Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvega30
senior tag
Ezt a DARPA labot kb lehetetlen megcsinálni, egyedül semmiféleképpen nem megy, parti meg
khm... kilépnek az első halálkor...
Így 1 órán belül sem lesz meg soha -
vvega30
senior tag
A 40 hiéna bountyhoz, ha resetelem a manhuntot, akkor újból meg kell csinálnom az egészet, hogy meglegyen az eddigi 2 emberke? Vagy az megmarad ha már egyszer megcsináltam?
-
vvega30
senior tag
Kollegák!
A meglévő lvl30-as exo fegyvert tudom fejleszteni valahogy? Ki kell farmolni hozzá valamit? Egy blueprint? Esetleg újból össze kell szedni az egészet? -
vvega30
senior tag
Specializáció pontokat hogyan kapok leggyorsabban?
Illetve még mindig LF Klán! -
vvega30
senior tag
LF Klán!
Prohardveres klánba esetleg? -
vvega30
senior tag
Van még prohardveres klán? És esetleg van még felvétel? Vagy valahová?
-
vvega30
senior tag
Ha átmegyek NY-ba akkor nem is tudok visszamenni csak ha megcsinálom a DLC-t?
Mert átmentem lvl24-en és most nem enged vissza... -
vvega30
senior tag
válasz
BoneDragon #16949 üzenetére
Nekem is folyamat ezt csinálja. Most átraktam dx11-re mintha jobb lenne, azóta nem dobott ki.
Mellesleg valahol meg lehet nézni, hogy miért dob ki? Crash report vagy ilyesmi van elrejtve valahol? -
vvega30
senior tag
válasz
Anonymus23 #9692 üzenetére
Ja hát nyílván így a látott adatok alapján már értem a különbséget. Nekem inkább a defre van kihegyezve a gearem, de dolgozom rajta...
-
vvega30
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #9681 üzenetére
Én nem értem mit csinálok szarul. Nekem eddig a legmagasabb sebzésű LMG 24K volt, Ar-en meg 14.x K.
Hogy a rákba esik nektek ekkora sebzésű fegyver? Próbálom a geart úgy felépíteni ahogyan itt linkelgetitek, és szerintem nem is olyan rossz, de ez...Mondjuk sárga P416-ot még nem láttam
-
vvega30
senior tag
válasz
Anonymus23 #9306 üzenetére
És még fizet is érte
-
vvega30
senior tag
Én ezen a fix 500-as looton akadtam ki. Tegnap az egyik küldi végén a boss dobott 3 sárga + 1 zöld itemet.
Mind 495-496 volt. Egy 500-as volt, a mod ami egy fullfos... De a többi boss is max 1 db 500-as itemet adott.
Arról nem is beszélve, hogy a pályán szétszort itemek 90% lila.
Kiábrándító...
(Igen, 500 a GS-em)
-
vvega30
senior tag
Nem úgy volt, hogy ha GS 500 vagy akkor csak GS 500 esik? Vagy az a kövi peccsel jön?
-
vvega30
senior tag
Én azért nem szoktam olyan nyugodt lenni
De vannak jó pillanatok. Miután cselendzs lendmárkon rugózik be a tag, hogy levágjon majd a mobok ölik meg helyettemAztán úgy 20 perc mulva mikor a kimentést csinálja akkor meg én vágom le és jól felszedem az exotig LMG-t, ami nekem nem esett ki eddig 101321 bossból sem
-
vvega30
senior tag
Az ensnare resistance az mit takar pontosan?
-
vvega30
senior tag
Nekem hiányzik 5 shd pont.Ez nyilván egy mellék küldi lesz de nem találtam sehol
Van valami listánk arról, hogy ezek hol találhatóak? Vagy random az egész? -
vvega30
senior tag
Végignéztem az üsszefoglalóban a PH-sok listáját, azt gondoltam öreg vagyok a magam 40+ évével, de kellemesen csalódtam
Nem vagyok egyedül.
Lehetnénk a vén agentek klubja is -
vvega30
senior tag
válasz
Anonymus23 #5549 üzenetére
-
vvega30
senior tag
válasz
Anonymus23 #5181 üzenetére
De ha nekem nincs bekapcsolva a pvp attól még megtámadhatnak a rúzsok nem?
Bocs a láma kérdésért de nem tiszta -
vvega30
senior tag
Kösz srácok az infót.
Majdnem ráéreztem -
vvega30
senior tag
Üdv,
nem vagyok nagy lövész
de nem nagyon értem, hogy konkrétan mi a különbség az accuracy és a stability között?
Stability gondolom, hogy ne húzzon annyira a fegyver felfelé lövés közben, ne legyen akkora a szórás. De akkor mi az accuracy?
Vagy teljesen rosszúl látom? -
vvega30
senior tag
Sziasztok!
Ebben is lesz magyar nyelv mint az egyben volt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest