Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ImACeltic #1415 üzenetére
De ha nem szerethető a karakter akkor nem érdekel a sorsa -> a játék sem fog túlzottan érdekelni. Amúgy nem értem Ellie 'hisztijét', Joel megölte Abby faterját, Abby megölte Joelt. A kör bezárult, ennyi. Abby bosszúja tök jogos volt, Ellie meg kinyírta a megmaradt emberiség felét. Dina meg felszívódott mintha sose lett volna.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
ImACeltic #1415 üzenetére
Az, baromira szimpatikus volt a "Burn in hell, pendejo" és ahogy utána leköpte Joel hulláját.
A leggusztustalanabb figura az egész brancsban (pedig erős a mezőny). Rohadtul bánt, hogy nem filézhettem ki a játékban.Nem elég, hogy a komplett második része a játéknak az, ami, de ez az aljadék is ott kóricált folyamatosan. Rühelltem minden pillanatát, minden macsónak szánt szánalmas beszólását, az egész erőltetett buddy-movie feelinget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Last Epoch
- Túra és kirándulás topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest