-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
én medic után pyroval toltam a legtöbbet eddig.
-
Larry303
addikt
válasz
Unbaised-Ben #795 üzenetére
sajna én is egyre kvesebbet tolom pyroval...egyszerűen a mapek 80% nem kedvez neki, védekezésnél szoktam az engiek körül legyeskedni, hátha egy kém megkívánja a baltámat
amu csak akkor érdemes pyroval nyomulni ha van privát mediced....csak ugye a sok mohó medic előszerettel csakis és kizárólag heavy-soldier párosra csatlakoztatja a medigunját...azé ne aggódj elő veszem még azt a baltát....
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #793 üzenetére
nem is voltam még azon a mapon
és nem is leszek
te általában heavy szoktál lenni nem?
majd figyeld a hátad, hátha ott lesz vki -
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #791 üzenetére
azért értél át, mert a sniperek basikával voltak elfoglalva
-
Larry303
addikt
válasz
Unbaised-Ben #788 üzenetére
orange x en kb 3x játszottam, kb 5-5 percet...ahogy kiléptem az épület mögül, kb 4-5 red dot volt a fejemen...szal azé azon ne vitatkozzunk, hogy az orange az egyik legundorítóbb snipermapek egyike
kizárt, hogy zta és társai mellett te pyroval átérsz a túloldalra -
bunfi
őstag
válasz
Unbaised-Ben #788 üzenetére
gondolom QUAD, XH, ZTA meg pubi ellen...
-
fpeter07
veterán
Következő áldozat a medic után a pyro lesz, kváncsi vagyok mit fog kapni
vmi távolsági fegyver jó lenne...
-
bunfi
őstag
-
bunfi
őstag
-
Norbi507
csendes tag
Hello, tud valaki egy olyan oldalt, ahol az achivementeknek van leírása? Hoyg ponsotsan mit is kell csinálni, magyar leírás kéne!
Előre is thx! -
bunfi
őstag
válasz
Unbaised-Ben #773 üzenetére
majd két hét múlva megérted...
-
bunfi
őstag
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Larry303 #769 üzenetére
hát én nemígy gondolom
....én eddig mindig azt vettem észre hogy kevesebb snipa van....és személy szerint én nagyon utáltam a lépcsőket a középső ponton...ritka szarul voltak elrendezve.....belehetett szorulni és stb....
mondjuk a cs:s-os létra ritka szar hogy 1sec és fentvagy -
Larry303
addikt
válasz
Unbaised-Ben #768 üzenetére
banán is ezt mondta, hogy ezen legalább normális med kitek vannak....de nekem hiányzik a lépcső, és a híd teteje...tele van mindig sniperrel a pálya :S
majd megkérdem, hogyan van a timelimit a pl-dustbowlon.... -
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Larry303 #765 üzenetére
szerintem maradjon a pl_dustbowl akármennyi....nemrossz szerintem.....viszont annyira rövid az idő rajta hogy ha támadunk, akkor 3 pályarészt végigvisszük és már vége is....szóval nemvédhetünk
a warpath2 maradjon....a final szerintem túlvan bonyolítva....meg az is vicc hogy mindenhol kis élet, töltény packok vannak...nevetséges -
Larry303
addikt
elsőre jónak tűnt a payloados dustbowl, de most már annyira nem tetszik...sokkal jobb a játékmenet a cp verzioban szerintem...a második szakaszon meg az a kerítés :S nem is tom hogy gondolták azt...nem tom ti hogy vagytok vele, de lehet le kéne vennünk a serverről...a warpathből is sokkal jobban tetszett nekem a final, mint ez a második verzios kiadás...
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #759 üzenetére
á nem, csak volt kivel összehasonlítanom
-
bunfi
őstag
ááááááááá
-
bunfi
őstag
válasz
horvathkrisz #50 üzenetére
konzol
name és után beírod amit akarsz (szóköz ne legyen benne)
pl. name The_BuNFi -
Arnold2
őstag
Kéne egy kis help.
Nagy kihagyás után megint elővettem a játékot.Ahogy kell letölti a frissítést,majd mondja hogy játszhatok ha akarok.Én rámegyek a Launch gombra s ekkor Validate-lni akar egy fájlt,elvileg az gyorsan lepörög,de utána nem indul el a TF2.
Mi lehet a gond? -
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #757 üzenetére
azóta összejött a 2 heti 77 óra
nekem 72 a csúcs -
munky
őstag
Egyébként Ti mennyi ideje játszotok?
én 4 hónapja csak ezt tolom és az utóbbi pár napban kezdtem el érezni, hogy belefáradtam egy kicsit, nem motivál már szinte egyáltalán.
most is 10 perc után kiléptem.
I'm burned out?
[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
nah az előbb járt nálam az account lopkodó (vagyis csak próbálkozó) szerencsétlen csődtömeg...
faterja notiját akarja tesztleni arra kell neki az account ez az új duma...
először kicsit húztam az agyát várattam aztán mikor elkezdtem kifejteni mit gondlok róla egyből megneszelte, hogy most oltást kap mert sokáig írtam...
aztán hamar le is lépett.
idióta...
[ Szerkesztve ]
-
cbr688
senior tag
vmi moderátori fenyítés kéne az ilyen szemét csürhének...
-
bana'n
tag
válasz
Unbaised-Ben #744 üzenetére
én csak simán kiröhögtem
-
fpeter07
veterán
válasz
Unbaised-Ben #744 üzenetére
majd ha jön még1
-
Larry303
addikt
-
fpeter07
veterán
ehhehe
Z-Style: cs
Z-Style: bátyámat meg szeretnénkn ézni waron, de neki nincsen CSS accountja, enyémet szokta használni. max fél órára kéne, csak 1 gyors war. ha kell, addig odaadom az orange boxos acomat. PLZ, fontos!ezzel csak az a problem hogy nincs cs-m
szerk: utánna a team fortress 2-t kérdeztede azt szeretem
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
teljesen eggyetértek.....
szerintem is maradjon meg a castle3....eggyenlőre
a pl_dustbowl-ról meg az a véleményem hogy van hibálya még....bugos(főleg az ajtók).....értelmetlenül sötét helyek vannak, de egyébként nekem bejött...sőt....jobban tetszett a goldrushnál, nemtudom mért...[ Szerkesztve ]
-
munky
őstag
válasz
Unbaised-Ben #731 üzenetére
nekem a védés kicsit nehéznek tűnik a pl_dustbowl_b2-n. Szerintem kicsit rövid a pálya ehhez a játékmódhoz. Vagy csak gyenge csapatban voltam?
-
bana'n
tag
válasz
Larry303 #733 üzenetére
nincs tető, szélesebb a híd, kevesebb a fedezék. szerintem nem gáz, h elvették a híd fedését, mert így a snipereknek sincs fedezékük. azért cseréltem le a 2-re, mert szvsz kiegyensúlyozottabb lett a pálya, nem áll be annyira rajta a játék. nekem egyik kedvenc mapom, csak sajnos publik körülmények között, 24 játékossal sokszor előfordult a final-on, h bebetonozódott a 2 cxsapat egy pont körül. szerintem a 2-re ez annyira nem jellemző. igaz sokat még nem tudtam rajta játszani
Szerk: jut eszembe... szerintetek maradjon a castle3 is vagy csak 4?
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
válasz
fel is dobtuk kocsmára ;)
-
Larry303
addikt
válasz
rühellem a sniper mapeket...ahogy hallom, a warpathen leszedték a hídról a tetőt aminek kurváranem örülök, mert eddig is sok volt ott a sniper, mostantól meg....
-
fpeter07
veterán
válasz
képek alapján nem lehet rossz
-
Unbaised-Ben
senior tag
Castle4: nekem nagyon bejön...sokkal jobb lett...és a snipereknek sincs olyan könnyű "dolguk"...mindig figyelni kellet, nehogy kapjak egy heccsátot....
Dustbowl és Goldrush keresztezése:pl_dustbowl_b2 -
munky
őstag
Larry303 én toltam nem rossz. (szvsz)
Castle4-ről mi a véleményetek?
Szerintem egész jó lett, nekem bejön. Mondjuk nekem már a 3 is tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Larry303 #728 üzenetére
Larry....azt én elmondom neked hogy az az alap béta warpath volt még réges régen...csak valaki úgygondolta hogy warpath2 lessz....szóval egy nagy LOL....banánt kérdeztem hogy miért jobb ez...azt válaszolta egyszerűbb és tisztább...hát eléggé counterstrike-s az egész pálya...pl a létrán olyan gyorsan felmész hogy aztse tudod hol vagy
én őszintén szólva utálom a warpath-ot...de ha már választani kell akkor warpath2....jobb egy picit....főleg a középső pont.... -
-
cbr688
senior tag
na milesz pörögjön a totyik!!!nem is topik,hanem live chat-nek kéne lennie annyira jó a játék,osszátok már meg a játékélményeitek velünk is
,videó és kép is jöhet!!!
-
cbr688
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #712 üzenetére
tényleg beszart a steam,update-elt és semmi még a honlapjuk is szaraxik,azt hittem csak velem van a baj...a kasztokról meg: ki ahogy érzi
-
fpeter07
veterán
-
Unbaised-Ben
senior tag
bexart a steam....senki se online és énse tudok felmenni....
egyébként szerintem nagyon nemkéne több kaszt...így is elég a 9....és ez így pont jó ahogy van.... -
munky
őstag
válasz
Unbaised-Ben #703 üzenetére
sajnos így van de Ők nem tudják miből maradnak ki engem csak ez vigasztal.
-
cbr688
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #703 üzenetére
tf2-ben nincs igazán olyan sok kedvenc szerverem,esetleg az argo kláné
össze vissza játszok,ahol sokan vannak mégis kicsi a ping
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Megjött a PRO szériás Samsung SSD-k legújabb nemzedéke
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Sorozatok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...