Hirdetés
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Helsing
aktív tag
válasz
Anubris #3042 üzenetére
Mintha rémlene olyasmi hogy a készítők azt nyilatkozták hogy jó pár minijáték lesz a W3-ban. Ehhez képest csak kártya, bunyó meg lóverseny van. Plusz egy-két küldetés amit talán annak lehet nevezni.
Persze lehet én vagyok félreinformálva.Láttátok az új kártyaképeket amit a mai DLC adott? Jók lettek. Mondjuk előtte sem volt velük semmi gond. Ebbe felesleges volt energiát fektetniük szerintem. Inkább csinálhattak volna pár új lapot.
Vagy mondjuk csinálhattak volna egy kaszinót ahol rendszeresen lehet nagyszabású kártyaversenyeken részt venni.
De az említett arénát is jó lenne ha megcsinálnák. Vétek lenne kihagyni.Én a készítők helyében tuti raktam volna a W3-ba valami sakkszerű táblás játékot. Esetleg simán csak sakkot.
Új hozzászólás Aktív témák
Megkérnénk minden topiklakót hogy a játék történetéhez kapcsolódó hozzászólásoknál használja a Spoiler kódot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest