Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImACeltic
őstag
válasz
ForRedGlory #1463 üzenetére
Ellie leszbikusságát már felvezették a Left Behind-ban, plusz nekem akkoriban sem tűnt erőltetettnek. Nyilván ha már leszbikus Ellie, akkor azzal kezdtek valamit a Part 2-ben, ami továbbra sem zavart engem. Attól féltem a leak-ek alapján - pontos dolgokat nem tudtam, csak azt olvastam, hogy nagy LMBTQ erőltetés megy benne -, hogy ezen a leszbi vonalon kívül más is lesz benne, ami nagyon izzadság szagú. Na de ez a pár soros és perces Lilly-Lev "átváltozás" melléktörténet kurvára nem zavart engem mert nem éreztem erőltetettnek. Sőt, adtak okot Lev-nek, hogy megszökjön a Szerafitáktól, aminek következtében találkozik Abby-val, akire pedig olyan hatással van, hogy nem öli meg Dinát és Elliet a színházban. Tehát ez igenis hozzátett a sztorihoz, de mégsem éreztem görcsös megfelelni akarásnak a mai trendeknek.
Persze tudom, hogy Neil Druckmann nagy LMBTQ meg feminista fan, de még egyszer, szerintem nem voltak zavaróak ezek a dolgok a játékban. Maga az egyedi és kurva jó - szerintem - sztori mellett ezek eltörpültek.
-
doc
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1463 üzenetére
en is kerdeznek: miben zavart a "leszbi vonal"? az a par mondat ami ezzel foglalkozott, annyira szornyuve tette a jatekot? SOKKAL tobb idot foglalkoztak pl Ellie urkutatassal kapcsolatos szenvedelyevel, de szinte meg azzal is hogy birja a zsirafokat. Nem beszelve arrol, hogy megtanult uszni.
Ezekhez kepest az hogy "ja, egyebkent leszbi" total lenyegtelen, egy apro mozzanat ami emlites szintjen jelent meg. 2014-ben
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Túra és kirándulás topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest