Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz
Fitzgerald #9106 üzenetére
Na jó ez annyira megviselte a kis lelkemet, hogy már a Zoloftot kezdtem keresni mindenhol. Nem hagyhattam annyiban. Még jó hogy volt egy mentésem, pont mielőtt bemegyünk az Avallac'h laborjába. Abban a questben 2 olyan döntést is hozol, ami eldöntheti Ciri sorsát.
Ha valami, akkor ez kb. az egyetlen olyan dolog, ami nem nyerte el a tetszésemet ebben a játékban.
Ezt a nyilvánvalóan a Mass Effectre hajazó mechanizmust picit jobban kidolgozhatták volna szerintem, de ez tényleg csak szőrszálhasogatás a részemről.
Az meg hogy a háborút ki nyeri engem nem igazán izgatott. A rossz meg a rosszabb.
Geralt pedig - mint tudjuk - inkább nem választ, ha két rossz közül kell választania.
Radovidnek legalább annyira illett volna az anyja magzatvizébe fulladnia, ahogy Emhyrnek.
Illetve nem, Emhyrnek csak Ciri születése után illett volna belefulladnia.
Számomra meg ugyanakkora élmény az északiakat aprítani, mint Nilfgaardot.
Úgyhogy happy ending lett végül, kézi levezetéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest