Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz VinoRosso #7281 üzenetére
Pfff, ne is mond... bolti pékáruról már le is szoktam szinte, max ha azaz 1-2 jobb pékség útba esik, akkor veszek. Hústermékek jó része szemét már az összetevők listáját nézve is. Sajtok (nem ömlesztett) úgy ahogy, legalábbis papíron, mert a hófehér gumis trapista ugyanúgy hulladék. De a nyers húst is jól meg kell gondolni. Édességek szerencsére irreleváns, azt olyan keveset eszünk, hogy majdnem mindegy, mi van a minőségiben is.
Kínai boltokat messzire elkerülöm. Nemrég betévedtem egybe, célirányosan, katasztrófaturizmus miatt, kíváncsi voltam arra az instant levesre, amit Dániában állítólag betiltottak a csipőssége miatt. Ha már ott voltam, szétnéztem, iszonyat gagyi dömping volt. A levest is megtaláltam, nem is okozott csalódást, az alapíze pocsék volt, a csípősségén meg egyből átjött, hogy az igazi chilit sosem látott, kapszaicin kivonatot viszont annál többet. Én bírom a csípőset, carolina reaper szószt is megeszem, de ez úgy volt csípős, hogy mellé semmi ízt nem adott, ellenben a brutális chilikkel, amik a csípősségük ellenére is érezhető, finom ízűek.
A kínai műanyag búcsús szarok nem újkeletűek, a 90-es években is tele volt velük minden vásár, az ócska pisztolyok akkor is menők voltak. Jobban mondva akkor menők voltak (bár utólag belegondolva, egészen masszív műanyagok voltak), de most igazából sehol se látom, hogy ezeket bárki is venné. 30 éve mindenkinek volt az utcán rózsapatronos pisztolya meg Rambo kés/íj szettje.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
ViZion
félisten
válasz VinoRosso #2821 üzenetére
Durva amit írsz és szomorú. Legfőképpen azért, mert igazad van. Nagy BF fan voltam, de annyi, BF3 játszhatatlan volt és nem lehetett semmit csinálni.
Vagy cheaterek, vagy pay for win, ez a multi játékok többsége sajnos.Köszönjük! Igaz este óta elérhetetlenek Epicék, majd most megpróbálom.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
l.skywalker
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest