nézni, formát és statisztikát. Aztán nézzük alacsony oddsért sincs tuti:
a Liverpool 95. perc büntetővel nyert csak
a Bayern otthon kapott ki, ma egy Bundesliga csapat se nyert otthon
GG viszont lejött ma német meccseken szépenUnalmasabb fogadás a gólokkal, valószínűleg nyerőbb hosszú távon. Kár kimenetelen elmélkedni, a Tottenham 9 hónapja nem bír megszülni egy idegenbeli győzelmet, hiába gondoltam na most. Az is szar a tabellák és statisztikák mellett olvasom a reddites soccerbetting tippeket ötletért és ráerősítenek a megmondók a tutira, aztán lószart.
Gólszámmal amit nyertem két Mátyást pénteken Groningen és Den Bosch, az szombaton kimenetellel el is ment. Csak a Bristol jött négyből.
Holnap talán Frankfurt DNB & Lille? ManU ellen rakni kétesélyben? Atletico & Barcelona-Sevilla GG? -
törölt tag
Atletico H & 3,5 alatt sikerült, érdekes ez a fogadástípus. Nézem az állást, szünetben 0-0 ez jó jöjjön a gólszám alatt feltétel. Aztán olyan 65. percnél már hol a hazai gól már! Hiszen nyerni is kéne. Aztán becserélik Moratát, tíz perc múlva berúgta! Minden a terv szerint. 2,15x odds volt.
-
yogibear
addikt
Ééééés..... persze hogy nem nyertek, sőt ki is kaptak.
Viccbajnokság lett a Laliga... az első hat 2 ponton belül és nem azért mert mind erős, hanem mert mind a 3 nagy gyengus... Barca 11 forduló 3 vereség, Atma 12/6 dönci, Margit 11/4 dönci,...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
zsolti72837
addikt
Egy cska m.-slavia p. meccset megnéznék.
A Slavia kerete 41,80 mil. €-t ér, míg a Cskaé 136,78 mil. €-tItthon a legértékesebb keret, a Ferencvárosé. A Slavia keretének a felét éri.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
pohár
félisten
nekem 2 gól kellett volna a City-től kötésbe, persze hogy szar 1-1-et játszanak
-
törölt tag
Az kényelmes, mert sokat nem kell rajta agyalni és lehet örülni a góloknak. Kimenetelt jobban szeretem játék szempontjából. Ma Baselt 2,75 és Clujt 2,4 eltaláltam, a Köbenhavn 2,85 elment. Nem tettem csak nézegettem mérleg: Malmö és Frankfurt bukta, Linz és Celtic jött volna.
Holnapra Melbourne 1,6x
-
-
törölt tag
Azt nem néztem. Ezressel DNB ment fő szelvénynek és az aprós 4x odds bohóckodásokból is sok kicsi sokra megy alapon jött valami. Sima győzelem, H és 1,5 felett, hazai nyer félidőt, kétesély ezek felhúzták szépen úgy örülök nem az odds után mentem a sztárcsapat papírformáért, hanem megnéztem milyen keret utazik
Viszont este a papírforma kell, hogy ne ússzon el hamar ez a délutáni meccs. Celtic kell, Wolverhampton kétesély is, GG Arsenal és PSV meccsekre
-
törölt tag
Arsenalnál ne rakj kimenetelt, bármikor bárkitől képesek kikapni, viszont gólokra jók rúgnak is és kapnak is általában. Ha megnézed a DNB kimenetel odds helyett inkább a gólokat:
GG
2,5 felett
ázsiai gólszám 2,5 felett 1,45x voltezek hasonló másfeles szorzók ahogy a DNB viszont tök mindegy ki nyer, két ilyen stílusú csapat Arsenal-Frankfurt ritkán 0-0
EL-ben kisebb téttel elosztva több meccsre még ez is jó móka: 1X2 & 1,5 felett, ezek szép oddsok és nem ritka
-
törölt tag
Csak 20 perc telt el és már röhögök a Heerenveen tippemen: kettővel megy a Vitesse, úgy látszik négy vereség után úgy döntöttek ma idegenben nyernek
A Hertha nagyon gyenge, viszont edzőváltás után bármi előfordulhat. Azért nem hiszem Kliensmann egy nap alatt felrázza őket a Dortmund ellen.
-
törölt tag
Emberhátrányban is. Két szék közt a pad alá estem azzal a meccsel. Nem hittem neked Hertha 1X-et, viszont nem tettem a Dortmundot se, csak GG ami jött viszont mellé raktam a Chelsea GG-t, erre ők vitték el. Real & Atalanta jött, így nullás szombat lett.
Vasárnap:
Sevilla
Inter & Juve
Leicester
PSG -
-
yogibear
addikt
Ez az új eufémizmus rá?
Félidőben 3 meccset néztem, Mainz + Gagliari mindkettő lő gólt lett csak kb 1,89-ért...
Mert newsee voltam megint: raknom kellett volna 3 meccsen is a 2. félideji fordítóst:
Mainz H 3 alatt vmivel, Cagliari H 5 körül, Rimini V 5 felett összesen 75-80 odds... hát nem bejött mind a három... egész véletlenül... jó a Mainz 10 ember ellen esélyes volt, de a másik kettő az '"eufémizmus"
Jó, jött még a szokásos csigakettő félidő X, bár csak 1,75-ért...
Az a baj hogy állandóan elfeledkezem róla, a szombati is simán félidő X lett...
Már nem először jön be mindkettőnél, a szombati és a hétfői is... de egyik rendszeresen... vagy inkább állandóan... ritka, amikor mindkettő elmegy...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Call of Duty: Warzone
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest