Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jpm
senior tag
válasz
Vandit. #158998 üzenetére
Ó én csak a szituáción nevetek, Ugyanis anno volt összezörrenésünk még az őskorban B-L-A-C-K-kel. hogy utólag mutattam meg nyertes szelvényt. Akkor ő próbált meg engem osztani (ő a szent, én a gonosz), most totál ugyanazt kapja mástól.
El kell tudni fogadni hogy az ember irigy és gyarló, (nekem nehogy valaki elkezdje most játszani hogy ő még soha nem irigykedett) amugy nem lennénk emberek.
Azzal is tisztában (100%) vagyok hogy amikor bedobok egy nagy tétes szelvényt akkor nem mindenki annak drukkol hogy nyerjekezt is el kell fogadni.
A Forma1-et se mindenki azért nézi hogy hogy húú micsoda sportemberek, a fenét, hanem hogy mikor vágja falhoz 300-nál(#159007) aliquis Akkor idén ha rajtam múlik -60-ba vagy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sorozatok
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- GARMIN kerékpáros szett
- DJI Mini 3 RC drón szett - új állapotban, garanciával (3.)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest