Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
törölt tag
válasz momcrew #230985 üzenetére
"Az előbbi linkelt videóban a csákó szétvágott 4 NATO szíjat, hogy bemutassa a stopperes Omegáját. Nem egy fényképet csatolt, hanem videót készített, vágott, feltöltött."
Ex post ezt meg sem tudnám csinálni, hiszen nem vagyok időutazó. Maximum forgathatnék gyorsan egy feka rapperes házivideót arról, hogy kidobom az asztalra a mindig itthon levő néhány Pateknyi (értsd: kb. egy új S-Merci ára) "zsebpénzt". Mondjuk ha megkapnám érte nbukta, vagy mrija kedvenc óráját, azonnal meg is csinálnám.
Több kollégám is megcsináltatta már a szemét, X generációsként nekem is kellene lassan egy olvasószemüveg, vagy egy szemműtét. Úgyhogy inkább az utóbbi.
Ez a MEISTER...
-
Janoo_07
aktív tag
válasz rozsgyi #231002 üzenetére
Nagyon szép, ami ebből tetszene viszont már a limit felett van sokkal.
@dzsi23: Szép Casio Tudom, hogy bőven vannak jó órák 60k alatt is, de hát a linkelt órák azért magukért beszélnek. Nálam is van egy jó öreg Casio Edifice, ami lassan 16 éves. Eddig mindig halogattam az óra vásárlást, mert mindig volt fontosabb dolog. De most jött let az ideje
-
Janoo_07
aktív tag
Emagon most sok óra köztük Orient órák is fél áron vannak. Ezek mennyire lehetnek valós akciók? Nekem pl nehéz megállapítani mennyit is ér egy óra.
-
SOAD19
addikt
válasz Janoo_07 #231010 üzenetére
Nagy kamugép az emag... Tény, hogy akciós áron beszerezhetőek náluk az Orientek, de a fél ár az barokkos túlzás. Példának okáért ott van a Mako III Kamasu, ami máshol 100k környékén beszerezhető, de az emagnál 179k-s eredeti áron van feltüntetve. De tény, hogy az akciós, 81k-s ár jónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
fakekorom
tag
válasz #31733248 #231008 üzenetére
"... Több kollégám is megcsináltatta már a szemét, X generációsként nekem is kellene lassan egy olvasószemüveg, vagy egy szemműtét. Úgyhogy inkább az utóbbi. ..."
Van köztük olyan, akinek "csak" olvasószemüveg műtéte volt? ha igen, mikor, mennyit fizetett, és elégedett-e még?
köszönöm1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
PeterPH
senior tag
válasz fakekorom #231013 üzenetére
Van szemműtétes topic. Azért ott sem minden csak móka és kacagás.
-
törölt tag
válasz Empsepo #231016 üzenetére
Egyszerűen nem értem, miért olyan furcsa 30 évvel a kommunizmus kimúlása után, hogy vannak, akiknél egy Patek évfordulós ajándék lehet? Nem mindenki bérből él ám, hogy ez annyira sok legyen.
"Az enyémet nem kapod meg, mert a lányaimtól kaptam ajándékba, és így nagy becsben tartom. "
Ne csesszétek el, a topic egyik fénypontja lehetne, hogy egy mezei pénzmutogatós videóval elhozhatnám valaki kedvenc óráját.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz #31733248 #231019 üzenetére
Nem azt nem értik, hogy futhat valakinek Patekre, hanem azt hogy:
- Miért vette meg az asszony látatlanban, ha lehet hogy nem tetszik, ami be is következett. Miért nem járt utána, hogy mi az ami tetszik?
- Miért nem becsülöd meg ha egy évforduló kaptad az elvileg szeretett feleségedtől? Gondolom értékelte, hogy eladtad.Persze magánügy, engem nem zavar, meg irigy sem vagyok senkire.
[ Szerkesztve ]
-
Eugene Roe
őstag
válasz #31733248 #231022 üzenetére
Akkor meg minek óra? Miért nem világkörüli út lett a vége?
Nekem mondjuk mindegy, de egyszer vicces és gagyi amit csinálsz, egyszer magyarázkodsz, majd kifejted, hogy semmit sem kell megmagyaráznod, majd megint magyarázkodsz, fura ez egy átlagembernek, na
It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!
-
törölt tag
válasz Eugene Roe #231023 üzenetére
Milyen magyarázkodás? Próbálom kicsalni valamelyik hitetlentől a kedvenc óráját, igazán szórakoztató lenne. Hiszen ha egy Patek túl sok ajándéknak, akkor csak nem vehetem elő a párnacihából egy új S-osztályos Merci árát, nemdebár? Ez a Patek-ügy egyébként is jobban foglalkoztat itt néhány embert, mint engem, ami meg nekem furcsa. Tényleg nem ismertek olyan embert, akinek az ilyesmi simán belefér?
Ha nem lesz ebből ajándék óra, akkor lapozhatnánk is szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
zola96
senior tag
Skx013 beszerzése nem horror 500+ dolláros áron?
-
Sawyer_
tag
Már régen nézegetem a búvárórákat, lehetőleg textil szíjjal. Rolex Sub homage-t nem akarok viszont. Most találkoztam a Hamilton Khaki Navy sorozattal (https://www.chrono24.hu/hamilton/mens-h82345941-40mm-khaki-navy-scuba--id12401597.htm). Ismeri valaki az ebben lévő H-10 szerkezetet? Ez is műanyag alkatrészes vajon? Mivel 80 órás járástartaléka van, gondolom ez is valami Powermatic csoda...
Ti melyiket javasolnátok? Ez a Hamilton vagy a Seiko 5 Sports? -
-
nbukta77
addikt
Gyors kerdes. Valaki normal karora mellett hord aktivitas merot? Ugy ertem, hogy egyszerre. Egyik kezen ez a masikon az.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Lev Abalkin
tag
válasz #31733248 #231024 üzenetére
Nagyon off, de....
Már megbocsáss, de visszataszítóan viselkedsz.
Az ilyen szabózsófik nem tudnak csöndesen örülni a jószerencséjüknek/pénzüknek/boldogságuknak (már ha igaz egyáltalán, amit összehordasz, egy netes fórumon, nicknév mögé bújva...) muszáj ontani magukból a Tanítást a tökéletes életükről, bele kell törölniük a pórnép orrát a saját (általad vélt) nyomorúságába.
Abból, hogy itt senki nem rázza a rongyot, levontad azt a következtetést, hogy kispénzű (= irigy) emberek jöttek össze , akik előtt villanthatsz az "új S-osztályos Merci árával"? (Ez olyan Győzike-mértékegység?)
E logika mentén haladva, ha keménykedni támad kedved, lemész a homokozóba, és helyreraksz pár óvodást?
Vannak erre más netes közösségek. Csinálj pár fotót fuksszal, legyezőbe terített kp-val, meg a tripla A +++ - os "Patekkal", sikered lesz, meglátod.
A feleségednek 10 év együttélés után fingja sem volt arról, milyen órával szerezhetne örömet neked?
-
nebancsa
senior tag
válasz Lev Abalkin #231030 üzenetére
Én Econnak adok igazat, az ő szavahietőségét kérdőjelezték meg, felajánlott egy alkut, bárki élhet vele. Senkivel sem személyeskedett...
Én is kaptam már feleségemtől órát, volt ami nem tetszett, nem mindig sikerül az ajándékozás, ez van. -
törölt tag
válasz Lev Abalkin #231030 üzenetére
Ha van még itt valami komplexusos vérpistike, mondja el nyugodtan, aztán tovább is léphetnénk a patekes ajándék okozta traumáról.
-
topi66
aktív tag
-
topi66
aktív tag
válasz nebancsa #231031 üzenetére
Ajándék óra...futottam bele én is a fals vásárlásba a párom kapcsán. Karácsony előtt nagyon dícsért egy órát,én megvettem neki. A fa alatt pedig égtem,mert addigra átszerelmesedett egy másikba. Szerencsére visszavették és mivel volt náluk az ami kellett így némi ráfizetéssel lett bódottá Az emegaon volt mindkettő, az első egy Seiko 5 volt,helyette lett egy Roamer dreamline.
-
Amatőr123456
csendes tag
A személyes tapasztalatom, hogy a gazdag és intelligens emberek, általában nem szoktak kérkedni a vagyonukkal. Nem egy ismerősöm van itt és külföldön is, aki milliárdos, de az utcán első ránézésre nem látszik rajta. Egy ügyfelem cégtulajdonos, farmer, póló és 7-8 éves Audi Quatroval jár. Azt mondta teljesen megfelel ez neki, miért cserélném le az autót, pedig megtehetné hogy bármilyen autóval járjon.Egy másik német orvos barátom igazságügyi szakértő. Sokkal jobban keres mint a bírók, akiknek szakért, de soha nem licitálja őket túl pl. autóval stb.
-
dzsi23
addikt
válasz nbukta77 #231029 üzenetére
Órakedvelőként azt mondom, hogy rendben van, mert tudom, hogy nem ugyanarra való a két eszköz, "lakiusok" viszont azt gondolhatják, hogy minek neked két óra.
Egy kompakt, vékony, kijelző nélküli trackert el tudnék képzelni magamon. Tudom, hogy sok ilyen létezik, de még nem alkották meg a számomra megfelelőt. Mi Band van a fiókban, de az is bumszli nekem az óra mellé. -
Fall-N
veterán
válasz Amatőr123456 #231036 üzenetére
"A személyes tapasztalatom, hogy a gazdag és intelligens emberek, általában nem szoktak kérkedni a vagyonukkal."
Ott a lényeg aláhúzva, ehhez intelligencia is kell. Az én főnökeim sem kérkednek a vagyonukkal, pedig van nekik is bőven. Annyi a nagy lábon élésük, hogy van egy BMW 530d-jük, ami már több, mint 6 éves (pontosan nem tudom, azóta dolgozom a cégnél, de régebbi lehet), meg egy újabb VW Polo, ami szintén 4-5 éves. Előtte a főnök felesége egy 17 éves Fiat Puntot hajtott, utána vették a Polot. Órát nem hordanak így az kilőve, de drága telefonjuk sincsen.
Általában azért sem érdemes kérkedni, mert csak negatív visszajelzést kap az ember és megjelennek az érdek emberek is, hogy lehúzzák az illetőt.
[ Szerkesztve ]
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz nbukta77 #231029 üzenetére
Próbáltam, de egy-két nap alatt elmúlt az újdonság varázsa. Számomra felesleges. Maradok a bal kézen viselt Vosztok v egyéb mechanikus, jobb kézen rádiós digi Casio kombónál.
Bár most megtehetném, h mindkét kezemen Lorus field kvarc legyen. Vettem még egy ugyanolyan órát FB csoportban. Ez is +2s/hó eltérést mutatott Horometeren.
Ilyen, már korábban linkeltem : [link]39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dzsi23
addikt
válasz 5-ös kezelő #231044 üzenetére
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz dzsi23 #231046 üzenetére
De, rákerestem már korábban, elvetettem vmiért. - Igen jó áron vettem sztem acéltokos pontos kvarcot Seiko belsővel. A 2. ajándékba lesz, nem teszem fel jobb kézre természetesen. Bár egyszer volt két Audi TT Quattro Automatic a kezeimen, jó poén volt.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
dzsi23
addikt
válasz No.01 #230853 üzenetére
Voltak már az új
AlchimistokAlpinistok?
Érdekes, hogy a magyar Seiko butik le van maradva a külföldiekhez képest... ami máshol már kapható, az itt még csak előrendelhető, ami pedig máshol előrendelhető, az itt még nem is látható. Nincs kapacitása a Seikonak egyszerre kiszolgálni a butikokat, vagy csak nem akarja?Szerk.: Boccs, nem válasz akart lenni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest