Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
válasz
sony309 #31250 üzenetére
Mi is 2-3-an jatszunk, ha gondolod osszebandazhatunk. Bar en meg raiden pl nem voltam es tul sok oram sincs a jatekban, pedig megjelenes napja ota megvan, kieggel egyutt. Sokszor el vagyok veszve, haver komolyabban tolja, jobban ismeri a jatekot is. Raidet is megneznenk valamikor. Klanunk van, de kabe mi vagyunk aktivak es annyi.
-
Pedro78
senior tag
Fortnite-al Rocket League-al Valorant-al jatszik de vegigtolta a RDR2-t is mar, most meg epp R6 Siege-t is tolja.
Te meg aktiv vagy ugye? Anno meg toltuk egyutt. Ha esetleg lesz idod/energiad majd egy raidre elmennenk a sracokkal, 4-en vagyunk altalaban.
@granini, sajnos gyorsan repul az ido, hamar ideer majd az is
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31211 üzenetére
12 mult, meg nem talaltuk meg a kozos jatekunkat, de epp reggel emlitettem neki, hogy erdekelne-e.
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #31209 üzenetére
kozben utana neztem, gmg-n van ultimate edition (13,20euro), azt irja, felulirja a meglevo verziot. Megvettem, csak a gyere fiokjaval voltam belogolva, ugyhogy most meglett neki is a game.
-
Pedro78
senior tag
y1 pass , elirtam
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, megvan a jatek megjelenes ota, bar keveset jatszottam vele a kieg is megvan. Viszont a y2 pass kellene nekem es ingame lattam kb 2000 ingame valutaert. /nem tudok most belepni, lehet nem ennyi/ Steamen viszont az ultimate edition 14.99, ami tartalmazza ugye a y1 pass-t is. Namost, ha megveszem steamen, azt ossze tudom kapcsolni a meglevo fiokommal? /Elvileg igen, de jo lenne biztosra tudni./
-
Pedro78
senior tag
válasz
Anonymus23 #6885 üzenetére
Teljesen nem igaz. Ahogy észrevettem, hiába voltam ~490 gs azáltal hogy ismerősökkel megcsináltam a tidal basin-t, attól meg fel sem kerültem t5-be...és a szintlépéskor kapott ládák is gs450-re adtak meg a többi loot is. Megcsináltam a saját mapomon is a tidalt, na onnantól mar ok a történet.
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok!
Elorendeltem a jatekot de az ajandek gamat hol tudom kivalasztani? Vagy egyaltalan hol kellene latnom? Visszaigazolo mailban szo sincs rola.
Na ugy nez ki megvan, a store fooldalan volt egy utalas a preorder helyett...jobban elrakni nem lehetett volna.
-
Pedro78
senior tag
Ha esetleg masnal is van a hanggal problema akkor ez talan segit.
-
Pedro78
senior tag
Sziasztok, van valakinel olyan hiba, hogy a menuben meg van hang, de amint jatekra valt, onnantol semminek nincs hangja? PC
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest