-
GAMEPOD.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
veterán
válasz fornettisuti #5838 üzenetére
Tudom. Arra írttam, hogy többségében 17:00:20 és 17:00:40 között már be is írja.
Amúgy én is köszönöm a munkáját!ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Busterftw
nagyúr
válasz fornettisuti #5814 üzenetére
Várható volt azért, amennyi lóvét elvisz az EGS, (konkrétan masszívan veszteséges lesz még sok évig az Epic szerint) , nem kell csodálkozni.
Bár Fortnite lovéból futja. -
Gdi
senior tag
válasz fornettisuti #5119 üzenetére
Kell ám a spam!
Inkább akkor csináljon rá egy 10minutemail fiókot és oda lehet jelentkezni.
Mondjuk ezzel a megoldással is foglalkozni kell.A "Ninjás-kódfejtő topic" neve legalább utal rá mire kell számítani, ha oda bekerül egy-egy kód.
[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
csuzda
aktív tag
válasz fornettisuti #5009 üzenetére
Köszönöm szépen, de sajnos az amerikai PS kódok se működtek.
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
-
Golden9
veterán
válasz fornettisuti #4836 üzenetére
[ Szeretkezve ]
-
robogo81
senior tag
válasz fornettisuti #4632 üzenetére
Én írtam annak a srácnak emailt pénteken aki a linkelt cikket írta ,azóta még nem jelzett vissza semmit. lehet most a sima gémsztáros email cimre is rá írok.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
maestro87
őstag
válasz fornettisuti #4503 üzenetére
Én az elsőt sikeresen behúztam 7 napos trial-lal. És most ezt írja ki:
Oh no! We can’t enable Prime Gaming on your account.
It looks like there was an error activating Prime Gaming.
Common issues include problems with the credit card used to sign up for Prime where the credit card may be invalid or declined. To manage your Prime membership including updating credit card info click here. For other common issues click here.
Elvileg még tart a trial.
A BF1-hez Revolut eldobható kártyát adtam hozzá, de most a rendes Revo kártyával sem megy. Trial elindítása után valamit nem engedélyeztem (pénzt akart volna levonni talán), mert anélkül is megadta a kódot. Lehet itt b***tam el? -
Golden9
veterán
válasz fornettisuti #4300 üzenetére
+1 ( TR:20YC? )
Warhammer Underworlds: Online - Steam.
[ Szeretkezve ]
-
válasz fornettisuti #2288 üzenetére
Ingyenes az. Csak kicsit komplikáltabb.
Én is ott húztam be még tavaly.Erre az oldalra nem szoktak a tagok kamukat posztolni.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- One mobilszolgáltatások
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wuthering Waves
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest