Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz Polllen #2824 üzenetére

Offba rakom, mert ez a téma csak lazán kapcsolódik a gamehez inkább elmélkedés.
    Ahhoz el kell telnie valamennyi időnek, h kialakuljanak közösségek és ezekben a közösségekben is elképzelhetőek a visszaélések igazságtalanságok. Szerintem erre fél év kevés.
    Ha én kerülnék ilyen helyzetbe (nagyon remélem, hogy egyikünk se fog) nagy ívben elkerülném ezeket a közösségeket ameddig csak lehet.
    A közösség tagjai az utcán járőröznek stb. A kérdés az h az adott közösség most melyik/milyen. Te messziről csak annyit látsz, h fegyveresek egy csoportja, akik őriznek valamit, valakit.
    Honnan tudod azt eldönteni, hogy az adott csoport most őrült kannibál, vagy vallási fanatikus vagy bármi szélsőséges. Az h felvedd valamelyik közösséggel a kapcsolatot, szerintem ordas nagy kockázat lenne a való életben. Valószínűleg elvennék a készleteidet, vagy az életedet, mert ők is a túlélésért harcolnak és még néhány éhes száj a közösségeben plusz kockázat, továbbá ők se tudják, hogy Te milyen ember vagy, milyen veszélyt jelentesz, mit forgatsz a fejedben. Szóval ameddig csak lehet én elkerülném az embereket, de készletekért viszont ki kell menni.
    Az megint más kérdés, ha a közvetlen környezeteddel (szomszédság, család) alapítasz ilyen communityt, de még úgyis úgy jár a legjobban a közösség, ha messziről elkerüli a többi közösséget.

Új hozzászólás Aktív témák