Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- World of Tanks - MMO
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
OgreImre #26962 üzenetére
Én már annak is örültem, hogy Emhyr nem dél-szamojéd féllábú transzgender törpe.
Mondjuk az Emhyrt játszó színész teljesen súlytalan figura, a játékban brutál jól eltalálták a császár karakterét, hanghordozását, allűrjeit.De mondjuk a bálos rész az nagyon-nagyon jól sikerült.
-
Biga123
addikt
válasz
OgreImre #26962 üzenetére
Sajnos a 2. évad nem tette magasra a lécet.
Ritkán hagyok abba sorozatot/filmet de sajnos ennél megtörtént.
Nem csak az volt a bajom , h nem hű a könyvekhez/játékhoz, Amin mindenki rugózik.
Hanem pont ami a könyvekbe se tetszett, a túl sok "politika", mesterségesen túltolt (túlbonyolított) konfliktusok. És hát valljuk be, mindentől eltekintve önálló mű ként ,is csak egy gyenge középszerű fantasy . Én örülök h vége lett a 3, évadnak a második rész után,(vagyis nem örülök,) de olyan megkönnyebbülés szállt rám mikor rájöttem , hogy tulajdonképpen nem kötelező nekem ezt végignézni.
Talán még egyszer folytatom ...
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Milyen autót vegyek?
- Politika
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Gitáros topic
- Subaru topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest