-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
válasz
cashback #11700 üzenetére
Nekem azért van jópár tárgy, ami hiányozna, ha csak az alap cuccokat használnám.
Engi: Jag (gyorsabb építés)
Pyro: Backburner (nagyobb sebzés)
Spy: CloakAndDagger (folyamatos láthatatlanság) vagy a Dead Ringer (összezavarja az ellent)
Soldier: Direct Hit (sokkal gyorsabb a lövedéke, nehezebb kitérni előle), Gunboats (rocket jumphoz), Escape Plan (gyors meneküléshez, ha rosszul áll a szénánk)
Doki: Overdose (gyorsabb futás), Vitasaw (halál után 20%-ról indul az űber)
Sniper: Darwin Shield (plusz HP)
Demó: Chargin Targe (pyro-k ellen + roham), Claidham Mor (plusz rohamidő)A heavy-nek és a scout-nak egész használható alapfegyverei vannak, azokkal alapon is el tudok játszani.
Persze ez csak az én játékstílusom. Mindenkinek más jön be :-)
-
-
Franklin
addikt
Uncraftable (dirty) fegyverekre lenne szükségem: phlogistinator, overdose, widowmaker, homewrecker, darwin shield, vitasaw, deadringer, gunboats, jag, backburner, claidham mor, backscratcher.
Ár megegyezés szerint, de felajánlásokat is elfogadok :-)
Priviben keressetek, köszi!
-
Franklin
addikt
Egy nagyon korrekt jump videó, Quake-es defrag videókhoz hasonlít:
-
Franklin
addikt
-
Franklin
addikt
Írta valaki nemrég, hogy nem esett még neki sapi, nekem tegnap dobott egy Chieftan's Challenge-t.
Szóval türelem, majd esik nektek is :-)
-
Franklin
addikt
válasz
Vasinger! #9590 üzenetére
Splendid Screen helyett én a Chargin Targe-t javaslom pajzsnak, 50% fire protection és 40% explosive protection sokkal többet ér, mint az impact damage, amit a Splendid ad.
Persian Persuader helyett pedig a Claidheamh Mor-t, a plusz fél másodperces charge miatt. Remekül lehet használni a plusz időt meneküléskor, vagy sentry által védett területen való gyors áthaladáshoz.
-
Franklin
addikt
válasz
multiplikato #9566 üzenetére
Nem fizettem rá elő, épp azért jó érzés, mikor szivatja az ember a premiumosokat :-)
-
Franklin
addikt
válasz
multiplikato #9564 üzenetére
Ki a nagyobb pancser? Aki fizet ezért, vagy akinek ez nem tetszik és mégis odajár? ;-)
Egyébként én kifejezetten szeretem a saigns szervereket. Jó érzés kiszedni egy mezei demomannel a 5 sentry-jét a premiumos emberkének :-)
-
Franklin
addikt
válasz
Franklin #9521 üzenetére
Úgy tűnik nem jártam jól, egy srác szerint 4-6 earbuds-ot is megér egy olyan cucc.
Sebaj, én örülök a 35 refnek is, amit az earbuds-ért kaptam :-)
Egyébként még mindig hihetetlen, mit képesek megadni az emberek egy-egy sapkáért. SEMMI haszna nincs a játékban, SEMMIVEL nem lesznek jobb játékosok tőle. Egyszerűen hihetetlen.
-
Franklin
addikt
Hát, magamtól kb. a felét, de nemrég egy acsi szerverre tévedtem és ott "véletlenül" meglett az összes :-)
Egyébként most unboxoltam egy Unusual Prince Tavish Crown-t, orbiting fire effekttel, ami fogalmam sincs mennyit ér, de egy srác szó nélkül adott érte egy Earbuds-ot, egy Ol Snaggle Tooth-t, egy sima Prince Tavish Crown-t, meg egy Tavish Degroot Experience-t.
Mennyire jártam rosszul? :-)
-
Franklin
addikt
Sima Vintage Merryweather sapinak mennyi az ára? A Pricing Guide csak a Vintage Vintage verziót írja...
-
Franklin
addikt
Az amúgy normális dolog, hogy már kb. egy hete nem esett semmi fegyó???
-
Franklin
addikt
Na újabb frissítés jött ki, ha minden igaz, ez már javítja a kidobálós hibát:
- Improvements to client stability related to loading mesh content during gameplay
- Fixed an engine error that mentioned CL_CallPostDataUpdates -
Franklin
addikt
válasz
BloodyEddie #9221 üzenetére
Mit lehetett belőle kraftolni?
-
Franklin
addikt
Ilyenkor azért eszembejut, hogy női karaktereket és ruhákat miért nem adnak a játékhoz?
Egy csomó új vevőt lehetne szerezni a csajok által, akik szépen felöltöztetnék a barbibabáikat, sállal, kalappal, mindenféle pörgő-forgó effekttel és úgy mennének harcolni. Dollárezreket kereshetne a Valve olyan kiegészítők behozásával, amiknek a játékmenetre az égvilágon semmi hatása nincs!
Oh wait... :-D
-
Franklin
addikt
Szerintem azok észre se vették, hogy felvették a táskát. Talán azt sem tudják mi az :-)
Kisebb pályának pedig ott vannak a koth mapok. Kezdőknek ideális, mert tükrözve vannak, nehéz eltévedni. A taktikát se kell nekik órákig magyarázni: "menj ki középre és lőjj le mindenkit, akit a CP-n találsz!" :-)
-
Franklin
addikt
Na igen, ezt én a büdös életben nem fogom megérteni. Hogy képes valaki pénzt kiadni egy olyan dologért, aminek semmi haszna a játékban, sőt, esetleg még hátránya is származik belőle (pl. a magas sapkás embereket hamarabb észre lehet venni szemből ha rohannak fel egy lépcsőn - tudom extrém példa).
-
Franklin
addikt
Köszi mindenkinek a ma esti játékot, egész jó volt. Csapatmunka is elég jól ment, mikrofont is egyre többen használják hasznos információk közlésére. Alakulunk :-)
-
Franklin
addikt
Bocs, ha olya mondok, amit már mindenki ismert, de aki ki szeretné kapcsolni a játék intro videóját (kopasz csávó
), az menjen a:
Steam - Library - TF2 - jobb klikk - Properties - General - Set Launch Options menübe és írja be: -novid
-
Franklin
addikt
Lesz ma meccs emberek?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Nyomtató topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Dell Precision 7750 /i7-10750H/64GB/512SSD/17.3"/FHD/IPS/NVIDIA RTX3000 6GB/Gari
- Bomba áron dobozos GIGABYTE G5 /i5-11400H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3060 6GB 144 Hz FHD IPS/
- FANTASZTIKUS áron Asus Zenbook 14 OLED /I5-1240P/16GB/512 GB SSD/2880x1800/Touch/Gari
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / White Titanium / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Garancia!