Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecike00
csendes tag
Gratula Rebell,de vége akkor is szar szerintem viszont igy legalább biztos lesz folytatás
-
fecike00
csendes tag
hellosztok hát sikerult elpusztitanom utána egy kb otperces hihtetlen minőségu video,de a játék vége szomoru kár hogy ien a vége nem mondom el nem akarom hogy lelőjem.
-
fecike00
csendes tag
basszus már pirosan villog ez már egy remény
-
fecike00
csendes tag
na a köcsög mostmeg lángol mint állat és joval erősebb lett minden köröm csak az élesztgetéssel meg gyogyitással megyel
-
fecike00
csendes tag
mostmár csak a conqueror van egyedul de nem fuzok sok sikert hozzá
-
fecike00
csendes tag
ja csak annyian,most addig eljutottam hogy lob oment már meg tudtam olni,
hát mt vackelben van egy sas amit meg kell olni az felér egy bossal boven utána még egy két boss és utána a főgeci -
fecike00
csendes tag
82
ja és innen sem leehet már visszamenni -
fecike00
csendes tag
ááá nem tudtam még lenyomni mondom iszonyat megöltem csaját meg a nagy kalapácsost
utána jott conqueror meg lob omen meg a koikrek és itt el is véreztem hát olyat támad hgoy három csapatom azonnal meghal szerintem ez a vége. -
fecike00
csendes tag
helosztok nekem nem voltak ien gondjaim nemtom miért lehet hogy azért mert én megcsináltam előtte a bogoaras kuldit de nemhiszem hgoy koze van hozzzá de tévedjek.
-
fecike00
csendes tag
hát nemtom miértnem tanulták meg.
blackout ot én is tudom nálam 5ös szintu. -
fecike00
csendes tag
ez egy köcsög mostmegmár hárman vannak conqueror lob omen meg a kőikrek hát ezt lehetetlenség
-
fecike00
csendes tag
ja meg tudja idézni és meg is teszi lob oment basszus
-
fecike00
csendes tag
Nemértem hogy mi lehet a baj
Conqueror ugy kezdi a kört hogy blackout aztán majdnem mindenki kipurcan.
-
fecike00
csendes tag
most vagyok conquerornál de siman megölt a gecike
-
fecike00
csendes tag
ezt nem hiszem el elsőr legyilkoltam ezt a szörnyet.
-
fecike00
csendes tag
sikerult továbblépnem,, most wagram az félszemu fehérruhás köcsi ide varázsolt nekem egy lényt nagyon kemény és sokan vannak basszameg....ice idol a neve a lénynek.
-
fecike00
csendes tag
de a video végén ottvan hogy mejelenik mt vackel
-
fecike00
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=PlMHuUku3OQ&feature=related
ezt ajánlom figyelmetekbe miután megöltem a szorny irinát nekem ugyanigy történt minden nemhiszem hogy nektek másképp lenne én nemsok questet csináltam meg.
nézzétek végig -
fecike00
csendes tag
nemértem énsem nemhiszem hogy patch kellene akkr nekem mirét jo?gondolomt ti sem eredetivel nyomjátok
-
fecike00
csendes tag
questeknek nincsen semmi köze hozzá,königsdorf utan darken forestben meg kell olni a szornyet amivé irina változik át utána adja be a mt vackelt amineka végén egy igen kemény sas van ha legyozod átmehetsz undelvaitba ahol nem segitenek neked a conqueror ellen harcolni ezért egyedul szállunk szembe vele ekkor adja plaint ahol ugyanolyanelőörs vár mint a base pályáknál de én már ezen sem tudok tuljutni . battle rank 76
-
fecike00
csendes tag
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=74739
remélem segitettem atezzero
-
fecike00
csendes tag
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=74738
-
fecike00
csendes tag
http://kep.ivpicture.hu/74737.jpg[
-
fecike00
csendes tag
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=74723
[ Szerkesztve ]
-
fecike00
csendes tag
na csináltam pár képet:
de nem tudom feltölteni ide se meg képfeltöltés is ezt irja tul nagy a fálj mérete három meg amugy na ost mi legyen
-
fecike00
csendes tag
válasz Depression #260 üzenetére
kemény vagy
-
fecike00
csendes tag
hát srácok aki tujut mt vackel pár átvezető elhatározzák hogy szembeszálnak az ellenséggel végleg mert senki nem hajlando segiteni ne sok jora számitsatok
-
fecike00
csendes tag
rájottem mt vackel végén van egy sas amit le kell gyozni akkor enged tovább csak viszont nem sikerul mert annyi hpja van hogy valami iszonyat és nagyon erős persze kérdőjeles.
-
fecike00
csendes tag
nem tudja valaki mit kell csinálni amikor mt vackel megjelenik végigmegyek de semmi athlumban david az mondja látogassak meg néhány helyet mindeen végigmegyek és semmi valami őtlet,,?
-
fecike00
csendes tag
Hát ez tök zsir az Mt Vackal nevu hely havas hegyes tök franko
-
fecike00
csendes tag
én meg most nemtomm miért akármit állitok nem tudom elnyomni a videokat nagyon idegesit.
-
fecike00
csendes tag
válasz Screamer84 #247 üzenetére
sehogyansem ha nincs közvetlenul elotte mentésed másik akkor az szivees nekem isz volt szerencsémre.
-
fecike00
csendes tag
sikerult cyclops is kár hogy ellunk forditották..
de hát a konigsdorfi boss az ott van a toppon -
fecike00
csendes tag
hu végre sikerult legyozni ezt köcsög youngot most johet a base 6 nem sok jora számitok
ez csapattaktika atezzero tényleg jo köszi -
fecike00
csendes tag
talismán gift az mire jo mert mindig pont akkor adja be amikor nulla már szinte az életem és nem tudom hasznalni mert gyogyitanom kell magamat.
-
fecike00
csendes tag
na ez a két testvér csaj ez nemsemmi nem tudom megölni hinna meg hanna
-
fecike00
csendes tag
istenem ezt a ludopot hgoy mieért nem tudom megölni egy köcsög
-
fecike00
csendes tag
válasz Depression #208 üzenetére
akkor meg controllerre van állitva
-
fecike00
csendes tag
válasz Depression #205 üzenetére
p betű majd s betű
én azokat elsőre lenyomtam nem is volt nehéz. msotmár rush is tudja a viviction herbet de a kiss of live jobb teletölti az életet base3 nál járok a történet erre már nagyon jo szerintem
atezzero az mitől lehet hogy egy fegyvert kaptam de nem tudom hasznalni?
-
fecike00
csendes tag
hát ez király irina alapbol tudja a feltámasztást..amugy nálam még blocter tudja a viviction herbet de nagyon ritkán ajánlja fel. na mindegy most végeztem a base1el.
ezek amugy a hodito ,,piros ruhás csávo csapatai és azért kell nekik irina mert csak az ő erejével tudják beintitani a remnantot amivel az egész földet el tudják pusztitani. amit a faterja meg muterja készitett készulék azzal meg mindent természetfeletti erőt látnak hgoy merre mozog igy találtak rájuk.konigsdorfot kell utoljára? -
fecike00
csendes tag
és igen sikerult hála az istennek végre már
mien durva video van utána,elég sokminden történik benne .
mégegyszer köszönet a segitségért -
fecike00
csendes tag
hát ezt nem hiszem el lehet hgoy sikerulni fog,már csak jager él,de ezt nagyban köszönhetem atezzeronak mert ugy csináltam hogy rusht hátra raktam és revitalizálok vele egyfolytában mondjuk sokáig tart a harc mert körönként csak egy nyolc tiz ezret tudok levenni de már csak jager él és még mind a három csapatom megvan igy már sikerulni fog szrintem.
-
fecike00
csendes tag
feltámasztás nélkul meg gondolom lehetetlen a lob oment megolni
-
fecike00
csendes tag
nem tudom feléleszteni őket ez a bajom, mint mondtam 34es szinten meg tudtam olni igy is de lob omennel már nem birok és most ugyanitt vagyok 42es szinten és még mindig nem birok vele azért az mégiscsak nyolc szint nem?? amugy épp az a bajom hogy nem tudok vásároni mert ien nevut hgoy vivictione herb nem árul senki nemértem segits.köszi
-
fecike00
csendes tag
Kérlek modja már meg valaki hogy hol találom meg a viviction herbet mert ennélkul esélyem sincs hiába fejlődtem nyolc szinttel feljebb.
-
fecike00
csendes tag
helo hát nem sikerult legyoznom a lob oment és jagert,ugyhogy szépen visszaballagtam a world mapra és megprobálok fejlodni hátha.
azt megtudnátok mondani hoy lehet megvenni a restorative herbet mert a cureroot az már megvan ..
köszi -
fecike00
csendes tag
helo hát köszönöm,most este megint nekiugrottam és sikerult legyoznom a gates of hellt 34es battle rank al. és örultem mint állat de hamar véget ért, mint te már tudod hgoy miért. na most mit csináljak? te ugyanakkor szintel tudtál végezni a gates of hell el és a lob omennel is?mert ha nem akkor szerintem nekem végem.
-
fecike00
csendes tag
válasz Ateszzero #155 üzenetére
helo nekem is segitségre lenne szukségem énis a gates of hellnél vagyok,megölöm a csatlosait de a fővel nem birok meg tudom idézni a cyclopsot de nem sokat érek el vele,engem az érdekelne hogy mivel és hogyan lehet ha ellenem forditották a csapattársaimat azt visszavonni?
másörténetben van egy két homály folt részemrol azt értem hogy irinát azért rabolták el mert valamit vele tudnak csak használni de azt nem értem hogy a piros ruhás csako aki megölte szegény emmat concqueror hodito,, mi szerepe van:?
válaszokat köszönöm nekem már megvan a defender a gates of hell előtt találod meg abban azold micsodában.
-
fecike00
csendes tag
illetve hogy ezek mit jelentenek és hogy mindegyiket nézni kell e: ATk, DEF, MYS, MDEF
-
fecike00
csendes tag
hellosztok,még ugy vagyok a játékban meg az rpgkben is,azt szeretném kérdezni hogy a nest of eagles féle bossnak hanyas szinten lehet nekiugrani mert én 26os vagyok ha a battle rank azt jeleneti? de semmi esélyem sincsen,hol lehet jobb fegyvereket találni mert én mindig csak rosszabb értékueket találok mind az enyém jelenleg a runesword nevu kardom van, néhány jo tipp jol jonne ezekkel kapcsolatban köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony FE 85mm f/1.8 (SEL85F18) - ÚJ (6 napos - Fotoplus vásárlás) - Ajándéknak is kitűnő!
- Kingston HyperX Predator 16GB (2x8GB) DDR4 3333MHz memória,hibátlan állapopotban!
- GAR.: 1év - NZXT H5 - 4070Ti - 5700X3D - 32GB - 2TB M2
- Case LianLi Q58 PCIE 4.0 Edition, Mini-ITX,fekete,a képen látható tartozékokkal!
- GTX 1660-t keressek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest