Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Ilyen van itt valakinek? [link] Tapasztalatok? Nagyon szépek szerintem. Azt néztem, hogy a szerkezet seiko benne, de az sztem előny, mint hátrány
-
temes69
aktív tag
válasz BloodRay #235727 üzenetére
Nekem van kettő is. Egy gaz-14 és egy north pole szériás. Nem kicsik, de meglepően kényelmesek. Szokni kell a viselésüket: elég ritkán veszem fel őket (melóban inkább g-shock vagy orient mako3), és múltkor amikor a north pole-ban jöttem dolgozni véletlenül elég keményen belecsaptam az ajtókeretbe, de mivel nagyon masszív a tok semmi baja nem lett. A keretről jött le a festék
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Tudtok olyan weboldalt ahonnan lehet rendelni órás témájú festményeket, posztereket? Olyasmikre gondolok, mint a watch&pencils, csak ott sold out lett minden kép.[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
válasz TechN7ne #237898 üzenetére
Nekem van egy Orient mako3 22 köves F6922 szerkezettel és nekem tökéletesen működik. Mivel automata és nem hordom állandóan elfogadtam, hogy elfogy a járás tartalék és be kell állítani újra. Arra kell csak figyelni, hogy úgy állítsd be a pontos időt, hogy ne délben váltson dátumot de ehhez nem kell 3 diploma.
Ne haragudj, de elég bicskanyitogató a stílusod. Csinálj egy tisso topikot és beszélgess ott magaddal.[ Szerkesztve ]
-
-
temes69
aktív tag
válasz Nimda #237916 üzenetére
Nem tudom, nyitott hátlapja van, de ott csak a szerkezet látszik. 1999-ben kaptam karácsonyra. Akkoriban nagy szám volt, hogy automata. Nyugdíjas már, nem hordom sosem de működik. Mesél a dobozban a fiataloknak az egyetemi bulikról és egyéb megbróbáltatásokról amiken átt kellett esnie
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Nézegetem a Phoibos Apollo új sorozatot. Van már európai raktáruk is de Angliában. Az a kérdés, hogy mivel ezek a b*rmok kiléptek az EU-ból ha onnan rendelem akkor is megy rá az áfa+vám?Közben megvan, fizetni kell
[ Szerkesztve ]
-
-
temes69
aktív tag
Nekem is van egy ilyen csak zöld számlapos. Én nagyon szeretem. Teljesen pontosan jár, igaz hetente, vagy 2hetente van rajtam, de akkor 2-3napot hordom. Olvasgattam itt, hogy mennyire pontatlan az orient, és emiatt direkt nézegettem, hogy mászik e el a perc idővel de nem vettem észre. Azt bevallom a másodperc mutatót nem néztem, mert pont lesz*rom. Amúgy meg ha 1-2percet késik/síet azzal mi a probléma? A koronát nekem mindíg sikerült kitekerni, soha nem szenvedtem vele és a dátum is tökéletesen működik rajta. Az a baj, hogy sokan megveszik a mechanikus órát, elfogy a járás tartalék, felhúzza, de nem tujda a dátumot meg a napot beállítani rajta, illetve beállítja de nem nézi meg, hogy reggel8 van az órán vagy eset 8, és csodálkozik, hogy délben(mármint neki délben) vált Nem egy agysebészet amúgy
[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Erről mi a véleményetek:
[link]
Kollégám kapta, holnap hozza be szemet kiszedni, mert nagy rá. Azt próbáltam megkeresni, hogy milyen szerkezet van benne, de mindenhol csak annyit írnak, hogy kvarc. -
temes69
aktív tag
válasz dzsi23 #247119 üzenetére
Egész jó kis óra ez. Van benne anyag, nem hajtogatottak a szíj szemei. A mutatók nem indexre ütnek, azért ez egy kvarcál szemet szúr. A lünettát tekergettem, az teljesen normálisan jár, be lehet állítani 12re pontosan, nem mászik egyik irányban sem. Mondjuk én ennyi pénzért nem ezt vettem volna, de amúgy ajándékba kapta.
-
temes69
aktív tag
Szisztok,
Van itt valakinek Casio Oceanus t200s? Szembejött velem a youtube-on egy videó, és nagyon rákívántam erre az órára. Számomra tökéletes: 3mutatós, solar, multiband6, csak dátumablak. Jók ezek amúgy? Szíj, tok kidolgozásra milyen?
Videókon teljesen rendben van. Tudom, hogy csak japánból lehet rendelni, az nem gáz.
Akarok magamnak egy hasonló kinézetű órát már egy ideje. Seiko sharp edged(SPB165J1) volt tervben, de most nagyon elcsábultam ebbe az irányba Van automata órám, meg kvarc is. Szeretem mindkettő típust, ez nem befolyásolja a döntést. Nektek mi a véleményetek?[ Szerkesztve ]
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Egy ideje nézegettem már a Casio Oceanus OCW-T200S-1AJF órát, de nem szántam rá magam a vételre. Kb másfél hete szombaton pár abszolut vodka elfogyasztása után berendeltem a Shopping in japan-on Nagyon korrektek voltak, DHL expresszel jött. A DHL intézte a vám/áfát is. Érdekes volt, mert a nav 388-as dollár árfolyamon számolta az áfa alapot, amíg én eruóban fizettem az óráért ami 414-es árfolyamon ment akkor A lényeg, hogy tokkal vonóval 222e jó magyar forintba került
Viszont már múlt héten pénteken meg is kaptam, szóval kevesebb, mint egy hét alatt megvolt Japánból A szíjból viszont ki kellett szedni szemeket. Van cuccom hozzá, neki is láttam. Kiszedtem 3szemet, de miközben csináltam, ilyen kis 1mm-es vackok is hullottak ki a szemekből. Csak néztem, hogy ez meg mi lehet? Rákerestem a youtube-on és ezek a kis vackok valamiféle stift feszítők vagy mik. Nah mondom fasza. Természetesen nem tudtam őket visszarakni a szembe, így óráshoz beadtam hétfőn, tegnap kaptam vissza.
Nagyon fasza kis óra ez Azt hiszem egy darbig most mindent letúrt a kezemről -
temes69
aktív tag
válasz "_Maverick_" #251200 üzenetére
Szia,
Nekem másfél hónapja van egy ilyen, csak kékben. Azt kell mondjam tökéletes a kidolgozása. Simán olyan mintha egy kategóriával komolyabb óra lenne. Mindegyiknek egyedi tanúsítványa van. A szíj tömör szemes, kicsit trükkösek a stiftek benne, én szétszedni szétszedtem de összerakni már nem tudtam Van itt fórumtárs (biztos fog majd írni) aki nato szíjjal használja. -
temes69
aktív tag
válasz "_Maverick_" #255672 üzenetére
Erre nem fogsz találni, mert JDM. [Innen] megtudod rendelni, nem is drága. Van pirosban is amúgy az oldalon
-
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Ma néztem a T200 töltöttségét az appban és van egy új funkció: VR szerű digital tourokat lehet tenni a G-Schock labban és egy üzletben. Mozgatod a telefont és amerre mozgatod azt látod, lehet mozogni is, mászkálni és úgy nézelődni. Gondoltam beírom ide, hátha érdekel valakit. -
temes69
aktív tag
Sziasztok,
Japán belpiacos órák veszik az itteni rádió jelet? Tudnak szinkronizálni itthon?
-
temes69
aktív tag
válasz dzsi23 #269137 üzenetére
LCW-M170TD-7AJF
Erről van szó. Igazából elakarom adni, és a vevő kérdezi. Én rákerestem és állítólag vennie kéne.
Tudom, tudom felmerül a kérdés, hogy próbáljam ki ha már enyém az óra. Az a baj, hogy az 5600-as kocka g is adhoc módon szinkronizál. Van, hogy hónapokig semmi, van hogy naponta. És az ebben lévő szerkezet nem írja, hogy mikor volt sikeres utoljára. Anno amikor megvettem akkor próbáltam manuálisan de akkor nem sikerült, de az nem jelent semmit. Hordani meg nem is hordtam, impulzív vásárlás volt
A t200-as oceanusnak egyszer már sikerült, de azt inkább bt-n szinkronizáltatom. -
temes69
aktív tag
válasz fagyalllo #269139 üzenetére
Köszi szépen, az RCVD felirat alatti vonásról nem tudtam. Kipróbálom majd otthon, de a kocka g-t sem sikerült soha manuálisan szinkronizálásra bírni. Sztem csak éjjel szeret szinkronizálni. Próbáltam azt is mindenhol manuálisan, a lakás minden részén, teraszon, aztán éjjel az óradobozban ha olyan kedve van megcsinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest