-
GAMEPOD.hu
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jorden06
senior tag
No, a következő történt:
elindítottam a frissítést, ip, pw beír majd next. Kiírja, hogy upgrading boot code, fél perc után az eltűnik, modemen a ledek kialszanak, tálcán óra mellett értesítés, hogy egy hálózati kábel nincs begudva (mintha kihúztam vna a modemet). 1 perc után újrabootolt a modem, ledek újra égnek, de a telepítő semmi új infót nem ír ki, hogy kész lenne vagy valami, az Ethernet led pedig nagyon gyorsan villog a modemen. Kb 20 percig csinálta mikor meguntam és kiléptem a telepítésből.
A következő lépés volt a "corrupted image mode", ahol szintén ugyanezt csinálta (ledek kialszanak majd reboot, Ethernet led ezerrel villog, aztán semmi sem történik) ameddig meg nem untam és kiléptem belőle. Telefonkábelt visszadugtam a modembe és ugyanúgy megy mint eddig, semmi frissítés nem történt.
Ilyenkor mit lehet még tenni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Canon EOS M50 Mark II sok kiegészítővel!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest