Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
martonx #95436 üzenetére
Ottani kultura szerint, sprintzaras elotti:
- 4. nap: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarva
- 3. nap: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarva
- 2. nap: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarva
- utolso nap: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarva
Sprint zaras: 4 in progress ticket - nyugi mind le lesz zarvaEzt 1 ember hozta ossze
-
csoszogi
tag
válasz
martonx #95436 üzenetére
Teljesen más területen dolgozok, de indiaikkal is kapcsolatban vagyok/voltam, nem is egyel. Egyrészt, az egy akkora ország, hogy teljesen más képzést kapnak, máshogy néznek ki más a habitusuk attól függően honnan jöttek, milyen a vallásuk stb.. Kb annyira, mint egy spanyol meg egy finn. A képzési rendszerük valóban teljesen más, sokszor jönnek papírokkal, hogy ők valamit elvégeztek, és akkor kiderül, hogy OKJ-s szintű, online tanfolyam volt, aminek nem igazán tudsz utánamenni. A nemet mondással egyetértek, nem mindegyik tud nemet mondani. A nőkre nem igazán hallgatnak, volt hogy megkértek, ugyan mondjam én(férfi) mert akkor megcsinálja, de volt akinek ez nem volt gond. Meg azt is tapasztaltam, szeretnek más tollával ékeskedni, ha valami ötletet adtam, már úgy prezentálta a főnök felé, mintha az ő ötlete lenne, de ezt is tapasztaltam magyarral is. Összességiben azt tudom mondani, hogy kevés baj van velük, minden nációval más típusú probléma van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Parfüm topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Microsoft Excel topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN 2024 APPLE IMAC 24 Legújabb iMac 24 M4 Blue magyar billentyűzet gari Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest