Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
skill damage mindenkepp marad. ha jol tudom az artillery vereztet is, de lehet, hogy a seeker az. az biztos, hogy a mostani skill haste rendszer nem sokat er. vagyis nem ad akkora bonuszt (mint ez is kiderult), mint a korabbi verzio. igy egy probat mindenkepp meger szvsz.
-
törölt tag
probald ki a nevesitett shotgun-t. The send-off a neve (kraftolhato). illetve a masik, ami jo lehet, az a nevesitett lvoac. mindegyik skill dmg-t ad.
szerintem az exo taska sokkal jobban adja, plusz mellenyen skilled talent. elobbi eseteben a granatot eleg csak eldobni es maris megy az overcharge mindenre. barmikor tudod aktivalni, nincsen sorrend. nem szamit, hogy a skill lent van vagy sem.illetve ma klantars javasolta, hogy skill haste helyett status effectet is meg lehetne probalni. nekem igy a buildet kb ujra kell majd farmolni.
szerencsere eleg jol dobalja a lootot es kb minden kraftolhato, igy elindulni se nehez vele.
egyebkent valoban hatalmas fun vele a jatek. kozel se olyan eros, mint a wony elotti seeker hive paros, megis remekul hasznalhato es a mobokat is visszatartja vmennyire. kevesbe masznak az ember arcaba.
-
Habugi
addikt
Ezen menj végig napi egyszer, lv19-et javaslok.
Azért 19 mert ez az első szint ahol 6%-os eshet és azért nem 20+ mert annál nagyobb a lilák/aranyok esélye szemben a kékkel.Ez sem egy hajde viszont DZ farmmal összehasonlíthatotlan.
Magam is ott kezdtem, sovány eredménnyel, áttértem erre és cirka egy hét után elég rendesen tele vagyok már. Vannak körök amikor zéró és vannak olyanok amikor 3-4db is pottyan, kitartás. -
TommyS_27
senior tag
Farmold dz-n kívül a fennakadt droppokat azokban van fixen egy mod. Azokból sem garantált a jó, de közben lehet nyersanyagot is farmolni.
-
Kiscsőke
aktív tag
Hát nálam romlott a helyzet. Ahogy menübe lépek nem jelennek meg az "ikonok", nem látszódnak a fegyverek. Várni kel 15- 20 másodpercet mire történik valami.
A fegyvermódosítókat elqrták. Legalább hagyták volna bent a régieket, és lehetett volna debuff nélkülit szerezni. A zöld felszerelés szetteket még nem tanulmányoztam tüzetesebben de nem tűnik valami túl erősnek.
A hullák állnak mint a viagrás nagypapa. Tidal-on megszámoltuk összesen 30 feküdt a többi mind próbababát játszott. -
AtHoS
nagyúr
Nálam 14GB-nál volt éppen mikor töltő képernyőnél lőttem a képet, de HWInfo max adatok
Physical memory used - 16163 MB
Virtual Memory commited - 28555 MB
Virtual Memory Load - 76%GPU D3D Memory Dedicated - 7961 MB
GPU D3D Memory Dynamic - 2238 MB
GPU Memory Usage - 8927 MBÉn hagytam a Virtuális memót a win kezelésére
-
-
Easy AntiCheat.
Majd nyilt bétán kiderül mennyire hatásos....
Nem csodálkoznék,ha ismét leírtanának pár Dev-et...
---
Arra is kíváncsi leszek mennyibe fog kerülni az aktuális cheat Div2-höz.
Mert abban mindenki biztos lehet,hogy az hamarabb lesz elérhető,mint a játék.Az egy másik kérdés milyen gyorsan fogja kidobálni őket az anticheat-vagy senem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Kegyelmet kaptak Trumptól a BitMEX társalapítói
- FOTÓS beárazás
- Ha szimulátoroznánk, és van pénz lóvéra, akkor akad ilyen is a piacon
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Napelem
- További aktív témák...
- Dell Precision 7540 I7-9875h - 16Gb - 256 GB NVMe NVIDIA Quadro RTX 3000 Szép állapotban eladó
- The Legend of Zelda Tears of The Kingdom Collector's Edition Nintendo Switch gyűjtői kiadás játék
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók -30%
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest