-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Engineer M Marvelight Black - 40mm - Ref. NM2032C-S1C-BK
Nemreg jott szembe velem, egyszeruen gyonyoru. Egyetlen 'hibaja', hogy az in-house movement miatt itthon nem hiszem, hogy tudnak javitani es a legkozelebbi szerviz Szlovakiaban van. Ettol fuggetlenul nagyon gondolkozom rajta.
-
dzsi23
addikt
válasz merqree #208389 üzenetére
Egyedüli negatívum lenne számomra(!) a rejtett gomb. Bár az enyémen is rejtett a felső gomb, igazából nem is tudom, mire jó, mert még nem olvastam el, és bármire is jó, eddig nem éreztem hiányát. Viszont az alsót megnyomom néha, hogy tudjam, hogy szinkronizált-e. Lehet, hogy csak azért nyomom meg minden nap, mert még az újdonság erejével hat rám (első rádiós órám), később lehet csak hetente fogom. Viszont nagyon tetszik a te választottad is, kicsit Longines beütése van, ami nálam inkább előny, mint hátrány. Amúgy jó látni egy óránál a 0.0s/d járáseltérést. Persze, ennek ellenére most is úton van felém egy automata.
[ Szerkesztve ]
Cronos Skyline karóra eladó!
-
merqree
őstag
Három órát nézegettem sokáig:
SEIKO 5 SPORTS SRP513K1
Casio EQB-900DB-2A
Citizen CB0010-88EÚgy döntöttem, hogy ez utóbbit birtokba veszem a héten...
-
xXxian
senior tag
válasz Sungoo #208385 üzenetére
Persze; https://www.watcho.co.uk/
(s még alkudtam is 80 GBP-t, de pszt! )
Zafír, tükröződésmentes. Super Titanium (állítólag 5* keményebb egy 316 SS-nél), anti-magnetic, shock resistant (ezt a 2 dolgot nem is tudtam), 300 m, kevlár szíj. Eléggé olyan így elsőre, mint egy minden körülmények közt hordható darab.
[ Szerkesztve ]
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
xXxian
senior tag
Na, úton is a BN0118-12L.
Ez való nekem!
Eladó ASUS RT-N53 Router (9k)
-
_stick_
őstag
válasz alphaville #208382 üzenetére
Jobb is, ha magadban tartod.
-
_stick_
őstag
válasz fagyalllo #208375 üzenetére
Miért hordhatja más is?
Ez már kb a 8. búvárom, továbbra is keresem az igazit, de a nadrágos mindegyiket azzal nyugtázta, hogy pont olyan, mint a többi... Szóval lehet le kéne csapni ezt a labdát és venni egy marine mastert
Szulita28 mindenképp natot-t szeretnék a gumit nem szeressem
[ Szerkesztve ]
-
-
-
titán
válasz #79563158 #208367 üzenetére
Ha a nagy online reatilerek nem kapnak elég kedvezményt a téglaboltokhoz képest, akkor leveszik a kínálatról a terméket. Valószínűleg nincs elegendő mennyiség ahhoz, hogy a nagyoknak is jusson, elmegy minden a kisboltokban. A Roamer oldalán a Searock abszolút aktuális termékként jelentkezik.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
SOAD19
addikt
válasz NandorHUN #208354 üzenetére
Bedobnék még egy órát, csak mert nagyon bejövős a snowflake számlapja. De, hogy megéri-e az árát, azt majd a srácok megmondják 160k-ért idehaza is beszerezhető. : [link]
MOD: Most nézem, hogy nem zafír üveges... Nem tudom, hogy lehet-e bele kapni zafírt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
titán
válasz NandorHUN #208346 üzenetére
Ja igén, még érdemes megemlíteni a Hamilton Jazzmastert, mint 200k körüli dresswatch. [link]
Nálam a SARX, a Searock és a Jazzmaster versengett, és végül Searock és Jazzmaster lett belőle De nem ajánlás, ez csupán saját preferencia.
-
consono
nagyúr
válasz NandorHUN #208346 üzenetére
Ez a Searock élőben nagyon jól néz ki, bár én elfogult vagyok a zöld szín miatt Viszont érdemes élőben megnézni, én kicsivel kisebbnek hittem, amíg nem láttam.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
titán
válasz NandorHUN #208355 üzenetére
Japán belpiacos modell, máshol nem kapni. Ha olyat akarsz, japánból kell rendelni [link]
Most éppen van solojapan eladónál ebayen: [link], innen a legolcsóbb, mert Európából szállít, nem jön rá áfa. Ha kell, csapj le rá, mert pár nap múlva már nem lesz, és akkor jópár hónapig marad a közvetlen japán import.
[ Szerkesztve ]
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Seiko SARX035 kifutott modell lett? Egészen megtetszett ez is, de sehol nem találni. Se itthon, de még külföldön is nehézkes a beszerzése.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
s4tch
veterán
válasz bbdzyx #208337 üzenetére
Ha még nem próbáltad őket, akkor valahogy keresd meg rá az alkalmat, érdemes. Mindkettő volt a kezemen, és szintén vékony a csuklóm. Áráért valóban többet ad a Steinhart, egy dolgot leszámítva: a kisteknős elképesztően kényelmes.
Esetleg a Maen Hudson lehet még érdekes: ez sem nagy, ETA, zafír, és nem ragaszkodik annyira szolgai módon a klasszikus Submariner dizájnhoz, mint a Steinhart vagy egy Davosa Ternos.
-
-
bbdzyx
senior tag
válasz #79563158 #208335 üzenetére
Nagyon vékony csuklóm van, így nagy nehezen, de találtam két búvárt, amivel elégedett lennék mindennapi használatra, ezeknek elég rövidek a tokfüleik, így kevésbé állnak el.
Az egyik a kis turtle SRPC35K1, a másik pedig a 39-es Steinhart Ocean One. Ti melyiket választanátok? Ár-érték arányban úgy gondolom ez a Steinhart verhetetlen, tekintve a kerámia lünettát, az ETA 2824-2 szerkezetet és a zafír üveget. Azon kívül, hogy a Seiko-k Hardlex-esek mást nem igen tudok róluk.
Közel ugyanazon az áron tudnám beszerezni őket, így meghallgatnék egy két pro-t és kontrát és szubjektív véleményt is.szerk.: mea culpa, ez nem válasz akart lenni.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Ti 200 ezer alatt milyen órát vennétek ami viszonylag elegánsabb? - (Lehetőleg automata, de lehet más is.)
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
tupacamaru
veterán
válasz g0n21 #208323 üzenetére
Ez olyan az óránál, mint a PC-nél az RGB?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
NemMo
őstag
Egy minőségi bőrszíjnak mennyire tesz rosszat, ha megázik az esőben?
-
fagyalllo
őstag
-
speedernet
aktív tag
Üdv urak!
Hogy alakúl a járás egy autómata esetében a felhúzottság alapján?
Tegnap este felhúztam teljesen az órámat és utána be állítottam time.is szerint pontosan és most kb fele annyit siet eddig mint szokott.
Úgy hogy reggel 6 óta nem volt a kezemen mostanáig.
Napi 10 órát nincs a kezemen általában a munkám miatt, ha mielőtt le teszem húzok rajta pár tekerést akkor kevésbé fog sietni vajon?
Tudom próbáljam ki..... 😀 na de türelmetlen vagyok. 😀[ Szerkesztve ]
-
dzsi23
addikt
válasz razzorr #208235 üzenetére
Sok Pulsar megfordult már nálam, többet hordtam is, abszolút elégedett voltam velük. Viszont kicsit túlzásnak érzem a 60 ezres árat, annyit szvsz. nem ér. Bár külföldről lényegesen olcsóbban beszerezhető, pl. kékben az egyik szlovák webshopból 40k, annyiért már korrektnek mondható, ha nem zavar a hajtogatott szíj. A Citizen is beszerezhető 90k alatt (60k körül), de nem véletlenül drágább, mint a Pulsar; elég csak a szíjat és a 200m-t nézni.
-
Bling95
őstag
Sziasztok!
Használt órák vásárlása esetében szokás adásvételit írni? Nyilvan jelentősebb érték esetén.
-
g0n21
senior tag
válasz Lauda #208313 üzenetére
Direkt írtam itt, egy kicsit igazából azért is, mert relatíve sokan megkerestek / megemlítették anno az acél G-s parát, és elég inkorrekt lépésnek gondoltam már akkor is. Igaz, acél G-t is előbb tudtam e-bayről szerezni, mint hivatalos kereskedésből itthon - kis hazánk nem a megfelelő piac a limitált kiadások szempontjából.
Csak kíváncsi vagyok arra, hogy az MTG-vel is az-e a helyzet, minit a G-vel volt.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
g0n21
senior tag
Jajaja, néha hasonlóak a témái, meg néz is minket, egy darabig még kommentelt is. Nézzem a jó oldalát, hogy megihletjük? Nekem már az is elképesztő, hogy a múlt héten egy pincér és egy autópálya melletti benzinkutas is felismert.
A nagy, szabad internet korában mindenki azt csinál, amit akar...BloodRay, nem, nekem, hogy felvághassak előtte, hogy nekem már van ilyenem bibiiii
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
g0n21
senior tag
Timecenter, itt vagy?
Az MTG-B1000 tényleg van nálatok/ meg tudjátok szerezni, miközben eléggé limitált, és még kedvezményt is tudtok rá adni, vagy ugyanaz megy, mint az acél G-Shockkal a megjelenés évében, hogy a webshopban ott van, csak igazából nincs készleten és ki tudja, lesz-e valaha?
Mert ha 320-ért tényleg van nálatok, akkor egyet tegyetek félre nekem! Komlyan!
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
Csari93
aktív tag
válasz dzsi23 #208306 üzenetére
Sajnos alátámasztom. Gyári irodában dolgozom, elég sokat rohangálok le a termelésbe, mégsincs soha maxra húzva, ha délután kivételesen nem csinálok semmit és leveszem korán az órát, akkor nem biztos hogy kihúzza reggelig. Na jó, ritkán áll meg, de ez a hét pont ilyen volt. Pedig fél perceket mindig rá is hokizok este. 7s36
Az órát nagyon szeretem amúgy, de biztos hogy soha nem veszek többet kézi húzás nélküli automatát.[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
dzsi23
addikt
válasz Empsepo #208300 üzenetére
Bár nem Seiko, hanem Seagull szerkezettel teszteltem, hogy mennyit húz rajta a kb. nulla mozgásos irodai munka, de nagyon keveset. Nyilván van különbség irodai és irodai munka között, de az én munkám nem elég a felhúzáshoz, max. arra, hogy ne merüljön le hordás közben. Talán majd letesztelem Orienttel is, de mivel kézzel is húzható minden automatám, nem nagyon foglalkozok ilyesmivel, mindig felhúzom kézzel, mielőtt felveszem. 7S-t nem mernék bevállalni, talán csak akkor, ha nem hordanék mellette mást.
-
_csocso_
senior tag
válasz Sungoo #208304 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire veszi igénybe a szerkezetet, nem szeretném idő előtt tönkre tenni. ( Egyébként így szoktam megoldani, vagyis majdnem, mivel egy irányba forgatom a rotort. )
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
Milu_PH
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek itt személyes tapasztalata Strapcode szíjakkal kapcsolatban?
Nagyon bejön az angus jubilee amit árulnak a SARB-okra, csak picit sokallom az árát. Ha valaki tud tapasztalatot megosztani vagy jobb alternatívát azt megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Elektromos cigaretta 🔞
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest