Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #9106 üzenetére
Na jó ez annyira megviselte a kis lelkemet, hogy már a Zoloftot kezdtem keresni mindenhol. Nem hagyhattam annyiban. Még jó hogy volt egy mentésem, pont mielőtt bemegyünk az Avallac'h laborjába. Abban a questben 2 olyan döntést is hozol, ami eldöntheti Ciri sorsát.
Ha valami, akkor ez kb. az egyetlen olyan dolog, ami nem nyerte el a tetszésemet ebben a játékban.
Ezt a nyilvánvalóan a Mass Effectre hajazó mechanizmust picit jobban kidolgozhatták volna szerintem, de ez tényleg csak szőrszálhasogatás a részemről.
Az meg hogy a háborút ki nyeri engem nem igazán izgatott. A rossz meg a rosszabb.
Geralt pedig - mint tudjuk - inkább nem választ, ha két rossz közül kell választania.
Radovidnek legalább annyira illett volna az anyja magzatvizébe fulladnia, ahogy Emhyrnek.
Illetve nem, Emhyrnek csak Ciri születése után illett volna belefulladnia.
Számomra meg ugyanakkora élmény az északiakat aprítani, mint Nilfgaardot.
Úgyhogy happy ending lett végül, kézi levezetéssel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Manjaro Linux
- Milyen routert?
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Bestbuy játékok
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest