-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_csocso_
senior tag
válasz pilu01 #249066 üzenetére
Sajna így kapásból nem megy, de ha jól rémlik tintapatront is árulnak, és fel vannak akasztva állványra az elemek is, meg a patronok is. ( De van MM, EMAG is ott is rákérdezhetsz. )
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz pilu01 #249061 üzenetére
Emagon szokott lenni olcsón, ha pesti vagy bolti átvétel ingyenes szokott lenni v boxba.
Ja és keress rá a másik kódján is mert soxor azon van csak kirakva.
Én maxellt, sonyt, vartát szoktam venni.[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
5-ös kezelő
senior tag
Nekem is hasonló gondjaim vannak. Kis tételben nem éri meg elemnagyker és társai, órásnál jóval drágább. Conrad esetleg az Oktogonnál. 1előre rizikózok Camelion, Mincell elemekkel, ha nincs más elérhető közelségben, de csak ócóbb órákba. Nagyítóval megnézem a tömítésnél, be is mérem, mielőtt berakom - persze kevesebbet bírnak. A helyi favorit márka a Seizaiken. Panasonic, Maxell, Renata, Sony is jó általában. De a jobbaknál is előfordulhat folyás, csak ritkábban. Mondjuk 3V-os lítiumost még nem láttam szivárogni.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
mrbego
aktív tag
Én be szoktam menni itt (Debr.) az egyik helyi óráshoz és nála veszek elemet. Asszem legutóbb három félét ajánlott (árban és tartósságban) és ha jól rémlik Renata-t vettem végül. Nem a Tescoban szoktam keresni gombelemet. Meg biztos nem rendelnék a netről egy darab gombelemet, már csak a környezet-tudatosság miatt is.
Üdv, P
-
-
nagyúr
válasz pilu01 #229763 üzenetére
A gravírozás a G-Shock felirat lenne?
Mert arra egy biztos dolog létezik. Feltöltöd modellező festékkel és szépen lecsiszolod ha megszáradt. Ha csak feltöltöd és letörlöd, lehet, hogy nem lesz szép a festék viselkedése, száradása miatt.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
SOAD19
addikt
válasz pilu01 #229763 üzenetére
Most egy kicsit genyó leszek. Én alapból se tartom túl szerencsésnek mikor az óra mellett ott figyel egy-vagy több karkötő. Egy g-shock esetén meg főleg (nekem legalábbis furán fest egy masszív gshock gyöngyökkel az oldalán). Én a helyedben az órás kéznél hanyagolnám őket, legyenek inkább a másik, jobb csuklódon a karkötők. Itt is él szerintem, hogy a kevesebb néha több. De persze, semmi közöm hozzá.
Amúgy, ennél tényleg gravírozott a gshock felirat? Amit én rendeltem, annál csak festett volt, csalódottan is vettem tudomásul: [kép][ Szerkesztve ]
-
-
Keil Walker
aktív tag
-
tupacamaru
veterán
-
seiko
senior tag
A Blahán van egy gyári szerviz, kérdés hogy a garanciapapírod hová szól.
két nagyker forgalmazza a márkát Magyarországon, egymás szervizeibe nem érvényes a garanciájuk.
ha pedig nem itthon vetted, akkor marad a fizetős javítás, arra pedig a WDL-t javasolnám.
vagy egy új óra megvásárlását. :-( -
seiko
senior tag
nekem két rádiókontrollos asztali órám van, de játszadozni kell velük, hogy rendszeresen fogják a jelet!
érdemes megnézni egy bevásárlóközpont óraboltjában az egymás mellett sorakozó ilyen órákat, össze-vissza járnak! ;-)
az elem (akksi) feltöltöttsége is nagyban befolyásolja az érzékenységet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Crypto Trade
- Horgász topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest