Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caboose
tag
válasz
ImACeltic #1033 üzenetére
Honnan veszed, hogy a többség látja? Szerintem nincs mit látni, de nyilván tévedhetek.
Egyébként esetleg válaszolnál egy-két problémára amit felvetettem? Őszintén kíváncsi lennék a véleményedre.Nekem ez a játék olyan volt kicsit, mint az SW 8-9. rész. Se füle se farka, nem volt egy stabil irányvonal ami mentén végigmentek volna a készítők, hanem menet közben toldozták-foltozták. Egy Druckmannel folytatott interjú részben igazolni látszik ezt, miszerint a játék készítésének jelentős részében más volt a tervezett befejezés. Ez azért elgondolkodtató...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest