Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petim
csendes tag
Sziasztok!
Első automata órának manapság meg szabad még venni egy Seiko SKX013-at mondjuk creationwatches-ról?
Illetve, ha később lenne rá igény, van kis hazánkban megbízható órás, aki foglalkozik ezek moddolásával (hardlex -> zafír és 7S26 -> NH36 csere)?
Köszi! -
petim
csendes tag
Sziasztok!
Új Citizen NY0040-09EE beszerzésére az alábbiak közül melyiket javasolnátok? Vagy tudtok esetleg jobbat?
- chrono24
- timestore.hu
- ebayKöszi!
-
petim
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
petim
csendes tag
Sziasztok!
A következő órával kapcsolatban érdekelne a véleményetek:PHOIBOS SEA NYMPH 300M Lady Diver Watch PX021F White
https://phoiboswatcheurope.com/products/phoibos-sea-nymph-300m-lady-diver-watch-px021f-white.html
Előre is köszönöm!
-
petim
csendes tag
Orient Maestro-ról mi a véleményetek? A Citizen ny0040-09ee mellé szeretnék egy <100k huf dress watch-ot is majd magamnak. Egy bőr szíj kelleni fog rá, illetve nem tudom lehet/érdemes-e zafírra cseréltetni az üveget.
https://www.youtube.com/watch?v=OiJmchM0v_A
https://www.tutuora.hu/orient/ra-ac0e02s10b.html[ Szerkesztve ]
-
petim
csendes tag
válasz dzsi23 #215891 üzenetére
Értem, köszi! Én szeretem az ilyen, minimalista stílust. Igazából azt se bánnám, ha dátum se lenne rajta. A Bambino-ból az a verzió, amiben ez a hackelhető F6722-es szerkezet van tetszene is, de mint ahogy másokat is, engem is zavar az a Water Resistant felirat alul, amit a Maestro-ról ügyesen lehagytak. Egyedül a zafír üveg hiányzik talán.
[ Szerkesztve ]
-
petim
csendes tag
válasz nostromo73 #215938 üzenetére
Szia!
Én novemberben vettem egyet, meg vagyok vele elégedve. Egy nagyon picit siet, de ezt leszámítva semmi probléma. A szíjat mondjuk le szeretém cserélni.
[ Szerkesztve ]
-
petim
csendes tag
válasz nostromo73 #215940 üzenetére
Nem mértem, de kb. 1 perc / 1-1.5 hét. Igen, a gyári gumi szíjat tervezem lecserélni.
[ Szerkesztve ]
-
petim
csendes tag
Sziasztok!
Ha letisztitult, minimalista órát keresek ajándékba, a CASIO LTP-E148L-7AEF órát megvehetem? A mutató pontosan üt ennél a quartz modellnél? -
petim
csendes tag
Sziasztok!
Contempus órákkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
https://www.contemp.us/ -
petim
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen órában gondolkodom. Érdekelne az általános véleményetek az óráról.
Továbbá itthon nem találok boltot, ami forgalmazná ezt a modellt (és van is készleten) és fel tudnám próbálni. Milyen csuklószélességtől ajánlott egy ilyen szerintetek?
Szervízeltetés mennyire okozna gondot Magyarországon vajon?Köszi,
Peti[ Szerkesztve ]
-
petim
csendes tag
válasz LimaBravo69 #252294 üzenetére
Szia!
Köszi! A kérdés csupán az, hogy beszerzik-e mindenképp vagy csak akkor, ha van konkrét vételi szándék. Lehet felpróbálom és nagy a csuklómra vagy élőben mégsem tetszik annyira...
Egyáltalán nem sürgős amúgy, szemezek vele már jó ideje.[ Szerkesztve ]
-
petim
csendes tag
Sziasztok!
[link] Tudnátok abban segíteni, hogy egy innen (Japán) történő vásárlásnál mennyi plusz anyagi terhet kell megfizetni még az oldalon feltüntetett áron és szállítási költségen kívül?
-
petim
csendes tag
Sziasztok!
Jelenleg honnan érdemes beszerezni új vostok amphibia 120512 órát?
Illetve még egy kérdés: hova érdemes Budapesten vinni a vásárlás után beszabályoztatni? Nem én szeretném csinálni.[ Szerkesztve ]
-
petim
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #268967 üzenetére
Köszönöm szépen!
Oroszországgal talán nem próbálkoznék, a (vélt) kiszámíthatatlanság miatt.
Meranom pl. 97 usd + szállítás + vám (gondolom), így alaphangon több, mint 40e huf, ebay-en meg mondjuk olaszból 52e huf körül van szállítással.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BestBuy topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest