Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
Sziasztok!
Ebben is lesz magyar nyelv mint az egyben volt?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
Üdv,
nem vagyok nagy lövész
de nem nagyon értem, hogy konkrétan mi a különbség az accuracy és a stability között?
Stability gondolom, hogy ne húzzon annyira a fegyver felfelé lövés közben, ne legyen akkora a szórás. De akkor mi az accuracy?
Vagy teljesen rosszúl látom?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
Kösz srácok az infót.
Majdnem ráéreztemNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
válasz Anonymus23 #5181 üzenetére
De ha nekem nincs bekapcsolva a pvp attól még megtámadhatnak a rúzsok nem?
Bocs a láma kérdésért de nem tisztaNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
válasz Anonymus23 #5549 üzenetére
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
Végignéztem az üsszefoglalóban a PH-sok listáját, azt gondoltam öreg vagyok a magam 40+ évével, de kellemesen csalódtam Nem vagyok egyedül.
Lehetnénk a vén agentek klubja is[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
Nekem hiányzik 5 shd pont.Ez nyilván egy mellék küldi lesz de nem találtam sehol
Van valami listánk arról, hogy ezek hol találhatóak? Vagy random az egész?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
Az ensnare resistance az mit takar pontosan?
-
vvega30
senior tag
Én azért nem szoktam olyan nyugodt lenni
De vannak jó pillanatok. Miután cselendzs lendmárkon rugózik be a tag, hogy levágjon majd a mobok ölik meg helyettem Aztán úgy 20 perc mulva mikor a kimentést csinálja akkor meg én vágom le és jól felszedem az exotig LMG-t, ami nekem nem esett ki eddig 101321 bossból semNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
Nem úgy volt, hogy ha GS 500 vagy akkor csak GS 500 esik? Vagy az a kövi peccsel jön?
-
vvega30
senior tag
Én ezen a fix 500-as looton akadtam ki. Tegnap az egyik küldi végén a boss dobott 3 sárga + 1 zöld itemet.
Mind 495-496 volt. Egy 500-as volt, a mod ami egy fullfos... De a többi boss is max 1 db 500-as itemet adott.
Arról nem is beszélve, hogy a pályán szétszort itemek 90% lila.
Kiábrándító...
(Igen, 500 a GS-em )[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
válasz Anonymus23 #9306 üzenetére
És még fizet is érte
-
vvega30
senior tag
válasz Snip3r_HUN #9681 üzenetére
Én nem értem mit csinálok szarul. Nekem eddig a legmagasabb sebzésű LMG 24K volt, Ar-en meg 14.x K.
Hogy a rákba esik nektek ekkora sebzésű fegyver? Próbálom a geart úgy felépíteni ahogyan itt linkelgetitek, és szerintem nem is olyan rossz, de ez... Mondjuk sárga P416-ot még nem láttamNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
válasz Anonymus23 #9692 üzenetére
Ja hát nyílván így a látott adatok alapján már értem a különbséget. Nekem inkább a defre van kihegyezve a gearem, de dolgozom rajta...
-
vvega30
senior tag
válasz BoneDragon #16949 üzenetére
Nekem is folyamat ezt csinálja. Most átraktam dx11-re mintha jobb lenne, azóta nem dobott ki.
Mellesleg valahol meg lehet nézni, hogy miért dob ki? Crash report vagy ilyesmi van elrejtve valahol?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
Ha átmegyek NY-ba akkor nem is tudok visszamenni csak ha megcsinálom a DLC-t?
Mert átmentem lvl24-en és most nem enged vissza...NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
Van még prohardveres klán? És esetleg van még felvétel? Vagy valahová?
-
vvega30
senior tag
LF Klán!
Prohardveres klánba esetleg?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
Specializáció pontokat hogyan kapok leggyorsabban?
Illetve még mindig LF Klán!NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
Kollegák!
A meglévő lvl30-as exo fegyvert tudom fejleszteni valahogy? Ki kell farmolni hozzá valamit? Egy blueprint? Esetleg újból össze kell szedni az egészet?NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
vvega30
senior tag
A 40 hiéna bountyhoz, ha resetelem a manhuntot, akkor újból meg kell csinálnom az egészet, hogy meglegyen az eddigi 2 emberke? Vagy az megmarad ha már egyszer megcsináltam?
-
vvega30
senior tag
Ezt a DARPA labot kb lehetetlen megcsinálni, egyedül semmiféleképpen nem megy, parti meg
khm... kilépnek az első halálkor...
Így 1 órán belül sem lesz meg sohaNEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest