Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
Már tegnap este összejött, két timeshiftel szedtem össze őket, úgy már elegen lettek. Lassan befejezem a jelenleg elérhető sidequesteket, asszony nézett egyet, hogy ennyire kockának is rég látott: hazaér gép előtt hentelek, asztal szélén a netbookja wikia-val (valamiért nálam alt+tabot nem csípi a game), és ph val
-
KaraDani
addikt
Sikerült szakértő emberek tanácsai alapján játszanom eddig, teljesen félre voltam vezetve Így, hogy a fontosabb dolgokat segítettél tisztába rakni, elég egyszerű volt. Amúgy nem szeretem az rpg, és a szerű játékokat (heroes III-t sose tudtam hova kell sorolni, azt imádom), de ez valahogy iszonyatosan bejön az elejétől fogva.
-
KaraDani
addikt
-
KaraDani
addikt
Ok, kezd akkor összeállni a kép.
Itemekre próbáltam figyelni, amikor szólnak, hogy ez meg ez kell nekik akkor mindíg felírtam, majd wikia-n utánakerestem hol van és mentem beszerezeni nekik...
Kösz a helpet, akkor gyúrók asszem, mert nest of eagleshez tápos vagyok egyszerűen, eljutok odáig, hogy a két boss marad 4 squaddal, és úgy is kivégeznek pillanatok alatt
-
KaraDani
addikt
Rushnál gondoltam. Konkrétan még elég az elején Rushnál gondolkodtam rajta. Ott a spark, meg a windshear. Van értelme, hogy van egy Spark V -öm, meg egy Windshear III-am? Ha elejétől fogva pl letiltanám a valamelyiket, mondjuk windsheart, akkor lehet, hogy lenne már egy sokkal erősebb spark VI v. VIII vagy nemtudom.
Na meg alapvetően későbbi fejlődés szempontjából, mit érdemes inkább használni, mystic vagy combat artot?
Azért kérdezem, mert már a nest of eaglesnél gonjaim vannak, és innen még nem lenne nagy gáz az újrakezdés sem, ha nem optimálisan csináltam volna eddíg... -
Ateszzero
őstag
Conqueror még megnézem majd, hátha valamit rosszul csináltam.
Lost meglett, írtó durva.Sajna nekem nem csinálják egyszerre többen egy csapatban a weapon artsot.Sztem neked azért csinálják meg mert very hardon játszottál.Ott már megengedi tekintettel az ellenfelek erősségére,sima hardon nem engededi, csak akiket vezérnek teszek be. -
Ateszzero
őstag
igen , nem is nagyon vettem elő csak 1-2órára.Az meg arra se elég hogy fejlődjek valamit amikor egy DLC monstert többször próbálok megölni egymás után.Új munkahelyem van és nem nagyon jut idő a játékra.
145BR-ig még nagyon sokat kell harcolnom, az kb még egy hónap, vagy kettő
.Most vagyok BR99-onSzerintem megyek vissza Ancient Ruinsba, mert ezeket a nyavajás idolsokat sem birom kinyírni. -
Ateszzero
őstag
Nem tudom mit szúrok el, de nálam a weapon art's-okat csak úgy csinálják meg ha őket teszem a csapat élére, és egyszerre csak egy tudja egy csapatban csinálni.Nálad miért csinálta több ember is egy csapatba?Formáció is számít szerintem de nem tudom melyik formáció a legmegfelelőbb ehhez.
Lostnál járok, nagyon kemény még sokat kell hozzá tápolni. -
Ateszzero
őstag
Ez sajna nem jött be.Semmilyen jutalmat nem kaptam Undelwaltban, vagy már felvettem csak nem emlékeztem rá.Azért elmentem megint Aveclyfbe de nem jelent meg Cyclops.Viszont most megint ott volt a két sárkány.Érdekes.
Az nem lehet gond hogy közben kinyírtam Ala Melvilana Fusiont és Fiery gates-et?Az értük járó jutalmat megkaptam.
Elkezdtem Loki küldijét, megcsinálom és ha nem jelenik meg nem tudok neki mit csinálni, megyek gyúrni Ancient ruinsba és jön a többi DLC monster.Már tudom az animalcule-t is.Már csak a Fatal eclipse hiányzik az arcana gyüjteményemből.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Jó neked hogy megjelent Cyclop, nekem nem jelent meg.Direkt nem is csináltam semmit Undelwaltban csak vettem egy pár dolgot és már mentem is Aveclyfbe, viszont most teljesen üres volt a földszint, eddig volt ott mindíg sárkány, vagy valamilyen nagy monster. Egyelőre megyek Heroic Rampartsba a Ala Melvilana Fusion-t kinyírni.Nagyon kemény a szemét, nehezebb mint Fallen.
-
-
Ateszzero
őstag
Az nagyon jó, nem tudom én melyik szinten vagyok, de Gabriel , Zolean, Nora meg egy páran amikor beszéltem velük ki írt valami ilyesmit.Valahol meg lehet ezt nézni?Ez nem is volt olyan rég Base 6 után.
Egy gond: kipróbáltam hogy átszaladok gyorsan Mt Vackel-en hogy csak megjelenjen Undelwalt, meg lesz-e a Fallen küldi, de nem buli.Még jó hogy előtte csináltam egy mentést.
Miest Undelwalt a térképen van nem lesz elérhető a Fallen küldi.Ennek függvényében Ghor-t sem tudom a csapatba venni míg a Fallen-t le nem győzöm, mivel a Ghor küldi Undelwalt felnyitása után jelenik meg.De hülyeség. -
-
Ateszzero
őstag
Volt Nóránál egy piros bubi, de a beszélgetésen kívül semmit nem adott.Lehet majd valahol máshol lesz a küldi.
Formációnál mindíg arra megyek melyik adja a legtöbbet attackra meg mistic deffensre, de már nekem is ideje lenni megvariálni mert attól is nagyban függ kik mit tanuljanak meg.Pl a rejevunating water-hez kell az orb formáció, de hogy használjam az orb formációt ha semmi védekezési mehanizmusa nincs?Egyébként egy nagycsomó special arts hoz vagy arcanahoz kell az orb formáció. -
Ateszzero
őstag
Már megcsináltam Jager Ufo küldijét és a csapatomban van, de csak nagy ritkán idézi meg lob omen-t.Megnéztem Heroic rampartson a Ala melvina Fusion-t meg a jhana's royal csapatot és az már egy kicsit könnyebb, de nem semmi az sem.Nem tudtam hogy itt is van Extra mission.Jó hogy szóltál.
-
Ateszzero
őstag
Na most tudtam egy kicsit játszani.Visszamentem Aqueductba megnézni sikerül-e kinyírni Fiery gates-et és a hommunculus group-ot.Sajnos a sok csapatvariálgatások és nagycsomó próbálkozások ellenére sem sikerült eljutnom még a fiery gates-ig sem.A hommuncolus group megöl két-három kör alatt.Br 82-n vagyok.Sokat kell még nagyon fejlődnöm.
-
Ateszzero
őstag
Húú.Én Br97-en vittem végig a játékot.Conqueror-nak elég volt Fallen-nek nem?Akkor milyen lesz nálad a Conqueror?
Koenigsdorfban végeztem, most kel majd újra megmenteni Irinát, mert elszökött.Megint egy pár küldi, majd jöhet Darken Forest.Még meg kell néznem mindezek előtt Fiery Gates of Hell-t Hátha beadja a demonblade-et.
-
Ateszzero
őstag
Akkor majd rendszeresen benézek.
Még nem megyek koenigdorfba.Elkezdtem a Jager UFO küldetést.Közben találkkoztam is Fiery Gates of Hell-el, egyszer kipróbáltam hogy meg tudom-e ölni elsőre de nem ment, majd ide is vissza kell jönnöm.Tápolok még.
Nem tudod véletlenül hogy a Whiteoutot hanyas szinten tanulhatom meg és hogy kit tegyek a csapat élére az Evocation-osok közül hogy minnél hamarabb megtanulhassam? -
Ateszzero
őstag
Ghor castle-ban mentem minden Boss után,de csak minden második boss után volt piros a bubija.Gondolom akkor csak elég lett volna minden másodiknál is.
Ha neked sem jelent meg akkor nem sok esélyt látok rá hogy nekem megjelenik Cyclops standardje.ha este elő tudom venni akkor kiderül. -
Ateszzero
őstag
Igen , már sikerült,nagyon keveset tudtam mostanában játszani vele.Csak tegnap este tudtam elővenni, és akkor találtam meg.Persze egy kis segítséggel(Wiki)
Közben megjártam fornstrand-ot és találkoztam a base6 szereplőivel.még egy két küldit megcsinálok és megyek tovább kicsit a főszálon is.BR 67-en vagyok.Azt nem tudom most eldönteni hogy kiket szerezzék még a csapatomba, mert Allan ,Darien meg egy két fazon most elérhető, de még nem vettem meg őket..Bevettem Zolean-t is.Elég jó karakter.Nagyon szép nagy fegyoja van. -
Ateszzero
őstag
Hát nem ugyanaz.
Mostanában nekem se lesz időm.4 hét nekem is lesz simán.Főleg ha meg tápolgatok is közben.
Most szabadítod ki megint Irinát?Én még oda nem mentem.Félek hogy aztán nem lesz elérhető valamelyik küldi.
Elfelejtettem mennyi lesz a max csapatok és csapattagok létszáma.Ha még utánna növeli ,akkor lehet megcsinálom.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
-
Ateszzero
őstag
Igen , már fejlődött egyet a baltája, de azt olvastam hogy a sword-al fogja megtanulni a base 1 megölése után.
Most csinálom a Flaumello's Tower küldit.Szép hosszunak bizonyul.
Ezt a küldit is még egy pár mellett kihagytam az előző végigjátszásomnál.
Itt már meglessz az összes küldi nyitva , vagy itt is(disc 2) csak egy-egy fő esemény után nyílik meg egy-egy küldi a városokban?Üdv Vhunor.:Meddig tartott a dragon age?Milyen a játék?Én is elkezdtem vele játszani, még nagyon az elején vagyok.A last remnant azért könnyebb harcrendszerrel rendelkezik, és látványosabb is.Sztem.Azért majd D.A -et is ki fogom játszani, ez után.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Apropó!
nem tudod véletlenül hogy a fegyvereket hogyan lehetne elvenni némelyik karaktertől?
Torgal-nál valami hülye jeges axe(fejsze) van, ami miatt szerintem nem fogja megtanulni a Lugh's revenge-t. Sajnos az eladási listába se teszi be a játék azokat a fegyvereket amik már használatban vannak.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Jó lenne ha lenne folytatás.Ha egyáltalán azt is kiadják Pc-re.Amennyien vagyunk ebben a topicban,és ha mérvadónak veszem , nem sok esélye van.
Viszont a Corában tegnak Top Pc játékok között láttam.
Az FFXIII-ról nem hallottátok hogy lesz-e Pc-re kilátás?Hátha meggondolják magukat.Lehetne valami peticiót gyűjteni.[ Szerkesztve ]
-
-
Ateszzero
őstag
Nehezebben tanulja az tény.Még csak a caustic blast II-nél vagyok én is.Viszont David már Permafrost IV-nél jár.Pagus is csak alap Caustic blast-ot tud.
Mitől tanulhatja gyengébben?Most pedig keményebb csapattársak vannak mint az előző játékomnál.Viszont a Blackout-ot már tudja.
Battle Rank 56. -
Ateszzero
őstag
Megszámoltam, és nem stimmelt, 3 küldi hiányzott.Itt kezdődött az igazi móka, leelenőrízni melyik az amelyik hiányzik
Paintbe beillesztettem a weboldalt ahol a küldik vannak felsorolva, és a questfelsorolást lefotóztam a játékból, majd szépen sorba nézegettem melyik van meg és azt kihúztam a paint ceruzájával.
Darien küldije, Ghor's Witch és a Cosmos maiden hiányzik.
Nem sok ez.Hamar kész lesz.Aztán pipa.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Az extra quest-et megkaptam ophelia-tól, de Roberto 4th path küldetés után egyből ophelia küldetése jött.Jelenleg Melphinában már nincs küldi.Szóval nem értem miért hagyta ki?Akkor már Roberto-t később sem bírom megvenni?
Lehet hogy igazad van.Mivel Ophelia-val Roberto hátamögött cselekedtünk, ezért nem engedi hogy bevegyük, és nem is kínálja fel a lehetőséget.Hát most már mindegy.
Még Darien küldije van, aztán megyek a The gates of Hell boss-hoz. -
Ateszzero
őstag
Hoppá...
Ezt valahogy sztem elrontottam, mert Roberto két küldijét megcsináltam, de harmadikat nem adott,és nem lehet megvenni sem, pedig ugy csináltam ahogy írtad.
Viszont amit nem írtál, Ophelia adott harmadjára küldetést Numor Mine-ban.Lehet hogy azt nem kellett volna elvállalnom??Akkor adott volna Roberto egy harmadik küldit?Ezen felül megcsináltam White Qsiti , Jorgen és Raphus küldijét. Jorgen-t már felvettem a csapatba.
-
Ateszzero
őstag
Okés.
Végül visszafordultam Aqueduct-ban, kitaláltam és meg lett Melphina is, és a küldik is.
Amikor megcsináltam Roberto küldijét és csatlakozott egy nő a beszélgetésbe nekem csak egyszer adott válaszlehetőséget, és az alsót választottam.Így most Fourth Path-ban vagyok.
Az előző játékomnál sem tudtam, te hátha tudod(biztos hogy tudod) hogy Melphinában egy pár embernek a feje fölött ott van a piros buborék, de semmi küldit nem kapok tőlük.Sem az öregembertől sem a Qsititől és sem a fiatal nőtől.Mit kell velük csinálni?Hülyeségeket mondanak csak hogy "I have a nice day" meg ilyenek. -
Ateszzero
őstag
Raktam össze sok félét, és vettem is ujakat amiket felturbóztam amíg tudtam, de ez(wingclipper) bizonyult a legjobbnak ,így ezt kezdtem el fejleszteni, de azt nem írtam hogy már +1 nél van a fegyver.
Nem tudod, ha Darien és Raphus küldijét nem fejezem be Disc1-ben, be lehet-e a Disc2-ben fejezni?
Ugyan megkockáztattam, de ha te tudod akkor nem kockáztatok és megcsinálom. -
Ateszzero
őstag
Okés, akkor visszafordulok Aqueduct-ban.
Még egy kérdés Most ugyebár már megkaptam a Defendert, és használjam-e inkább azt, mert a The gates of Hellt azzal sikerült megölnöm.
Ez van most és ez a Defender.
A wingclipper-nek nagyobb az attack-ja, viszont a Defendernek meg a védekezése jobb.
Szted?? -
Ateszzero
őstag
Nincs meg a mocsaras pálya sem, végig mentem az összes pályán !Mi a neve a mocsaras pályának ha Croofen akkor nincs meg.
Egyébként már azóta megöltem a the gates of hell-t, így kiimarad a Melphina disc1-es küldi, de az összes többit megcsináltam!
Eineghtenered Conqueror hol van Lavafender-ben, mert őt sem találtam meg. -
Ateszzero
őstag
A 7 kincset már összeszedtem Yamának.Leshau egyenlőre csak a psionics-ra kérdezett rá.Arra azt válaszoltam neki hogy inkább tanuljon valami ujjat.
Caedmon-nak a combat-ot erősítettem meg.
Jorgennek még csak egy kincsét találtam meg , de Fourth Path még nincs meg hogy oda menjek.
Majd most akarom a Wisdom's echo küldit és a Roberto küldijét csinálni, de ma még nem bírtam elővenni.Haladok szépen előre.
Viszont ha már meg van a csapatom megyek tápolni a Vale of the Gods-ba.
Spiritlord-ok vigyázat. -
Ateszzero
őstag
Ez így nem lenne kevés??Ha kidobom akiket írtál , és még ha meg is veszem azt a két embert akit írsz(amit nem egyből tudok , mert addig harcolnom kell valakikkel), akkor is minuszba vagyok 4 emberrel.Ha kiveszük Permeth-et és Semry-t mert nem használom,még akkor is két ember hiányom lesz.
Mcgrady-t és Semry-t meghagyom amíg nem szerzek be helyettük is valakit.
A többit pedig tanácsaid szerint teszem.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Nem sikeült legyőznöm a Spiritlord-okat.Sok az a három egyszerre.Akármit csinálok pár kör utrán már csak a feltámasztásokkal tudok foglalkozni.
Inkább csak végigszaladtam gyorsan a pályán , hogy Baaluk is meg legyen.Majd később ide azért visszajövök tápolni.
Leírtam a mostani felállást.Megvettem az elérhető karakterekből a legjobbakat.
1.ush,Gabriel, Nora , Loki, Pasacrea: Invocation
2.:Torgal, Emmy, McGrady, Baulson, Violet : Evocation
3.: David , Hemetea, Pagus, Blocter, Thelma : Invocation
Semry és Perneth van tartalék embernek.Ahogy elérhetők lesznek a jobb karakterek veszem őket is meg.
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Igen gondolkoztam már ezeken a Trinkets-eken hogy megvegyem, de azért nem vettem meg mert akor sztem csak Rush-nak lesz ellene védelme és annyi pénzt meg nem adok érte, de mostmeg már nincs is annyi pénzem ha meg is akarnám venni.Oda a szép 1.5 millának.Szépen oda vágtam neki.Viszont egy nagycsomó jó cuccot vettem belőle.Inkább vegyókat és tunningolásra költöttem.
Nem sokára elő tudom venni, megpróbálom a tanácsaid szerint legyőzni, és egyuttal fel is írom a csapatokat.
Ha ezzel végeztem a characterekre fogok hajtani, hogy minden tagom tudjon speciális támadást.
Ward arts-okat fejlesztettél már ki valakinél,illetve melyek azok a karakterek akiknek meg lehet tanítani, és hanyas BR-on kezdik el? -
Ateszzero
őstag
Jelenleg 15 fővel tudok harcolni 4 csapatba tettem őket.
Megvettem Semry-t ,Loki-t , Violet-et, parelth(vagy ilyesmi), és azt a harcost akinek kétszer is meg kell menteni a nőjét(valami hercegnő), ha jól emlékszem Paris,Gabriel, Nora, MCgrady ezek akiket fejből nyomok.De azt hiszem ennyi.[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Rendben van, köszönöm.Elég sok mindent kihagytam az előző végigjátszásomban.Hátha most sikerül majd.
Royotia sincs még meg.
Épp az előbb hagytam abba a játékot .Megcsináltam a csapatokat is úgy ahogy tanácsoltad , de nem nagyon tetszenek amiket tanulnak,pedig úgy csináltam ahogy leírtad.Kikapcsoltam Rush-nak az Evocations-t , erre megtanulta a Flash Arrow III-at, ráadásul a csapatba nincs is olyan akinek van ilyen varázslata,csak Rush-nak volt.Mindenkinek Invocation van bekapcsolva a csapatban.
Ja és a vivication herb után miért a life powder-t tanulja mindenki?Azért nem feltámasztó varázslatnak kéne fejlődnie tovább? -
Ateszzero
őstag
Aztaa!
Ez nagy segítség, köszönöm.
Nem semmi vagy.Meg fogom őket próbálni az biztos, majd írok ha esetleg mégsem kapom meg valamelyiket, merthát nálam ez nincs kizárva.
Most csináltam meg a "War of the thousand years" küldetést.
Baaluk helyszínt még nem kaptam meg.Azt mikor kapom meg?[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Szia.
Még mindíg az egyes lemez küldetéseit nyomom.Most voltam a Nest of Eagles küldin, elsőre sikerült, BattleRank 30-an állok.Viszont nem tudom normális-e , de Rush mostanság csak az ilyen hülye varázslatokat tanulgatja mint az Enrage , Addle, Maledict.Nem nagyon van hatással, csak a kissebb lényekre.
Mit csináljak hogy ezeket hagyja abba?Jelenleg egy kétkezes kardom van. -
Ateszzero
őstag
Köszi.
Rushról nem írtál.
Most adtam mind a két kezébe egy-egy kardot(dual wield style),és az lenne a kérdésem hogy így más varázslatokat fog-e megtanulni mint amikor első végigjátszásomnál a Caustic blast, vagy a Wind shear egy kezes karddal.Azt hiszem azt a Gates of hell extra missions-nál kaptam Aqueductban.
Valamint Eightenered Conqueror-t hol és mikor fogom megtalálni?Milyen extra küldik vannak még a Gates of hell-en kívül?Azért érdekes hogy ahogy most újrakezdtem a játékot már sokkal de sokkal látványosabban fejlődnek a csapataim.Például most Battle Rank 22-nél már tanulgatja mindenki a Vivication Herb varázslatokat, amit én az előző játékomnál csak BR 38 fele kezdtem megtanulni.Egyébként van olyan varázslat ami akár két csapatot vagy hármat is feltámaszt?
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
2-szer nyomtad ki????
Azt hittem csak elkezded.
Azért Gratulálok.Kölcsönkértem tesóm Ps2-ét hogy végigvigyem a FINAL FANTASY XII-t,mert kedvem lett az ilyen játékokhoz, de nem sok köze van a körökre osztott stratégiához.
Játszottam vele 15-20 órát, de nem nyerte el a tetszésem, és abba is hagytam.A story az még jó is ,de a harcrendszer.
Valami förtelem hogy nem bírtam megszokni sem.Bocsi az Offért
[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Megvan.
Újra megnéztem mentést, kiválasztottam,és megkérdezte hogy szeretném-e hardon kezdeni.
Megmaradt a G-m is és a nagycsomó összetevőm.Kár hogy a fegyvereim nem maradtak meg.
Érdekes még hogy Rush teljesen már irányú varázslatokat tud mint az első játékomnál.
Egyébként Conqueror-t elsőre nyírtam ki ,és 96-os Battle Rankom volt.
Az már nem semmi.
Szerintem már nem fogom előről kezdeni.Így már unalmas .
Azért majd visszajárok a topicba.[ Szerkesztve ]
-
Depression
veterán
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Ateszzero
őstag
Nagyon szuper hogy így foglalkoztok a problémámmal.Így már nekem is jobb.
Majd most akarom még elővenni, mert nem volt eddig időm játszani.Rebell:Mit jelent az a négy sor?Nem tudom lefordítani értelmes mondatra.
Annyit szedtem ki hogy ahhoz hogy megjelenjen Mt Vackel valamit Ghor-ban kell csinálnom.De mit? -
Ateszzero
őstag
Amiket írtál azt mind megcsináltam kivéve hogy Jagert megveszem és megcsinálom a küldijét.
A kőikres küldit is megcsináltam már nagyon rég.Tettem is fel képet hogy meg tudom idézni.
Na meg is próbálom a Jager-t megvenni.
Köszi a tanácsot,majd írok,ha végre sikerült.
Szerintem inkább majd a Battle Rank-al lessz a gond,mert most vagyok még 83-as szinten. -
Ateszzero
őstag
-
Depression
veterán
Hát nekem ez is hard fokozatnak tűnik.
De lassan rájovök a titkokra.
Most a Boss-ok kivételével nem csapom le a szörnyeket az elején, hanem rágyúrok a gyógyítás/status alligment-ekre. Úgyis kellenek majd, így azok is fejlődnek.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Ateszzero
őstag
Na sikerült megcsinálnom a Wisdom Echo bogaras küldit is.
Igazad volt,mert így már megkaptam az Emmy-s küldetést, viszont most én is azzal görcsölök hogy egyszerűen kilátástalannak látom hogy eljussak a párbalyszobába ami szemközt van a bejárattal legfelső emeleten.
Már vagy 2 órája ide-oda kóválygok ,lift fel -le ,de nem tudok oda eljutni.Pont az az ajtó van zárva mindíg amelyikbe mennem kéne.
Neked sikerült?Akkor csak van valami megoldás....
Van valami trükkje,titka?Segíts, ha tudsz kérlek. -
Ateszzero
őstag
-
Ateszzero
őstag
-
Ateszzero
őstag
Ilyenkor mi a szitu?
Ráadásul elfogyott a mellékküldi is. Akárhová megyek, nem kapok küldit.
Gondolom mostmár mennem kéne MT VACKEL-be....hogy haladjak egy kicsit a főszálon is, de így hogyan ha nincs a Mapon?Szerintem ez már nem is fog megjelenni.
Le vagyok fagyva...lehet ezt majd csak Patch tudja már kijavítani..
Az szép lesz. Addig várhatunk[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Igen sikerült,csak nem akartalak benneteket untatni hogy mindíg beszámolok egy-egy Boss megölésekor!
kinyírtam az iker csajokat , Hannah-t és Hinnah-t is,és azóta még most jöttem haza,nem játszottam,de már ülök is vissza és nyomom tovább,hogy majd tudjak nektek segíteni!
Most jön Base 5! -
fecike00
csendes tag
nem tudom feléleszteni őket ez a bajom, mint mondtam 34es szinten meg tudtam olni igy is de lob omennel már nem birok és most ugyanitt vagyok 42es szinten és még mindig nem birok vele azért az mégiscsak nyolc szint nem?? amugy épp az a bajom hogy nem tudok vásároni mert ien nevut hgoy vivictione herb nem árul senki nemértem segits.köszi
-
Ateszzero
őstag
Én már megcsináltam a sivatagos küldetést is!
Rá voltam szorulva!
Az a lényege hogy először el kell kérned a küldetést,addig nem jelenik meg rajta semmi!
Ghor-ban vagy valamelyik körülötte lévő kocsmában kapod meg a küldit egy csukjás csajtól !
Aztán oda is visz!
Ha megvan a sorrend írd,le semmi mást nem kell csinálnod,mint hogy a sorrendnek egyeznie kell,aztán megjelenik egy szellem kisfiú, eltűnik és te menj arra amerre ő is ment!
Meg fogod találni!! -
Ateszzero
őstag
Azt hiszem 51-es szinten vagyok!Már minden csapatomban van aki tudja a feltámasztást,de annyira erős Ludope hogy mindíg egy csapatot rá kell állítanom hogy feltámassza valamelyik csapatomat,néha 2 csapatot is kinyír egyszerre !
Főként a Paralyze Gas és a Poison gas varázslatik miatt van!A sok kis varangy nagyon sokat tud lépni,Én meg nem tudok támadni,csak gyógyítgatnom kell mindíg!
Ludope meg tudja a Galaxy varázslatot,ja és ha meggyengítem valamelyik csapatát 2-3 lépést csinál egymás után ,felgyógyít mindenkit és támad!
Mintha csalna!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest