-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
"kicsit identitaszavaros"
Ez egy "field" óra, azok pont ilyenek, nem érzem, hogy identitászavaros lenne.
Taylor79 #248117:
Azért nagy csuklóval nem éppen ideális a 37 millis Seiko 5, még ismerkedésre sem. Na meg annak sem, akinek nyűg a kézihúzás nélküli automata, mert könnyen úgy járhat, mint aki vesz egy olcsó androidos telefont, és megutálja a rendszert, pedig csak nem ideális telefont választott magának. Nekem pl. ismerkedni jobb volt egy ST17-es Parnis.hallador #248127:
"Na de ugye a másodperc stop, meg a kézi húzás, annyira fontos, pláne annak aki azt sem tudta mi ez"
Az amúgy megvan, hogy a kézihúzás hamarabb létezett, mint az automata felhúzás? Nekem pl. a rotor nem fontos, a kézihúzás viszont igen.hallador #248139:
"Hát itt folyamatosan megy a fikázás, amiatt a másodperc stop, meg a kézi húzás miatt"
Hol van az az "itt"? Mert én ebben a topikban még nem láttam, hogy bárki is fikázta volna a kézihúzás vagy a mp-stop nélküli órákat. Előnyként szokás említeni, ha tudja ezeket a szerkezet, de mindig el van mondva mindenkinek, hogy ha nincs ezekre szüksége, akkor nyugodtan megveheti a 7S-t is.hallador #248130:
Miért fáj neked, hogy jól megy a Seikonak? A gyártó hibája, hogy a vásárlók, drágábban is megveszik az óráikat? Miért ne emeljenek, ha megtehetik? Miért ne akarjanak feljebb lépni a ranglétrán? Te nem így tennél a helyükben? Kétszer is használtad a "bicskanyitogató" szót; komolyan az lenne? Ki nyitna bicskát (akár csak képletesen is) azért, mert nem tud megvenni egy drága órát, ami szerinte kevesebbet ér? Keresni kell olcsóbbat, nem létszükséglet.Cronos Skyline karóra eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Külpolitika
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon Hakko Baku Uten Wep kínai
- Új digitális forrólevegős műanyag hegesztő hőlégfúvó forrasztóállomás BGA
- Új forrasztópáka automata hőfokszabályzós forrasztóállomás
- (Új) 300Nm Parkside Performance 12 V Akkus ütvecsavarozó PPDSSA 12 A1
- Hom'in SAROKGARNITÚRA textil szürke színben + 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest