- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz Polarstar #232899 üzenetére
Ez valami bontógolyó?!
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nagyúr
-
CrAzY88
aktív tag
válasz silboy #232890 üzenetére
Szia!
Én is dealer-től vásároltam, én is azt ajánlom. Nézd meg hogy tényleg létezik-e a bolt, mennyi eladása volt, mennyi és milyen értékelése, illetve Buyer Protection meglétét is. Mondjuk én országon belül (svájc) váséroltam, mert én tartok mindig a vámtól és postai és futár dolgozóktól, de ez az egyéni hülye elővigyázatosságom.Lexus IS 300h (XE30), iPhone 12 Mini, Apple watch U2, M1 Air, iPad 11 Pro 2020+Magic Keyboard, Apple TV 4K, Sony A8
-
nrg.960
tag
válasz rozsgyi #232892 üzenetére
Mondjuk ha a 2 szíjjat számolom, meg a dobozt akkor meg is van az 50k felár. Igaz én fém párti vagyok, de aki a bőrt és a cordura-t szereti annak simán jó az is. Meg ugye limitált, ami sokaknál kulcsszó.
Én ahogy nézegettem a 199 és a 197-et azt hittem, hogy csak nagyon hasonló, beleláttam a 199-be egy másik árnyalatot, de akkor tévedtemNem vagyok a szavak embere..
-
Tufa_
aktív tag
válasz silboy #232890 üzenetére
Nezz professional dealereket es figyelj a "Chrono24 Buyer Protection" feliratra.
Maganszemelytol rizikos szerintem, en amiket orakat vettem inkabb megvettem kicsit dragabban dealertol akik mar evek ota mukodnek az oldalon. 4 nagy erteku orat vasaroltam eddig C24en.
Ahol van buyer protection, ott barmi gond van, jelzed a C24nek es megoldjak a problemat. Elvileg a legtobb eladohoz vissza is tudod kuldeni az orat 14 napon belul ha valami nem klappol de nem tudom hogy ez az EU's uzletekre is vonatkozik, vagy csak itt helyben (UK). -
gjoe
addikt
Sziasztok.
Lenne egy orient női automata aminek a szerkezete megadta magát (márkaszervíz 35-50k javítást saccolt). Ez majdnem az új ára. Tudtok ajánlani órást vagy van köztetetek órás Budapesti?
Róla lenne szó: [link] -
silboy
aktív tag
Sziasztok, Chrono24 mennyire biztonságos?
Hogy működik?
Közvetlenül az eladónak kell fizetni, vagy a szolgáltatón keresztül?Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
nrg.960
tag
-
vhw
addikt
válasz fagyalllo #232878 üzenetére
Lehet csak a menet eleje van elbarmolva, ahogy valaki eröltette... de ez jelenleg több mint “karcosság”. Nehezen kap rá, gyakran rászorul, sokadjára lehet végig csavarni, akkor is “kellemetlenül” erövel...
De maga a korona mozog a pozíciók között. Mutatók/dátumkerèk mozgatható.
A másodperc mutató a korona visszanyomásakor eleinte elindult, most már inkább csak annyit látni, hogy “erölködik”, kicsit helyben ide-oda mozdul. De már nem kínzom tovább.
Ezért gondoltam, ha a szervíz megoldja pár tízezerböl, még akkor is megérte. (Még ha garancián kívül is, mert gondolom nem így jött ki a gyárkapun, esélyes az user error).
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
fagyalllo
őstag
A kicsit karcosan járó menet jellemző a Seiko búvárokra, ha be lehet csavarni, akkor valósznűleg rendben van.
Egy bevizsgálást a márkaszervizben mindenképp megér, komplett új szerkezetet lehet kapni kb. 10.000-ért, tehát mindenképp 30 alatt lesz.
UK bolt, ott azért máshogy állnak az ügyfélhez, mint itt a vadkeleten.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vhw
addikt
válasz fagyalllo #232876 üzenetére
A tokcsőn úgy néz ki rendben van a menet. Óvatosan próbálkozva be lehet csavarni a tokig, de ahogy mondtam, nem sima a mozgása.
Jura watches UK - most először rendeltem tőlük.
A történethez hozzátartozik, hogy 40%-os leárazás volt az órára (bár nem jelölték sehol, hogy használt, vagy "hibás" darab lenne - de van egy olyan érzés, hogy egy kiállított/próba darab lehetett - amivel egyébként nem lenne problémám, egyéb külső sérülés nem látszik rajta)
Nem is ez a lényeg, hanem hogy, ha egy 10-20-30 ezres szervíz megoldhatja a problémát, akkor elvinném a hivatalos Seiko szervízbe - akár saját költségen is. Nem utaztatnám át fél Európán át ismét, hogy mondjuk egy hónap múlva talán kapjak valamit, vagy hát visszautalják akedvezményes árat, de attól még nem lesz órám.Nyílván a magánutas szervíz előtt megvárnám a válaszukat, mit javasolnak - járható út-e/"bevett gyakorlat"-e hogy ilyen esetben a hivatalos szervíz vizsgálja be az órát itt nálunk - amit elfogad a webshop is.
-
fagyalllo
őstag
Ha felhúzott állapotban megáll, akkor sajnos szervizbe kell vinni. Kicsavart és kihúzott koronánál meg tudod nézni a tokcső menetét, lehet azon hibás a menet, lehet a korona a bűnös. Milyen webshopból rendelted? Ragaszkodnék a cseréhez, vagy az elálláshoz.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
vhw
addikt
Tegnap érkezett meg egy újonnan rendelt Seiko Turtle (SRPD21K1).
Amivel akadt egy kis probléma:
- a korona eleve lecsavart pozícióban volt a dobozban
- a másodperc mutató alapján 2-3 sec után megáll:
az órát lehet kézzel húzni (lehet érezni a kis ellenállást közben), az időt, dátumot mind lehet állítani - se enyhe rázás, tovább húzás, mutatók állítása sem javít rajta... Olykor sikerült pár perc működésre bírni, de végül mindig leáll.
- a korona egyáltalán nem mozog simán visszacsavarozásnál, legtöbbször megszorul a meneten.Nyílván ezeket egyből jeleztem is az áruháznak - de nem túlzottan törik magukat a válasszal.
Másrészt külföldi a webshop, ezért csak kíváncsiskodom, hogy ilyen tünetek alapján milyen hiba lehet a háttérben?[ Szerkesztve ]
-
cog777
senior tag
válasz Eugene Roe #232867 üzenetére
Latom, gyonyoru ora ez is, tenyleg tud is valamit es ennyi penzert mar te rakod ossze
HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
rbalint88
addikt
válasz BloodRay #232866 üzenetére
A lunar rainbow tok rendben van. Eloben foleg kiadja szerintem, egyaltalan nem sok. Nyilvan nem egy kommersz-konzervativ darab, de siman hordanam mindennaposnak. Annal inkabb az a kerdeses, hogy vagy-e eleg nagy hozza, mert eleg meretes ora, ropi csuklon butan nez ki, nekem a 21cm csuklommal pont jo volt kb, 19cm-esen meg rendben lennenek az aranyok kb.
-
Ra3
őstag
válasz fagyalllo #232860 üzenetére
Mostanában nem sokat hordtam én se, de majd most megjáratom kicsit, már majdnem 6 éve megvan, lassan egy szervíz is elférne rajta.
Minőségre még mindig úgy érzem hogy nagyon egyben van, svájciból ezekkel a tulajdonságokkal már bőven a belépő kategória felett vagy.
Jó, persze csak 3hz, meg nincs másodpercstop, de koronáról lehet húzni, zafír, minden tömör acél rajta, ami külön tetszik az az IWC-től lopott rakott indexek, a szerkezet is úgy ki van dekorálva ami azért ebben a kategóriában ritka. Ja és made in Japan
Szerk. : na jó, lehetne egykét mm-el kisebb, csak hogy negatívumot is mondjakEzt csak a többieknek akik nem látták annó, nekem béna fotóim vannak (képek innen):
[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Ra3
őstag
Köszi mindenkinek, de nem újkeletű a dolog, május végén lesz 2 éve hogy kis kitérővel megérkezett hozzám fagyalllo Dagaz-a
Az Orient King Diver viszonylag friss, régóta tetszettek ezek a dupla koronás super-compressor jellegű órák, de nem nagyon volt belőle olcsóbb választék, LLD árat meg nem szívesen fizettem volna, főleg hogy azon több részlet is van ami nem tetszik.
Ez minőségben, meg formára is nagyon bejön, a fordított Aqua Terra mutatók is tök jók szerintem.
Egyébként én is a kronométeres videóból figyeltem fel rá.''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
-
Tufa_
aktív tag
válasz dzsi23 #232788 üzenetére
Szombaton megerkezett az ora es kellemes meglepetes.
Kepek, csak linkben hogy ne offoljak: [kép] [kép] [kép] Szep kidolgozas, a szinek nem olyan elenkek mint a kepeken (amit en pozitivumnak talalok), nagyon konnyu es kenyelmes is.
Nem olyan fenyes mint pl egy acel ora a nagyobbak kozul ( osszehasonlitas [kép] )es egyedul a csattot mondanam mint gyenge pont, kicsit vekonynak erzodik.
Mindenfelekeppen akartam egy Gshockot a gyujtemenyembe, igy ez most letudva (meg egy GA2100) -
Empsepo
senior tag
válasz pulutodurumo #232859 üzenetére
Nem láttam még ilyen Orientet.
Marha jó. -
cog777
senior tag
válasz dzsi23 #232852 üzenetére
Ez kifejezetten tetszik
Az elerhetoseg es a gari miatt fontos az EU-s jelenlet.
A Hamilton Khaki-t is neztem, az automata verzionak mar kicsit kivul van a koltsegvetesen.
Nem igazan talaltam Citizen es Seiko orakat Zafir uveggel, 37-39mm atmeroben es nem fenyes tukorozdo kulsovel, mattot jobban kedvelem.HP ZBook Studio 15.6 G8 Mobile Workstation - Windows 11
-
dzsi23
addikt
válasz cog777 #232850 üzenetére
Bár nem Európa, és nem is kapható már, de ha találsz Dagaz Thunderboltot, azt tudom ajánlani, mert nekem nagyon bevált, és az is csak 38-39mm, 9-es Miyota és 15atm, meg minden földi jó. Ennél már lehet vitatkozni, hogy field vagy pilóta, leginkább mindkettő... vagy egyik sem? Nézőpont kérdése.
Ezen kívül én is a Hamilton Khaki-ket javaslom, van köztük 10atm-es, de ha nem kötelező az európai gyártás, vannak jó Seiko és Citizen field órák is.
[ Szerkesztve ]
-
cog777
senior tag
válasz dzsi23 #232849 üzenetére
valoban. Azt hittem hogy ez a fajta stilust hivjak field oranak, de jogos, pilota oranak van feltuntetve a weblapon.
Egyetertek, lehetne 10atm vizallosag.Tudsz ajanlani max 300-400 euroig automata field orakat 10atm-val ami europaban is kaphato, esetleg itt gyartjak?
-
cog777
senior tag
Megtalaltam almaim field orajat. 39mm atmero, l2l: 46,5mm, Miyota hajtas.
Ebben az evben erre gyurok. Laco Augsburg 39[ Szerkesztve ]
-
nrg.960
tag
válasz dzsi23 #232840 üzenetére
Leginkább a méret miatt preferálnám ezt a fajta tartót, hogy egy hátizsákba vagy egy utazóba is be tudjam dobni, meg nekem jobban is bejön ez a tartó.
Én már lattam többnél azt a parnácskát, vagy bőrlapot, bar azt utolag is megoldja az ember, sőtt ha nagyobbra méred mint az óra, és alul meg felül bevágod, akkor még le sem mászik az óra róla
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
nagyúr
-
dzsi23
addikt
válasz nrg.960 #232834 üzenetére
Sosem értettem, hogy mer ebbe bárki fémszíjas órát rakni, tuti szétkarcolja egymást a hátlap és a csat.
(Nem tudom, te milyet akarsz belerakni, de a képeken vannak fémszíjasok, és videón is láttam már ilyet.)
Én inkább ilyet vennék, ezeknek az sem árt, ha véletlenül rápakolok valamit, és saját maguknak sem ártanak az órák.
-
nrg.960
tag
Valaki nem tudja hol lehetne venni ilyen "utazótokot". Lényeg lenne, hogy valódi bőr, és nagyon puha legyen belül, meg ne patentos legyen mint a Rolex utazótokja. Elég lenne 2/3 fakkos is, több órát úgysem hurcolászok magammal utazásnál.
Köszi!Nem vagyok a szavak embere..
-
swoody
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Roamer elegant MOD 801.2210.308 óra, 1967-es felhuzos. Szerintem tobb mint 10-15 eve nem latta szerviz, viszont egy hete tesztelem es az elteres par perces.
Szerintetek mennyit erhet? Neten lattam 20-75-ig, de lattam egy kulfodli oldalon 160-ert is, ami szerintem nem realis.Koszonom szepen.
-
fagyalllo
őstag
válasz Szilágyi84 #232830 üzenetére
Itt van pl. egy jutubos film: [link]
Citizen Independent, vagy 1481010 kifejezésekre keress.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fakekorom
tag
válasz oimuka #232765 üzenetére
a LtoL kb. 44mm, és a gyári szíj végig tartja a 17mm-es szélességet, ami segít. vagy csináltathatsz olyan szíjat, amin a 17-es tokfül után szélesebb a szíj.
szerintem szép elegáns, és jól állna a kezeden (a videóban az ürgének is 6,3"=16,0cm a csuklója)1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
fakekorom
tag
válasz pulutodurumo #232816 üzenetére
https://erikasoriginals.com/
óccsó ali, pl.:
[link]1 ezüst és 1 kék számlapos alig használt Nakzen Pagoda eladó
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Empsepo #232822 üzenetére
Köszi!
De igen az hátlap ahogy pulutodurumo mondja. A meronomról lehetett rendelni külön ilyen speciális kiadást, még nem cseréltem ki, csak mellé raktam. De lehet nem is rakom rá mert látni hogy eléggé megkopott a kép a használattól ahogy a videó végén látható.
Itt a video a Just one more t-shirttől .ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
hallador
addikt
válasz McAdam6 #232817 üzenetére
Szerintem csak akkor, ha rendelsz egy használtat az nagy eséllyel lesz újonnan szerintem kizárt.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
McAdam6
aktív tag
Szerintetek van esély ilyen órához tokot szerezni ? Tokfülnél eltört.
20+ éves óra, a szerkezet hibátlan. -
xcvbxcvb
aktív tag
-
karesz59
csendes tag
Uraim, ezt még érdemes állítgatni?
STP1-11 szerkezet.
Mérés alapján -7 sec/day -
Tufa_
aktív tag
válasz pulutodurumo #232806 üzenetére
Tegnap eves voltam amikor ratalaltam ezekre a szijjakra(roman sharf videoban amikor a richard millet mutattak ezzel a szijjal), ugyhogy egyenlore meg csak nezelodom mik vannak. Ez ami neked van, van esetleg egy linked hozza?
-
Tufa_
aktív tag
Elasztikus szijjakkal van valakinek tapasztalata?
A legtobb oram allithato valamilyen formaban, szerszam nelkul, kivetel a speedym es a nato szijjal nem tudok kibekulni -
fagyalllo
őstag
-
silboy
aktív tag
Sziasztok, Longines HydroConquest L3.782.4.56.6 keresnék. Nem tud véletlnül valaki segíteni a beszerzésében?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest