-
GAMEPOD.hu
Kiadó: Valve
Fejlesztő: Valve
Megjelenés: 2007. október 10.
Motor: Source Engine
Platformok: PC, Mac OS X, Linux, Xbox 360, PlayStation 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preda
aktív tag
válasz
pachito #2397 üzenetére
Hát ez a jelenség akkor szokott jelentkezni amikor a monitorod megadja magát. Szóval szerintem ne a húgodra fogd a dolgot
.
Ha jól gondolom akkor neked CRT moncsid van. Nem hiszem, hogy driver vagy bármi progi ilyet csinálna egy dolgot kipróbálhatsz, de nem hiszem hogy sokat segít ugye alapból a BIOS ban 60hz en megy ezt win-ben tedd fel 80-100 ra attól függ mennyit bír talán javul valamit.
Nem árt ha külön progit használsz erre, bármit ami le tudja zárni a frissítési gyakoriságot.
Ha driver hiba lenne vagy valami progi okozná akkor BIOS-ban nem jelentkezne szóval ha bekapcsolástól ez van akkor magával a monitorral lesz a gond. Azt nem tudom, hogy ez javítható-e vagy kuka, de láttam ilyet és azzal semmit nem lehetett kezdeni.Vidkarira se gyanakodnék, de ha esetleg van másik monitor nézd meg azzal is akkor kapásból kiderül melyik a problémás,de sztm 90%, hogy moncsi lesz az. Szerintem a monitor megadta magát van ilyen...
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Hali!
Kellene egy kis segítség. Szóval kedves húgocskám, aki játszani szeret, de magához a géphez nem mondhatni, hogy különösebben értene, jó kis zűrt okozott így reggelre nekem. Előzőleg telepítettem egy psx-emulátort, gondoltam, majd nosztalgiázok egy sort, stb., nem ez a lényeg. Drága testvérem belenyúlhatott valamibe, ugyanis mikor reggel benyomtam a gépet, furcsa felbontás köszöntött rám a monitor részéről. Olyan, mintha "átvette" volna a kisebb felbontású psx-es játékok felbontását, és úgy maradt (a kép szélén, mindkét oldalon fekete űr van, maga a kép középen található, enyhén homorított formában). Ez akkor is így maradt, miután vidkari drivert letöröltem majd újratettem, miután manuálisan próbáltam a monitoron található gombok segítségével állítani a horizontális szélességen, stb., és miután töröltem magát az emulátort. Valami ötlet esetleg? A vidkari egyébként egy 7600 gt. Egyébként fontos lehet még az, hogy ezekhez az emulátorokhoz kellenek különöböző pluginok, a video-plugin valamilyen opengl cucc volt, lehetséges, hogy emiatt történt volna? Sajnálom, hogy ezt így ide, de az ezzel foglalkozó topic kissé kihalt, és ez a jelenség sajnos nem csupán a játékok alatt jelentkezik, attól a pilanattól fogva ilyen, hogy bekapcsolom a gépet.
üdv
-
Lonsi
tag
Olvastam a hsz-edet még tegnap, amiben írtad, hogy a cfosspeed szarakodott és ki is próbáltam tegnap cfosspeed nélkül, de semmi változás nem volt. Hétfőn mindent leállítok, ami nem kell és úgy próbálkozok. Bár még egy dologra tudok gondolni, az pedig a vga driver. Tegnap előtt cseréltem le, de valamiért nem lett jó a telepítés és most mindig leáll a catalyst valamiért. Nem tudjátok mi annak a programnak a neve, ami az ati szarságait kiszedi a registriből?
Ja egyébként, BurkusBandi néven szoktam játszani. Tegnap a szentkorona szervert is kipróbáltam, az sem rossz. -
Lonsi
tag
-
Lonsi
tag
Nem tudom melyik a pontosabb kifejezés. Nekem a következő dolog jelentkezik játék közben: elindulok a karakterrel és egyszer csak kb 2 lépésnyire előrébb vagyok, majd megint vissza az előző helyzetbe. Játék közben, mikor például egy pyro üldöz, vagy éppen aprítok valakit nagyon zavaró, sokszor ezért halok meg, mert mire képbe kerülök, hogy mi is történik, addigra már újraéledtem.
-
BalaNce87
addikt
apropó lagg, nekem is szokott laggolni ami régen abszolút nem volt jellemző a játékra. És nem egyszer akkor laggol be, amikor éppen hátbaszúrok valakit és utána persze túléli a lagg miatt és vidáman szarrá lő... Tegnap iszonyatosan felbasztam az agyam ezen!!!
[ Szerkesztve ]
-
Lonsi
tag
Tegnap délután és este játszottam egy keveset a kocsmában és az OGC.hu-n. Nagyon élveztem, sokszor bénázok és valamiért lagol elég gyakran, de akkor is jó volt nagyon tetszett.
-
Lonsi
tag
Köszi szépen, megpróbálom megkeresni a magyar szervereket. A játék tényleg leköti az embert, de próbálok ésszerű keretek közt maradni.
-
Rage47
veterán
Magyar szerverek
TF2 leírás
Magyar TF közösségüdv a tf2-sök között
-
Lonsi
tag
Sziasztok!
Tegnap megvettem a játékot. Ez az első játék, ami eredeti és pénzt adtam érteAz ingyenes hétvégén próbáltam ki és nagyon megtetszett. Nagyon amatőr szinten játszom, hiszen fps játékokkal sem nagyon szoktam, de majd csak sikerül elsajátítanom a dolgot. Úgy vettem észre a legfontosabb az, hogy minél jobban ismerje az ember a pályát. Magyar szerverek vannak, ha jól tudom, ezeket hogy találom meg?
Esetleg valami tanács a játékkal kapcsolatban, hogyan tudok fejlődni a sok gyakorláson kívül? -
Gondar
tag
Érdemes szerintem megvenni én 15 perc játék után függőnek érzem magam , persze csak jó értelemben, baromi nagy poén volt amikor a sniperes kasztal neztem tavcsobe hogy rohan elől a scout utána a lángszórós meg akarja gyújtani , mögötte meg egy kém éppen késsel hadonászik
Olyan pillanatok voltak még ilyen rövöid idő alatt is hogy csak néztem és röhögtem ...
-
BalaNce87
addikt
válasz
Unbaised-Ben #2367 üzenetére
illetve a bot_mimic paranccsal lehet őket megmozdítani
C ^ ^: nekem meg annyi fos van már, hogy állandóan tele a táskám
6 dead ringer pl
[ Szerkesztve ]
-
-
piadex2
senior tag
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni a TF2-t, de demo-t nem találtam, a warez verzió nem működik csak akkor, ha "még valaki kapcsolódik".
Kérlek segítsetek, hogyan lehet single-ben nyomni? Persze az lenne a legtisztább, ha tudnátok egy singleplayeres demo-t mutatni.
Előre is kösz a segítséget:piadex2
-
Gondar
tag
Hali!
Nekem van egy steames accom amin rajta van a cs1.6 meg a source is. Hveromnak meg van az orange box, de ő csak a half-life játékkokkal játszik. Valahogy meglehet oldani azt ,hogy az én accomon legyen a Team Fortress 2 ? Vagy meg kell vennem eredetibe nekem is ? Létszi valaki írjon majd.. -
Nem úgy volt, hogy megszüntették az extra fegyók random osztogatását? Mert ez esetben nem értem, hogy miért kaptam egy sniper extrát (azt a zöld kapszulát), miközben pyroval nyomultam.
-
-
Bence717
tag
En az ingyenes hetvegen 26 orat jazszottam es dobott Huntsman-t...
-
csana
senior tag
Meglestem a huntsan-t, és egyenlőre még fura, ahogy tartja.. Van rá mód, hogy tükrözzem a belső nézetét? Tehát hogy bal kézzel tartsa az íjat, és jobb kézzel feszítse ki (mindezt a jobb oldalon).
-
Apophis
őstag
válasz
Bator92 #2341 üzenetére
Ha elöl van az óra (jobb gomb), az első bekapott sebzésnél (akár zuhanás miatt is) dob egy fake hullát (teljesen élethű, eredményjelzőn is megjelenik) és cloakol téged 5 secre. A bekapott sebzést és a cloak alatt minden sebzést 90%-al csökkent. A cloak végén egy könnyen felismerhető és baromi erős hangot ad.
Elég változatosan használható, de sajnos a decloak baromi hangos, mindenki meghallja.
Célszerű pl. a saját csapatod egy tagjának álcázni magad, így annak a hulláját fogod dobni, ami több okból is hasznos. Sajnos a visszatöltési mechanizmust szétnerfelték, így csak ritkán használható eredményesen. -
ricsy888
senior tag
válasz
Bator92 #2341 üzenetére
Ha előveszed (jobb egér) és megsebeznek akkor láthatatlan leszel pár másodpercig, és abban a pillanatban, ahogy megsérültél csinál egy spy holttestet, hogy úgy gondolják meghaltál közbe te láthatatlanul mész tovább. Egyetlen hátránya, hogy úgy nincs láthatatlanság mint a másik 2 óránál.
[ Szerkesztve ]
-
Bator92
tag
A dead ringer mire jó? Nem nagyon jöttem még rá. Elmagyarázná valaki?
-
fpeter07
veterán
Én még olyat nem láttam hogy valaki kap sapit, csak olyat aki megkapja kb az összeset
-
pachito
őstag
válasz
BalaNce87 #2335 üzenetére
Hát lehet, hogy nem illik, de később biztos vagyok benne, hogy lesz jelentőségük, nem csak hordod őket. Már hallottam ilyen híreket, és ha igaz, nem kis előny azoknak, akik buggal kapták meg mind. Lehet, hogy mire élesítik ezt a +hatást, mondjuk minden kasztnak más-más tulajdonságát erősítené vagy valami hasonló, még egyet se szereztem meg. Mindegy, bízom a Valve-ban.
-
pachito
őstag
-
BalaNce87
addikt
A sapkáknak semmi értelme sincsen, szóval én teszek rá hogy megkapom e vagy nem, már ott gáz van hogy az orosz heavyre amerika foci sapkát tesznek...
-
fpeter07
veterán
most kb semmi értelme a random rendszernek
mit kervernek ezek
-
Preda
aktív tag
válasz
pachito #2319 üzenetére
Hát a mikrofon beállításoknál nézd meg a microfon boost ot, hogy be van-e kapcsolva az is okozhat recsegést. De ha zsír új akkor kb olyannak kéne lennie, hogy bedugod beállítod a recoding devices nél a microfont hangerőt ilyesmit és kb kész is . Visszhang akkor van ha hangfalról játszol esetleg ventrin ha sokan beszéltek. Lehet nem ártana drivert frissíteni a hangkártyádhoz. Esetleg próbáld ki másik gépen.
-
Preda
aktív tag
válasz
Bator92 #2321 üzenetére
Olvass vissza
. Itt van amúgy
-
törölt tag
Hát nem tudom, nekem nem igazán siekrül. A puskával ezeszer könnyebben beletalálok valakibe közelről Távolra is jó. De közelre az smg a legjobb.
Az a razorback sem jó semmire... Most nem leböknek, hanem szétlőnek a spyok. Úgyhogy azt nem is hordom mert csak lassít, meg az SMG-t is elveszi.Jah, amúgy meg az összes csíter nyomorék b@ssza meg.
[ Szerkesztve ]
-
pachito
őstag
Hozzáértők segítségét kérném. Vettem egy Geniushs-05a nevű fejhallgatót, szeretnék vele ingame beszélni, de ha megpróbálom, szörnyű recsegés, gerjedés és visszhang a válasz. Valami megoldás van, mert én épességeimhez mérten már megpróbáltam mindent (vezérlőpult->hangok és audioeszközöknél próbálgattam állítani, kevés sikerrel)?
[ Szerkesztve ]
-
ricsy888
senior tag
Végre!! Megvan az összes új cucc a sniperhez és a spyhoz, hála a tegnapi frissítésnek.
Viszont kár, h a sapikat még mindig csak random "osztogatja".Talán 1 év múlva meglesz az összes sapi.
-
pachito
őstag
De persze aki a buggal megkapta az összes satyekot még mindig ott rohangászik bennük, akármennyire nem vagyok irigy, azért böki a csőröm
-
Doki16
addikt
Added Sniper/Spy milestone achievements as an additional way players can get the new unlockables
Én erre csak azt tudom mondani, hogy vééégree.
-
BalaNce87
addikt
Hát jah, olyan mint a soldier vagy a demo, hogy érzed mennyivel kell elé célozni... Én most kaptam meg végre az íjat, és a legrosszabb az az, hogy a másik oldalon fogja
Tök zavaró.
Na mindegy, lőttem vele egy akkor a fejest, hogy beszarás. Egypt_final mapon mikor alulról kell felmenni az első részben asszem. Láttam, hogy fent tömeg van és fellőtem izomból egyet xD -
törölt tag
Ez a Huntsman mekkora egy szar? Legalább instant kill-t adna, ha már óránként egyszer eltalálok valakit.
-
pachito
őstag
Jé, tag lettem
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Segítsen valaki, mert megőrülök.
Kedvenc szervereim listájában lenne egy, amit törölni szeretnék. Igen ám, de a jobb gombos szerver törlése opcióval egyszerűen nem törli a listából!
Véletlenül nem egy külön file-ban tárolja, amiből kézzel is törölhetném?
Agyrém.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
Na, már szerverre se kell menni a cuccokért! Van program, ami elintézi.
Nem tudom, hogy linkelhetem-e, de inkább nem.
"It basically simulates idling in a server."
[ Szerkesztve ]
-
Ra3
őstag
válasz
Tomaaasz #2301 üzenetére
már írták itt is hogy olyan szeróra menj ahol minél többen vannak. én tegnap kezdtem farmolni, azóta adott ambassadort, death ringert, 2 backburnert, egy razorbacket, 2 natascha-t, 2 sandmant, csupa olyan cuccot ami már megvolt...
@gyfa@sz kerülget mikor látom hogy dobja a huntsman-eket, meg jarate-kat de nekem nem jut... -
Tomaaasz
aktív tag
Ma reggel felmentem egy ures szerverre, ugy hagytam egesz nap a gepet...
16:00kor ertem haza, egy KIB@SZOTT szendvicset adott...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen processzort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Az NVIDIA szerint a GeForce RTX 5080-on is hiányozhatnak blending egységek
- További aktív témák...
- Samsung S24 Ultra 12/512 GB Natúr Titanium - garancia - samsung vásárlás - ajándék
- ÚJ Bontatlan Magyar Apple Macbook Pro 14 " M4 Pro 3 év Garancia 24GB DDR4 512GB SSD Beszámítással
- LENOVO ThinkCentre M720q Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1
- Dell Optiplex 3060 Mini PC, I5-8500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVME SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év ga
- Fujitsu Esprimo D738 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Razer Seiren X Emote (RZ19-03060100-R3M1) - Mikrofon
- XMen Origins: Wolverine - Uncaged Edition (PAL) - Igazi ritkaság gyűjtőknek!
- Symino Best Seller Gamer széke! Grafitszürke, bontatlan új!
- Apple Watch Series 8 45mm - GPS - Akku: 99% - Erősen használt - 2025.09.14-ig Gari
- HP EliteDesk 800 G2 TWR PC, 6.gen. i5-6500 CPU, SSD és RAM nélkül