-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sonny cher
csendes tag
reméjlük nem csak árat emelnek mert az nagyon megy , legalább a magyar mozi tv ét betehetnék ! már mindenhol még a fapados tányéros diginél is van itt meg..... de sebaj ha mégsem március 1 lejár a hüség és báj báj tarr van már konkurencia is !
-
sonny cher
csendes tag
Magyar mozi tv már sosem lesz ennél a dicsöséges cégnél? tarr movbilt tvét jol elcseszték még jo hogy közeledik a hüség vége irány a telekom tv ahol már a netem és a telefonom is van .sar kft
-
sonny cher
csendes tag
A TV vásárlásáról szóló számla az Előfizető nevére, illetve az Előfizető lakcímkártyáján szereplő címre szól,
A számla nem lehet régebbi 30 napnál. Mit nem lehet ezen érteni? Nagybetükkel van irva. Egyébként mielött belementél volna az akcioba célszerü lett volna felhivni öket hogy igy megfelelsz-e neki. -
sonny cher
csendes tag
A tévé és internet-felhasználóknak örömteli hír, hogy érkezik a UPC.
A társaság kábelhálózatot épít, telefont, internetet és tévéműsort hoznak, komoly konkurenciát teremtenek a városban
a nagy adatátviteli sebességükkel. Szabó Loránd kiemelte: a belvárosban csak földkábeleket engedélyeztek, emiatt majd feltúrják az érintett területeket, de a munkákat az önkormányzat
szigorúan ellenőrizni fogja. -
sonny cher
csendes tag
Dombóváron zöld utat kapott az UPC kábel. kiváncsi vagyok mit lép erre a Tarr? Belvárosban Földkábel külszinten villanyoszlopokon.
-
sonny cher
csendes tag
Uj dimenzioba léptünk ! OHH hát persze csak visszafelé a multba !!
-
sonny cher
csendes tag
Hali ! Tényleg borzalmasan lassu a külföldi letöltés! Pedig muszáj néha mert a kémprogramirtom onnan szedi össze a legujabb frissitését igy nem csak játszásibol használjuk a magyarországon kivüli vonalat ! Szarrtolo kft ! A tulajjal együtt !!
-
sonny cher
csendes tag
Én a T-Satrol irtam nem az iptv-röl . a gyengébbek kedvéért akik nem tudnak olvasni, vagy fogalmazási zavarban szenvednek itt.
-
sonny cher
csendes tag
Emre! szemüveget te huzz inkább hiszen nem tudod felmérni a különbséget ,mert neked csak Tarrod van . nem irtál itt sose rola hogy neked lenne T-satod is ! ennyi... Meg aztán milyen érdekes hogy ha kritkia éri a Tarr céget rögtön véded öket ! nem csodálkoznák ha belsö munkatárs lennél.... Mellesleg jöjjön a konkurencia mert itt Dváron nagyon nyomult a tarr .
-
sonny cher
csendes tag
az a helyzet hogy a t-home sat tv messze veri képminöségben a Tarrt! akármilyen bix es elosztásrol is regélnek itt!, a net meg sokan panaszkodnak hogy lassu meg minöségileg nem igazán tökéletes, legalábbis a reklámszöveghez képest ! a képük meg analog renszeren nem éri el egy rosszul összetákolt szobaantenna képét sem , ezért ennyit fizetni ???? SZARRtalmas szorakozást 20 éve !
-
sonny cher
csendes tag
Én már a T_satnál vagyok! és lön csoda teljesen automatikus a váltás a 4:3 as, és a 16:9 formátum között!!! Ja az Eurosprt HD itt legalább nézhetö is ! de jo hogy nem vagyok a TARRNÁL !!! illetve anyámék miatt a mini csomag van megrendelve merthát a helyi tv ott jön ! 1490 ft ! szerintem még ez is sok ezért a szellemképes szarért! mert ugye a szuper kábeleken ilyet tud szolgáltatni ez a SZARRTolo kft !
-
sonny cher
csendes tag
Hát igen a csomagok és az árak fent vannak ! DE az önkiszolgálo ügyfélszolgálat még 2009 ben jár a Starrtolo meg hasonlo dijcsomaggal ! Csigalassusággal ELSTARRtolo kft!
-
sonny cher
csendes tag
Hát itt Dombóváron ök voltak valamikor a legolcsobb szolgáltato! persze ez még a régi szép idökben volt amikor elkezdtek szolgáltatni , és totál tönkretették a lakásszövetkezetet ! persze az akkori pogármester lelkes közremüködésével merthát a jatt nagy ur! azota csak ocskásodik az egész ! SZARRTOLO kft!
-
sonny cher
csendes tag
csigalassuságrol csak annyit , hogy még mindig nem tudták átállitani a honlapjukat a 2010-es változásokra ! meg az önkiszolgálo ügyfélszolgálat is a 2009-ben van még ! hogyan lehet igy ???? pedig bö egy honap eltellett január 1 ota ! TARRtson velünk 2010 -ben is !!!!????
-
sonny cher
csendes tag
HÁT erre csak annyit lehetne irni SZARR A STARRTOLO MEG SZARRTOLO KFT!
-
sonny cher
csendes tag
akkor nem értetted mit irtam ! olvasd el még egyszer !
A TARR nem kap optikán adást ez tény! a felbontás meg sosem lesz olyan sd- ben akármilyen kábelt is használsz! A hd az HD! Nem ? nagyokoska! -
sonny cher
csendes tag
az a helyzet hogy hmi kábellel nem lesz szebb kép az sd adásoknál , hiszen kicsi a felbontás amit az adó sugároz! ez tény ! hd adonál lesz csak nagyfelbontásod! bár a tarr egyik adot sem optikán kapja /SD adásokrol van szo/ , olyan a képminöség mintha kétszer játszották volna át szerintem ! SAT TV T-com na ott kb az adok felét optikán kapja észrevehetö a javulás / rtl klub, tv2, m1, m2, dunatv, ozone network , atv. life network , az összes iko csati . story tv . NA ettöl a TARR fényévekre van árban is !!
-
sonny cher
csendes tag
Emre ! csak azt felejted hozzátenni hogy a TARR nem ad külön kártyát csak set top boxal együtt ! de ezt te is irtad egy régebbi hozzászolásodban . hogy fizeted a HD dekoder bérlet diját! Na ezt is kiirhatnád mielött mást irsz most !!!
-
sonny cher
csendes tag
Javaslat ! :::: gyere át a t.comhoz ,és megszünnek a gondok. Én is váltottam és megoldodott minden a nettel. Azonkivül a SAT TV -n kiváló a képminöség még az sd formátumu adásoknál is az lcd tévémen . A Tarrnál pixelháború volt a legtöbb!!!! Szarrtoló kft !
-
sonny cher
csendes tag
Tegnaptol a t-home -nál vagyok ! megjavult a netem és az 5 mega az mindig annyi a feltöltés is a szerzödés szerint megy !!!!!!! ja és az ára 4050 ft egy év hüséggel ! Nagy Tarr cégnél 5390 fz 1 év hüséggel !!! hüség nélkül 6900 ft !!! Valaki nagyon meg gazdagodok itt!! SZARR TOLO KFT.
[ Szerkesztve ]
-
sonny cher
csendes tag
Östagoknak cimezve ! leirtam a véleményem , és ezt tapasztaltam . ennyi . az árakat meg számoljátok ki . 9990 ft k5. 1550ft hd bérleti dij + köteleznek hogy legyen minicsomagod D 1+a hd csomag ára + egy kis telefonálás, és lassan 15000ft felett vagyok ! ez olyan olcsó??????????? az analog kép meg itt Dváron tényleg alig éri el egy rosszul összetákolt szobaantenna minöségét! Annak idején a csillagpontos rendszer bevezetésénél azt mondták hogy ez lesz a nagyon franko képminöség , persze ezt is drágábban.
-
sonny cher
csendes tag
Hello! rövid leszek ! kiprobáltam a nagy TARROS kombi csomagokat , de az a helyzet hogy huzok vissza a t-homhoz amilyen gyorsan csak lehet ! most hogy bejöttek a TARRjanuári extra drága árak ugy vagyok vele hogy ott jobban megéri , meg stabilabb a net mint itt! azonkivül a Tarr digitális képminösége eléggé rossz minöségü a sat tévéhaz viszonyitva ! eddig mindig azzal érveltek hogy itt nincs hüség , hát lett az is . szánalmas egy társaság . Az analog képminöségük itt Dombóváron meg felér egy rosszul összetákolt szobaantanna képével. Ez lenne a tökéles teh nika?????????
Új hozzászólás Aktív témák
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Új, ISO-Magyar (PBT keycap), modolt, vezeték nélküli billentyűzet eladó
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest