Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
capulet75
addikt
válasz VágniValó #27601 üzenetére
Nekem az viszonylag kevés volt eddig.
Elkezdtem ezzel a donattel foglalkozni, vettem vagy 50 Pyromaniac-et, kijelöltem donatre mind, de nincs olyan gomb h "donate". Max a donate all junk, de az nem csinál igy semmit, csak ha kuka ikonnal jelölöm.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
sp8787
addikt
Sztem a Chill Out Mask-ot kivettek a loot pool-bol.
Vszinu ez volt a legnagyobb gond a jatekkal. -
Anonymus23
veterán
válasz capulet75 #27606 üzenetére
Ahhoz hogy egy item Proficient legyen, el kell érni a Proficiency lvl10-t, ami ugye 10 szint, 344 itemnél lehet szintet növelni, ami 3440 szintlépést jelent.
Expertise szintet ezekkel a szintlépésékkel lehet elérni, írja is, hogy hol tart most nálad, ha belépsz az Expertise részbe, nálam pl ez van:Tehát a 18-as szint eléréséhez 140 szintet kell lépni összesen, 51-nél járok az adott expertise szintnél.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Deck
titán
-
Anonymus23
veterán
Ígértem, hogy leírom a Proficiency tapasztalataimat, nem mondom, hogy ez a meta, de elég jól működik:
Proficient szint / Expertise szint farmolási tanácsadó:
Mindenek előtt elnézést a magyartalan kifejezésekért, azaz az angol szavak magyarként való használatáért és ragozásáért, de így egyszerűbb, mivel a játékban nincs magyar nyelv, és könnyebben azonosítható amiről írok (remélem), ha valaki ebbe szeretne belekötni, akkor lapozzon tovább, nincs itt semmi látnivaló.
Expertise szint azt mutatja meg, hogy mi az a maximum szint, amennyire 1-1 item (fegyver / gear set / -brand set / skill) szintjét mekkora +%-al tudod emelni.
Fegyvereknél +1% alap sebzés
Set itemeknél +1% alap armor
Skilleknél ez különbőz ő lehet, jellemzően a skill alaptulajdonságához kötődik
Magasabb expertise szintet úgy lehet elérni, hogy a különböző itemeknél eléred a Proficient szintet, és e közben Proficiency szintet lépsz. Ahhoz, hogy egy item proficienc legyen, ahhoz a 10. szintet kell elérni, jelenleg 344 itemnél lehet elérni ezt a szintet, azaz 3440 szintlépést lehet megtenni.
Minden Expertise szint lépéshez megfelelő számú Proficiency szintet kell lépni, ezt belépve az Expertis menüben bal oldalon azonnal láthatod, egyrészt az éppen aktuális szintet, másrészt alatta, hogy a következő szint eléréséhez mennyi proficiency szintet kell lépni.
Hogyan lehet profciency szintet lépni:
Egyrészt JÁTÉKKAL (a használt itemek XP-t kapnak, és ezáltal szinteződnek fel), másrészt DONATE-el.
JÁTÉK:
Nagyon hosszú és gyötrelmes út Nem igazán javaslom, kivéve ha valaki fanatikusan szereti ezt a játékot és van rá sok száz órája.
Személyes megjegyzés: Ide nem venném bele (mármint az nem játék, hanem farmolás, abból is a rosszabb fajta) a Tomb utolsó pocket hologram farmját, mert bár viszonylag gyors, de kb. csak akkor jó, ha közben más értelmes dologgal (zene/kabaré/film) tölti el az időt közben az ember)
DONATE: (ide most nem veszem be azt, hogy ha valakinek sok SHD-ja van 10000+, és új karakterek húzásával csak SHD-ból maxolja ki a Proficiency könyvtárat)Többféle módszer van a donatelésre:
Fegyvereknél / Nevesített gear és brand set itemeknél: 20 db-t kell az adott fegyverből /itemből donatelni, és ezzel Profcient lesz az adott fegyver. (Kvázi 1 db donate az 5% a teljes Profcient szinthez)
Normál gear és brand setek: 100 db-ot kell donatelni az adott gear vagy brand szetből, hogy az adott item Proficient legyen (Kvázi 1 db donate az 1% a teljes Proficient szinthez)
A másik donate módszer az alapanyag donate:
Ez a módszer lassabb, mint az item donate, mivel míg az itemeknél viszonylag gyorsan össze lehet szedni a mennyiséget, addig alapanyagból viszonylag sokat kell beadni, és a jelenlegi maximum gyűjthető mennyiségek miatt egyszerre kevés adható be.
Én személy szerint az item donate-re szavazok, mert ennek a módszernek nagy részben az a lényege, hogy játszik az ember, és közben a kapott lootot bedonateli
Loot / Item forrás:
1., Vásárolt itemek donételése
Függően attól, hogy mennyi credited van, az alábbi fontossági sorrendben, de érdemes megvenni az alábbiakat a heti vendor kínálatból:
Nevesített itemek (fegyver és gear/brand item), amennyi szükséges, max 20 db ha még üres a proficiency Fegyverek, amennyi szükséges, max 20 db ha még üres a proficiency Ha a heti klán vendornál van Yaahl, akkor azt feltétlenül meg kell venni, mert amúgy DZ ONly Gear és brand itemek, amennyi szükséges, max 100 db ha még üres a proficiency (ez nagyon sokba kerül, csak sok credittel rendelkezőknek javallom
Megjegyzés: DZ itemek viszonylag drágák, és aki nem sokat jár DZ-be, annak a DZ kreditet nehezebb összeszedni, ezért itt maximum a hiányzó itemekből maximum 1-1 darabot kell/szabad megvenni, a kimaxolásáról később.
2., Craftolás
Egyrészt vannak itemek, amiket csak craftolással lehet megszerezni
Pár nevesített fegyver, és pár nevesített brand item Improvised set itemek
Gyakorlatilag ~70-80%-a a cucoknak lecraftolható, de én személy szerint ennek sok értelmét nem látom, mivel a fentieken túl minden is esik (kivéve persze a DZ only fegyverek, illetve Yaahl és System Coprruption set itemek) és a craftolás helyett (ami alapanyagokba és pénzbe is kerül) az alapanyagot inkább olyan itemek Proficiency maxolásába érdemes fektetni, amelyeket nehéz vagy hosszadalmas lenne kifarmolni (pl skillek, egyáltalán nem használt fegyverek vagy set itemek).
3., Item farmolás:
Mindenképpen olyan helyen érdemes farmolni, ahol választható a loot, így 2 hely jöhet szóba Countdown vagy a Summit.
A lényeg, hogy szabadon választott buildben ki kell farmolni a megfelelő mennyiségű választott lootot. Amit használsz buildek, azok „maguktól” ki fognak maxolódni, azokat nem érdemes targetedként beállítani.
Személyes javaslatom:
Több szempontból jelenleg a Countdown a legjobb hely a farmolásra (már amikor nem fagy ki az ember :D)
1., 1 kör alatt kb 30-40 targeted loot kiszedhető, azaz max 3 kör alatt kimaxolható egy gear/brand set item
2., Minden körben a Hunterekből és egyéb forrásból 6-8 nevesített cuccot ki lehet hozni, ezekkel folyamatosan fel lehet tölteni a nevesített itemek könyvtárát (egyrészt vendornál nem sok van ezekből egy héten és viszonylag drágák)
3., pl ha egy protection from elites buidlben van benn az ember, akkor a skillekre annyira nincs szükség, szóval be lehet rakni 1 de akár 2 olyan skillt is, amit amúgy nem használ az ember, és azok „maguktól” szinteződnek, ugyanígy az egyik fegyver helyre (vagy akár a pisztoly helyre is) be lehet rakni máskor nem használt exo vagy DZ only fegyvert, amiből valószínűleg nem fogunk itemet donételni, hanem vagy használattal, vagy alapanyag donatből lesz kimaxolva.
4., Kap az ember dogtaget, amiből lehet vásárolni Exo ládát, azaz jelenleg ez az egyik legrövidebb fix Exo lelőhely (Liberty farm is jó, de azzal nem tudsz targeted lootot farmolni)
5., Alapanyag is esik közepes szinten
6., Elég magas rollos cucokat dobál, egyébként normál farmra is kiváló most még
Menete: Fontos, hogy az elején mindig menjünk a többiekkel a 3 könnyítést bekapcsolni, és a 4 Hunterből lehetőség szerint mindnél ott lenni, hogy megkapd a neves lootjukat, küldetéseket megcsinálni és a végén ugyanez, hogy kimentésnél a hunterek le legyenek lőve, elsősorban a nevesített lootjuk miatt.
Kilépve a Countdownból, minden olyan cuccot, ami nem kell, JUNK-nal jelölni, és az Expertise asztalnál 1 gombbal mindent bedonételni.
Ami nem kell, de már maxos, azokat betörni, és figyelni arra, hogy a protective fabric és a Receiver component ne telítődjen, azokat be kell donatelni valami sosem használt, vagy DZ only itemnél. Ugyanígy a többi alapanyagra is figyelni kell (nem kell mindent elkölteni, én pl úgy csinálom, ha 1000 fölé megy az alapanyag (kerámia, elektronika stb), akkor donételek belőlük 1-2x.
Ha már ott tartasz, hogy minden gear és brand set ki van maxolva és a fegyverek nagy része is, akkor érdemes átállni GEAR mod farmra (vagy skill mod, mindegy, ami neked kell), mert azokat betörve például 30 targeted loot esetén 180 filamentet kapunk, amiből 6% proficiency-t tudunk valamelyik nem használt item proficiency szintjén emelni (30 filament 1%), míg pl a fegyver vagy set item törésénél átlag 30 fabricot kapunk, 30 targeted loottal számolva ez kb 900 fabric, Amiből „csak” 2%-ot tudunk beletenni valamelyik itembe.
Summit lvl10 vs Countdown:
A Summit lvl10 farm sokkal tobb SHD-t termel, de ha egyedül tolod, akkor nem fogod tudni levinni a lootot leadni a lobbyba, és nem lesz kihez visszamenni, de összességében kevesebb loot esik semmint Countdownban, illetve exo ládát venni jelenleg csak Countdown jöhet szóba.
Én vegyesen használtam a vásárlást / Summut farm / Coundown farm, de sajnos a Countdownban sokáig nem mentem be, Proficiency-t farmolni jobb mint a Summit, bár tized annyi SHD-t ad csak, de lehet egyedül is csinálni.
Kb. ennyi, remélem tudtam segíteni!;) - The Power of the Light Side
-
sith7
nagyúr
válasz Anonymus23 #27610 üzenetére
-
sp8787
addikt
válasz sp8787 #27605 üzenetére
Chill out mask tema.
Tegnap ota farmolom ezt foscht Gila, neha Mask Targeted Loot-al es semmi.
Most atalitottam Empress-re mert onnan kell par Named es elsore kiesett.Szoval ha vki akarja akkor meg esik sztem Kedd-ig de en nagyon ketlem ,hogy Target-ed farmolassal barmennyire is nonek az eselyek.
-
sp8787
addikt
válasz Anonymus23 #27607 üzenetére
Ahogy nezem te mar valojaban 20-on vagy (1 alt SHD-kell) csak lusta vagy nyomkodni.
-
Anonymus23
veterán
válasz sp8787 #27616 üzenetére
Nem, ahhoz törölni kellene karaktert, azt meg nem szeretném még egyelőre, várok, hátha lesz valami infó a HC-val kapcsolatban, és kérdés, hogy lesz-e még hozzá köthető commendation, mert ha nem, akkor megy a levesbe a mostani, a raid már megvan vele, szal csak nem akarom addig törölni, amíg szükség lehet rá.
Az Expertise kimaxolható SHD nélkül is, de az igazi lényeg a szintezés az már rohadt sokba kerül, arra már elvertem vagy 3000 SHD-t az egyik karakterről, hogy az exo kompnenseket be tudjam rakni, az exokat sikerült lenulláznom kb 1 hete, de már van megint ~40 komponens, meg még vagy 40 exoláda a mailboxban korábbról...;) - The Power of the Light Side
-
capulet75
addikt
válasz Anonymus23 #27607 üzenetére
Jah, de neked az expertise lvl 17 nekem meg 1, pedig játszom eleget. Valamit nem jól csinálok.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Anonymus23
veterán
-
Deck
titán
Jó ez a CD, csak azért 2 év alatt 1 map hozzá rohadt kevés. Elég hamar megunja így az ember a map-ot, nem a játékmód-ot.
PS5
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #27610 üzenetére
Köszönöm A CD majd donate a legjobb.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
sp8787
addikt
válasz Anonymus23 #27620 üzenetére
Olyan lvl14-15 az ahol durvul a dolog mert mar nincs mit donate-elni.
Csak alapanyag donate plusz jatek, magas SHD-nel meg ugye nyomkodas. -
granini
őstag
válasz arnikusz #27625 üzenetére
Ha nagyon naív és optimista akarnék lenni azt mondanám max 1-2 dev dolgozik jelenleg a Div2-n és mindenki más erre az új free-to-play (alias pay-to-win...) játékon dolgozik, és akkor azért olyan a Div2 amilyen mert ebben a másikban látják a jövőt, ez az új main title, erre van minden épkézláb ember állítva..
De nem akarok naív lenni, optimista meg végképp nem vagyok..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Synaptic
senior tag
2 év után ismét elővettem a játékot. Létezik még valami kisebb nagyobb társulat ahova lehetne csatlakozni ?
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
sp8787
addikt
Beloginolok es kapom az uzenetet ,hogy kaptam itemeket a Mailbox-omba.
Na mondom niiice!Nem fogajatok elhinni mit kaptam!
SEMMIT!!! -
NoOne1976
őstag
Most belogolva gondoltam újra megpróbálom leadni a 2. kulcsot. Sikerült! Akinek eddig nem ment, próbálja meg.
-
Nagus
senior tag
Hát nekem sem a ládáknál sem máshol nincs 4 kulcs, 1db fogadott. 84 szintlépés ezért a sok borzalomért szétnerfelt játékban. Csodás!
-
nyamsas
aktív tag
válasz arnikusz #27646 üzenetére
Nem tudom, én 2 szinttel kerültem visszább(11-ről, 9-re), és többet kaptam vissza, mint amit upgrade-re felhasználtam.
Ha csak az exo matikat nézem, 110 a 2 cache-be.
Abból talán 4-5 db került felhasználásra, korábban.Kaptam 3 db hátizsák skin-t is, szerintem 5 lett volna, de még nincs kigyűjtve minden apparel kollekció.
Ezek a hátizsák kinézetnél találhatók, a gear festés mellett.
Meg 2 új maszkot.Közel 4gb-ot szedett le. Patch.
#27647NoOne1976 Nem nyitottam ki semmit se, mert csak belogoltam gyorsba, nem értem rá kinlódni vele. Majd estefele.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest