Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverting
őstag
-
Lavie
tag
Ronin, Milu, Csiga köszi szépen!
Reverting: kösz! Arra is van megoldás.. Úgy hívom: MDV
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #115998 üzenetére
No, azért ez túlzás.
Akkor utólag is gratula!"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
vadászcsiga
félisten
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #116006 üzenetére
Na...látod, behúztál a csőbe!
Kimaracc egy gratulációból."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Lavie
tag
válasz alphaville #116008 üzenetére
Köszönöm Uram!
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #116014 üzenetére
Nem Tomit
-
condy
senior tag
-
jolti
senior tag
válasz 5-ös kezelő #116016 üzenetére
Köszi.
Most értem még nemrég haza és nem volt időm vele foglalkozni. Majd holnap.
Addig legalább agyalok és megrendelem. Bár az sem jó, mert tíz percenként változik a vélményem. Mindig mikor látok az egyikről egy szép képet, arra döntök. Aztán egy fél óra múlva a másikra...
Még jó, hogy ilyen határozott csávó vagyok.
Pedig amúgy meg az lennék.
Vagy nem?Mindenkinek gratulálok a sok szép órához!
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
-
resool
aktív tag
válasz squir #116025 üzenetére
Szerintem ha nem posztolta legalább 10x és nem Up-polta állandóan akkor egyszer sem... De szerintem még érdeklődő sem volt a cuccára ennyi idő után sem
Grat az OVM-hez, nagyon jó óra, nekem is van egy, igaz nem első gen.
És grat az Orienthez is, ez is nagyon szép
[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
válasz vadászcsiga #116007 üzenetére
Omega hajókronométere, amivel új rekordot állított fel a pontossági versenyen. Azaz a papír róla. Voltam ma Bielben.
[ Szerkesztve ]
-
Nandivagyok
aktív tag
Üdv!
Valamelyest amatőr kérdés, de ha a quartz seikom másodlagos időmérő mutatóját szeretném rendszersen használni hosszabb periódusú eltelt idő mérésére, a mutató kezdő időpontba való állításával (a stopper segédszámlapon való vaklálás helyett), akkor amíg áll valahol a mutató, de nincs 'lenullázva' gomb által, addig kvázi fogyaszt az elem élettartamból, ha sokáig úgy marad, mintha közben menne az időmérő?Illetve SKX013 fellelhető még valahol? A fórumon ajánlott oldalak közül a legnagyobb 5-öt megnéztem de mindegyiken kifutott modell.
-
fagyalllo
őstag
válasz Nandivagyok #116029 üzenetére
Az skx013 már kifutott, a Citizen NY2300-at ajánlom hasonló méretben, a pepsi lünettás, fekete számlapos még sok helyen kapható.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Miamiquake
aktív tag
válasz phranxinatra #116028 üzenetére
Köszi a képeket, én is elmennék már végre.
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
t_a_m_a_s
addikt
(#116010) b4zsi-
(#115961) teratti
(#115990) LavieGratulálok nektek az új szerzeményekhez! Ahogy elnézem, lassan már mindenkinek van legalább 1 búvárja a topikban
Holnap majd jól beletépünk...
-
vadászcsiga
félisten
válasz phranxinatra #116028 üzenetére
Egy kicsit nagyobb múzeum lehet mint a bécsi
Egyszer én is meglátogatom.Kicsit más. Szereti rajtam kívül valaki a Raktárvadaszokat a discoveryn? A kopasz műsorvezetőn tegnap mintha egy PO csatját és fém szíjat fedeztem volna fel.
t_a_m_a_s
Nekem csak az van. Darabig próbálkoztam más stílussal de nem jön be csak a diver.[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
Tegnap volt találkozóm az Allee-ban, siettem, de kutyafuttában benéztem a Miracolo-ba is.
Van LLD
Nem sokat időztem, de engem nem fogott meg, kicsi.
Legközelebb kikérem felpróbálni.Ja, és 600 ezer forint meg még valami kis plusz az ára.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
condy
senior tag
válasz csabulaxi #116037 üzenetére
Itt egy százassal rövidebb, de felpróbálni nem tudod.
uhrinstinkt"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
-
Marv1988
tag
sikerült csinálnom egy csoportot, nem vagyok nagy facebook master, ha valami jó, vagy javítanom kell valamit szóljatok. csoport
-
Gslova
újonc
Sziasztok.
Uj vagyok az oldalon es lenne kerdesem azok fele akik ertenek az ilyen dolgokhoz.
Szoval nekem van egy Longine 11 jewels quarz karoram amirol nem tudom pontosan hogy mennyit erhet. (Sorszamozott, eredeti swiss made karora)
Most igazabol az ertekere lennek kivancsi.
Kep nem lett a legszebb sajnos. Ora tetejen a disz nem tudom hogy arany vagy aranyozott mert meg nem tudtam azt bevizsgaltatni.
-
fagyalllo
őstag
A skywatches felöltötte a Seiko Prospex és MM készleteit, újra van baby tuna mindhárom színben és egy rakás új valódi tuna kvarc és Spring Drive szerkezettel, továbbá MM300 és MM600
Ki lesz olyan tökös, hogy doboz nélkül, ingyen postával rendel marinemastert?
[ Szerkesztve ]
-
Lev Abalkin
tag
Kentex Skyman 688X-02 típusú óra beszerzéséhez szeretnék segítséget, tanácsot kérni.
A global.rakuten.com-on találtam ilyet, de ott kifogyott.
Rendelt már innen órát valaki? Várható esetleg, hogy megint kapható lesz? Ha itt rendelném, milyen egyéb költségekre kell még biztosan számítanom? Vám megúszható?
Tud valaki más, megbízható forrásról?
Köszönöm. -
embe
nagyúr
Pár napig nem voltam itt - 460 hsz. Szerencsére dolgozok, lesz időm olvasgatni.
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #116046 üzenetére
Baromira nem jó hír, mert nem akartam mostanában órát venni, erre megint kapható igen baráti áron: [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest