Hirdetés
-
GAMEPOD
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz
Deskdiver #206758 üzenetére
Hogy én erről eddig miért nem tudtam...
Lehet kipróbálom, ha lesz neki karpereccel, nagyon funky lenne egy inverz kijelzős DW-5600 acél héjjal.
Szerintem az, hogy ki miért a mechanikus vagy a kvarc (vagy egyéb) vonalat preferálja legalább annyira szubjektív, mint az, hogy milyen dizájnt választ valaki. Ráadásul ez idővel még egy adott illetőnél is változhat. Amikor ilyen általánosságokat próbálunk megfogalmazni (pláne ilyesmivel kapcsolatban), az mindig torzít. Szerintem önmagában az egy tök jó hangulatú társalgás is lehetne, ha mindenki (akiből kikívánkozik) elmesélné, hogy miért éppen az elégíti ki, ami, persze csak szarkazmus, beszólogatás és a saját igazunk mantrázása nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen monitort vegyek?
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest