Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Rhino82 #253602 üzenetére
Én keresnék még normálisabb órát ha a Timex Multi tetszik.
Komolyan, ez sajnos szvsz nagyon bazári minden szempontból. Mondom ezt úgy, hogy egy Timex Q chrono nekem is a listámon van!
De ez a darab szerintem nem ér meg ennyi pénzt sem
Ez nem is tud semmit, csak a napot és a nevét jelzi, plusz van rajta egy mini 24h mutató, nulla chrono tudása van. Mindenképp kell neked rá a 3 kismutató? És konkrét funkcióval vagy csak így játékból?
Inkább innen válogass szerintem: [link][ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
dzsi23
addikt
válasz Rhino82 #253602 üzenetére
A 44 millis Timexek és a 37 millis Seiko között elég nagy a szakadék, ráadásul a Seiko mechanikus, a többi meg kvarc. Bondie-n már nincs ez a Seiko, csak b@szn@k levenni az oldalukról, szal az már nem fér bele 40-be (amúgy én is szemezek vele).
Ezek a Timexek szerintem is kicsit bóvli hatást keltenek, így én is a Citizenre szavazok. Vagy egy Casiora. -
dzsi23
addikt
válasz Rhino82 #253609 üzenetére
A kevesebb néha több. Én is egy Daniel Kleinnel kezdtem az órázást (legalább is felnőtt fejjel, mert pulyaként azért voltak óráim, meg tiniként is, de akkor még beértem az occó piacos órákkal is... régi szép idők ), és arra mindenképp jó volt, hogy rájöjjek, hogy nem is olyan jó a Daniel Klein.
"Méretben nekem ez a max a csuklóm miatt amit preferálok"
Mondanék kisebbet, de általában a stopperes Edifice-ek
minimum akkoráknagyobbak, mint a te órád.[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz Rhino82 #253609 üzenetére
Amúgy ezen is erősen elgondolkodnék: EFR-S107D-1AVUEF.
-
bigmasterg
addikt
válasz Rhino82 #253616 üzenetére
Esetleg egy solaros citizen?
-
kovsol
titán
válasz Rhino82 #253641 üzenetére
Ezt a Casiot pont tegnap néztem meg élőben is, és szerintem megéri az árát.
Azt javaslom ha teheted menj el személyesen órás boltokba, és ott is nézz küröl!
Ha budapesti vagy, akkor pl a Westendben van több órás is ahol nagy számban megnézhetőek személyesen is különböző modellek.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Jaded
őstag
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Rhino82 #253639 üzenetére
Lorus van nekem, csak más színkombinációban.
Itt jóval olcsóbb, én is innen rendeltem:
ITT [link] 25e Ft. Nagyon akcióznak több modellt is. Van "teknős"-is.[ Szerkesztve ]
____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
Faresz1976
aktív tag
válasz Rhino82 #253683 üzenetére
ÁÁÁÁ nem nagy. 42-es, csak a fotó nagyon becsapós. A csuklóm 20-as.
Én bőrszíjas verziót vettem, úgyhogy a fémszíjról nem tudok nyilatkozni. Ami a képen van azt külön vettem. Nekem az RT345HX9 verzió van.____www.kreativmindennapok.hu____Egyedileg készített fadoboz, esküvőre, ballagásra, keresztelőre____ Eladó óráim: https://drive.google.com/drive/folders/1p5WKfyrdp9TxkHcB3R9j4rcK4bknZRw2?usp=sharingk.hu
-
fagyalllo
őstag
válasz Rhino82 #253757 üzenetére
A Premier egy régebbi, mára gyakorlatilag kifutott sorozata a Seikónak, sokféle szerkezettel és ilyen jellegzetes stílusban készültek, alsó középkategóriának mondanám, a mostani 100.000 körül kapható japán kvarcok felett áll a tokozás kidolgozása.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
-
fagyalllo
őstag
-
-
andrew01
tag
válasz Rhino82 #254445 üzenetére
Néztem róla fotókat, elég pofás. Itt visszanéztem jópár Pulsaros kommentet és panasszal nem találkoztam. Annyi még lejött, hogy többnyire Seiko szerkezetesek szóval ez is egy plussz pont lehet. De majd lehet ír és megerősít akinek van Pulsar órája, nekem nincs.
Az ára meg szerintem elfogadható. 45 felett már túlárazottnak gondolnám, de így 35ért korrekt.[ Szerkesztve ]
-
mrbego
aktív tag
válasz Rhino82 #254445 üzenetére
Ha jól tudom a Seiko csoport tulajdonában van a Pulsar, mint a Lorus is. De majd kijavít valaki, ha tévedek.
Van "házon belüli" konkurenciája olcsóbban is:
[link] vagy pl.: [link]
Vagy van automata szerkezettel is, bár ez már drágább: [link]Nekem Lorus kvarc van, teljesen megvagyok elégedve vele.
[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
mrbego
aktív tag
válasz Rhino82 #254453 üzenetére
Hát szerintem ugyanúgy kopnak és karcolódnak mint más órák.
Az enyémnek a rámája fekete és semmi kopás nincs rajta, pedig sok minden átéltünk már. Egy időben sokat volt rajtam műhely körülmények között is.
[link]
Persze vannak már rajta harci sélülések, de kapta az ívet az évek alatt.[ Szerkesztve ]
Üdv, P
-
dzsi23
addikt
válasz Rhino82 #254446 üzenetére
"A szíja is elég minőséginek néz ki a képen."
Nem akarom magamat dicsérni, de ha a szíj jó minőségűnek tűnik a képen, akkor tényleg nagyon jól fotóztam. Bár különösebb bajom nincs vele, de mégis csak egy kicsit csörgős hajtogatott lemez... legalább fokozza a vintidzs hangulatot, és volt már rajtam sokkal rosszabb hajtogatott szíj is. A matt felület pedig amúgy is a gyengém.
#254456 arn:
Mert 200 méter mélyen úgysem fogja a rádiójelet.[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Rhino82 #254463 üzenetére
Lorus jó, lume is javult talán a régebbi modellekhez képest. Kvarcot bátran vehetsz, automatáit nem ismerem. Számomra kevés a kisebb tokos modelljük, és eléggé csillogósak, ami a fiatal sasokat nem, engem viszont zavar. [link] Talán ez még.
Mandleee : Grat a CW-hez.
Mriya : A szolárost nem is láttam.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
válasz Rhino82 #254809 üzenetére
A Casiónak mívesebb a számlapja, az Orient nekem túl egyszerű. A Casio szíja sokkal jobb, itt előnyére válik, hogy már régóta a kínálat része, akkoriban még nem kezdtek el spórolni a trükkösen hajtogatott szíjakkal, ezen ráadásul a végszem is tömör.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
dzsi23
addikt
válasz Rhino82 #254888 üzenetére
Az is lehet, hogy vitrinben volt valamikor, nem feltétlenül visszaküldött darab, de ha nem látsz rajta karcot, sérülést, és hibátlanul működik, akkor lényegtelen. Amúgy gyárilag sem minden óra érkezik fóliásan (persze, nagyrészt igen).
A másik véglet a Tissot... annak még a csatján is annyi fólia volt, hogy egy áltsulis osztály uzsonnáját becsomagolhatnám vele osztálykirándulásra. -
phrenetiX
tag
válasz Rhino82 #254886 üzenetére
Wow, webshopos képek alapján nem tetszett, de így IRL fotókon egész bejövős. Anno, mikor chrono órát kerestem kezembe adtak egy ilyet. Nagyon hitvány volt. (ráadásul nem is chrono)
De ez simán megérte az árát![ Szerkesztve ]
3 db Casio óra eladó (2 db G-Shock, 1 db Edifice)
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Rhino82 #255298 üzenetére
Vagy még lehet kapni régi Seiko 5-ösöket a pajzsos emblémával (itthon 60-70k körül, TimeStore-ról meg akár 50k alatt is, főleg ha rádobsz egy kupont is a biztonság kedvéért).
Semmi baj az Orientekkel meg Citizenekkel, csak gondoltam bedobom ezt is, mert van akinek az a jellegzetes "Seiko design" jobban bejön és fosásig lehet válogatni számlap stílusban és tokformában, legtöbbnek jól áll a fém és a bőrszíj is. Mondjuk aki fázik a 37mm-től, az lapozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- OLED TV topic
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok